julekstep Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 12 minut temu, ernie9005 napisał(a): Panowie, ja dziękuję za grę. Nie wciągnąłem się tak jak myślałem na początku. Dzięki wszystkim. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 9 minut temu, julekstep napisał(a): Dzieki! To co będą prawdziwe "domowe" Derby? Heat vs 76ers @profesora vs @Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Godzinę temu, ernie9005 napisał(a): Panowie, ja dziękuję za grę. Nie wciągnąłem się tak jak myślałem na początku. Dzięki wszystkim. Dzięki! choc szkoda ze tak krótki pobyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) jak co sezon potwierdzamy (z wyjątkiem ostatniego), kto gra dalej! (przypominam, że ciągle czekamy na początek Nowej Dynastii Wielkich Magic, więc warto!) @Szulim@profesora @matiwrona@Koelner @julekstep @Cichy @Principe@Qcin_69@MarcusCamby@Reikai@eMeS @agresywnychomik @elwariato@Ashigaru @Sylvinho. @Roger @Krzemo @kuba2419 @gimmie @Pablo81 @kahR @kolader@geniuz @SzuLcU@piotreksuper@Braveheart22 @LAF @Ice23 @Alonzo Lista rezerwowych: @24kobe8 Hej Komisze, mogę siebie oficjalnie wpisać?;) Edytowane Środa o 08:24 przez Cichy dodana lista rezerowowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Si. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Żem je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 6 minut temu, Cichy napisał(a): Hej Komisze, mogę siebie oficjalnie wpisać?;) tak gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Niech będzie, że gram. Powtórne mistrzostwo samo się nie zdobędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi