chyzio Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decos20 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrunX Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik Dżager Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Ok panowie, bo już miałem zapytanie. Tak, gramy sezon, nic się nie zmieniło w tym temacie I wszystko wskazuje na to, że znajdziemy chętnych. Odezwę się do pabloboara i do Wola, Kosiego można skreślić, nie wiem co z SuperSonicsem, nie odzywa się. Ale prawdopodobnie za sprawą Maziego jedno zastępstwo mamy, szukamy dalej. Oficjalnie: dziękuję za grę Kosiemu i SuperSonicsowi. Wolu gra dalej, czekam na Pabloboara. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolu21 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wodnik Szuwarek, znany bardziej z twittera przejmuje drużynę Franciszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Dida.84 chciał zagrać keepera, a u nas już komplet, @bulek odezwij się do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 U nas już prawdopodobnie też, chyba, że @pabloboarzrezygnuje lub nie da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Panowie, jest sprawa dosc pilna. Coś się wychrzaniło z ustawieniami keeperów na yahoo, nie mogę zmienić cen, musimy zrobić inaczej. Każdy z Was mi wysle lun bapisze tutaj preferowanych keeperów, ja to musze wklepać komisaryjnie. Ogarnę dziś/jutro ceny wszystkich i do każdego powysyłam na PW. Chyba, ze @dannygd wie, jak to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 8 minut temu, bulek napisał: Panowie, jest sprawa dosc pilna. Coś się wychrzaniło z ustawieniami keeperów na yahoo, nie mogę zmienić cen, musimy zrobić inaczej. Każdy z Was mi wysle lun bapisze tutaj preferowanych keeperów, ja to musze wklepać komisaryjnie. Ogarnę dziś/jutro ceny wszystkich i do każdego powysyłam na PW. Chyba, ze @dannygd wie, jak to zmienić a Finalize Team List klikałes? Moze dopiero wtedy bedziesz mógł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Klikałem, wyskakuje mi tylko "keeper assign auction players". Czyli narzędzie do samodzielnego wklepywania keeperów do druzyn i ustalania cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 no tutaj wpisujmy moze? podaj jakąś date do kiedy trzeba zdecydowac i wpisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Tak byłoby najlepiej. Tu, albo na PW. Porada dla wszystkich jak znaleźć łatwo i szybko. Wchodzimy w sezon 2019 (trzeba niestety przez profil->historia - nie wiedzieć czemu ze strony ligi nie da się wejść we wczesniejsze sezony). Klikamy w zakładkę zawodnika i bierzemy player history, po czym jego pensje z draftu/waivera mnożymy *10% lub dodajemy 4. Dla porady, przy $ do 40 włącznie, to od razu dodajemy 4. Powyżej 40 mnożymy razy 10% i zaokrąglamy w górę. Minimalna to rzecz jasna 10. Powysyłam ten wpis wszystkim na PW. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Keeperzy Sacramento Kings na ten sezon to: Jayson Tatum $ 39 Jaylen Brown $ 23 Dejounte Murray $ 14 Christian Wood $ 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi