julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Pod rozwagę: W tym FA jeszcze nic nie będzie ruszane, ale co powiedzielibyście na to, żeby w przyszłości zrezygnować z licytacji kosztem wysyłania ofert 'w ciemno'? 1 - obecny system premiuje graczy, którzy mają akurat dany wieczór wolny 2 - obecny system średnio pasuje do klimatu simki, która z natury jest powolną, czillową grą - a przy końcu etapów FA jest nerwówka Jeśli odzew będzie pozytywny to można pomyśleć nad szczegółami Edytowane 9 Grudnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ja już dawno byłem za tą opcją, więc z mojej strony kciuk w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ja również jestem za. Bardzo fajna opcja i wydaje się bliższa tego co w rzeczywistości się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 4 godziny temu, Ashigaru napisał: Ja również jestem za. Bardzo fajna opcja i wydaje się bliższa tego co w rzeczywistości się dzieje. Raczej będzie dużo dalsza od tego co dzieje się w rzeczywistości, tam każdy GM wie co danemu zawodnikowi oferuję inny. Co do samej zmiany to raczej jestem na nie, ale i tak będzie dyskusja góra 5-6 graczy więc nie wiem jak do tego podejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Godzinę temu, SlaKB napisał: Raczej będzie dużo dalsza od tego co dzieje się w rzeczywistości, tam każdy GM wie co danemu zawodnikowi oferuję inny. Skąd masz takie info? Oczywiście można się domyślać, że tak jest, ale potwierdzenia nigdy nie czytałem (tj. że się informują). Ale musisz przyznać, że nasze negocjacje są... "mniej realistyczne"? Nie wiem jak to ubrać w słowa. Może więc inna propozycja? Hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Mi się ta opcja bardzo podoba, można by zrobić też tak, że np 24h albo 12h przed zakończeniem dnia, podać najwyższa ofertę za gracza. Wyłączyć by można z podawania minimalne oferty. Na pewno będzie to jakieś przyspieszenie tego FA, i też będzie większy ład. Bo zdarzało się, że ciężko było ogarnąć to co się działo w ostatnich minutach FA. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 +1 za opcja kopert i +0,5 za propozycja @SzuLcU - w sensie, propsuje pomysł żeby były jakieś przecieki na jakiś czas przed końcem FA, ale to jest mocno do doprecyzowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja byłbym za zmianą obecnego systemu podczas podpisywania FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: No wrzucaj już wyniki @julekstep , chce wiedzieć czy przystealowalem ! masz to! zobaczymy jaka będzie odpowiedź 76ers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 51 minut temu, julekstep napisał: masz to! zobaczymy jaka będzie odpowiedź 76ers! Adam Linas Andre! White Power! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Mi może cpu wybrać bo ja będę mógł dopiero w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ja się przyzwyczaiłem do bieżących reguł. jest jeden z nielicznych momentów że jest integracja i dynamika w lidze. każde rozwiązanie ma plusy i minusy. wydaje mi się że transparentność jest jednak ważna. wręcz decyduje o szybkiej zmianie strategii gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Draft skończony, jutro wieczorem pewnie ruszę z 1szym etapem FA - do tego czasu można dopisywać birdy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) W dniu 12.12.2019 o 20:49, gimmie napisał: wydaje mi się że transparentność jest jednak ważna. wręcz decyduje o szybkiej zmianie strategii gm. Tylko, że ta transparentność i zmiana strategii przydaje się w ostatnich godzinach danego etapu. Dam przykład 1 Etap zeszłego sezonu na 29 postów transferowych tylko 5 zostało zamieszczonych poza ostatnim dniem. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 FYI - od drugiej rundy, chyba będę składał komisyjnie oferty w imieniu teamów nie posiadających obecnie GMa (Hornets, Heat i jeszcze jakieś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Godzinę temu, gimmie napisał: Utah Jazz -$13,937,804 1. Jay Williams 5400000 x 4 lata 5% 2.Dale Davis 3000000 x 3 lata 10% 3.Horace Grant 2500000 x 2 lata 10% 4.Kerry Kittles 2500000 x 4 lata 10% 5. Derrick Coleman BR 3500000 x 3 lata 10% 6. TayshaunPrince BR 1500000 x 4 lata 10% cztery pierwsze oferty są nieważne - przecież byłeś na minusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 6 minut temu, julekstep napisał: cztery pierwsze oferty są nieważne - przecież byłeś na minusie Aaa wybaczcie zapomniałem ad. "..Rezerwacja jest wliczana do Team Salary.." Starośc nie radość:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Sprawa - jest opcja dać kilu nieaktywnym zespołom, które mamy opcję 'CPU control'. Minus jeden (pod kątem FA) - nie widać ich bidów. Odpalać Rozkaz 66 (czy np poczekać do ostatniego etapu, żeby teraz nie psuli Wam sknero-taktyk itp)? Opinie, sugestie mile widziane Edytowane 18 Grudnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Odpalaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 W ostatnim etapie odpal im CPU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi