Pablo81 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, profésora napisał: Hej hej cały czas czekam Imo fajnie, że sledzisz temat Znaczy, że jesteś poważnie zainteresowany Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) Mamy kilka dni zanim rookies dojadą więc robimy listę osób chcących dostać wpierdol od Wielkich Magic obecności! @RDG2 @Principe @cvbe @MarcusCamby @SlaKB @gimmie @Braveheart22 @Ice23 Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 potwierdzam dymanie Magic zawsze i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 chętnie znowu zobacze w następnym sezonie jak Magic pompują balonik i jak im wybucha w twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Z chęcią zobaczę jak dalej exMagic zdobywają kolejne Mistrzostwa poza Florydą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Będę próbował grać w tę grę kolejny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 zagram choć jak pisałem jeżeli wylosuję jakiś super pick #1 lub #2 to możliwe że przekażę drużynę.. @profésora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Yap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wiadomo. Gram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 (edytowane) gram Edytowane 8 Sierpnia 2022 przez SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Za mnie, nie wiem kiedy wskoczyl do Celtics Szulim, ale nie wiem kiedy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 12 minut temu, Cichy napisał: Za mnie, nie wiem kiedy wskoczyl do Celtics Szulim, ale nie wiem kiedy;) po przejęciu ekipy byłeś praktycznie cały sezon nieobecny, więc od ostatniego FA wskoczył Szulim o ile simka nie wymaga jakiejś super aktywności (pozdro @RDG2 ) to jednak te kilka razy w trakcie RS (żeby ew. poodpowiadać na propsy transferowe) + na czas draftu/FA powinno się być - jeśli faktycznie będziecie razem z @profésora (zakładam że jesteście 'razem') częściej 'obecni' to nie ma problemu żebyście byli top2 na liście 'oczekujących na team' (aktualnie afaik problematyczni są Hawks, ale tutaj zgłosił się jakiś czas temu inny nowy-stary GM, więc jak cvbe dalej będzie poza forum to on wskakuje do nich) a dalej zobaczymy czy będą jakieś rezygnacje (ignazz coś przębąkuje, ale mam nadzieję że to tylko droczenie bo to dobry i aktywny GM , Ice też po jakiejś wygranej marudził - ale tutaj zakładam że to standardowe modus operandi Pierwszego Marudy Simki xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Im out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi