obi Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Nie ma co zwlekać, skoro skład mamy ustalony, to zaczynamy nowy temat. @bulek pewnie zajmie się założeniem ligi, a my możemy już dyskutować co do terminu i formy draftu. Zostawię dwa pytania, ankiety nie tworzę gdyż nie mam takiego skilla 1. @popeye 2. @Buu 3. @szogo 4. @Mar 5. @rafal_super 6. @Ledley 7. @bulek 8. @heronim 9. @t_omko 10. obi Pytanie pierwsze: Kiedy pasuje Ci przeprowadzenie draftu? Dzień i godzina Pytanie drugie: Jak draftujemy? Snake czy aukcja? 1. W każdy dzień od 22.45, w weekendy spokojnie od 18.00 2. Tylko i wyłącznie snake! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) 1. Zróbmy ankiete na doodle. Najpóźniej draft od 21. Co do dni to zależne od innych lig w których gram(y). 2. Snake. Edytowane 29 Września 2019 przez szogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Po 20 tej. Snake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Wiadomo, że snake tutaj jest. Niech Popeye odświezy, by nie tracić historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 1. Do terminu się dostosuje, aczkolwiek nie 19 października. 2. Snake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 (edytowane) 1. Jestem dostępny od 10.10 najlepiej po 21:30 (Dni już zajęte przez inne drafty - 14.10, 16.10, 18.10 21-22.10) 2. Aukcja - ale z tego co wiem i tak gramy snake 3. Ankieta na doodle była by dobra. Edytowane 30 Września 2019 przez Buu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ankieta doodle: https://doodle.com/poll/3v6itun5gvh6vsfk Ja wypełnie, jak będe wiedział co z innymi draftami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Liga odświeżona, draft ustalony na razie na 21.10. 21:00. Zmienię jak wyjdzie z ankiety. Dla mnie oczywiście snake. Edytowane 2 Października 2019 przez popeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @popeye ale wywal tych, co juz w lidze nie są Odświeżyłeś, ale z tymi samymi GM-ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W 2007 byłem w FB6. To były czasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 hm, zaprosicie mnie do ligi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Luz, dziś poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Siemanko - zapodajcie link to ligi - w tamtym roku korzystałem za innego konta bo miałem więcej lig - teraz wracam do mojego standardowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsupergan Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Witam Panowie, 15 rano wyjezdzam na 40 dni na Ukrainę. Czy draft mógłbu być w najbliższy weekend albo do tej daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Bym optował za 10.10. Ma najwięcej głosów. @Ledley wyrobisz się? @heronim @Mar @t_omko nie wypełniliście ankiety. Jak u Was z tym terminem? @popeye daj mi co-commisha, nie wyrabiasz się ze zmianami widzę w lidze. Co tam Dziembus dalej robi? Ja mam więcej czasu trochę to mogę działać. Jak nie ogarniasz, to pisz, bo na serio w ogole nie zaczniemy. Edytowane 7 Października 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 10.10 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 4.10.2019 o 23:06, Buu napisał: Siemanko - zapodajcie link to ligi - w tamtym roku korzystałem za innego konta bo miałem więcej lig - teraz wracam do mojego standardowego. Panowie, usunąłem się z ligi z jednego konta - zapodajcie namiary żebym dołączył z innego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Bulek, bez nerwów. Link dla pozostałej czwórki: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/96344/invitation?key=8370c4c8687ded78&soc_trk=lnk&ikey=33c4edd811438815 9 godzin temu, Mar napisał: 10.10 ok. Dla mnie ok, ale 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 10.10 jestem wtedy w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 godzinę temu, Ledley napisał: 10.10 jestem wtedy w pracy. To dobrze czy źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi