air_mj Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Przesyłam aktualną tabelę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Szkoda ze tak to sie konczy. Gratuluje MJ, liczę ze nie będzie spadków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nie gramy w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 3 godziny temu, Kraso napisał: Nie gramy w tym sezonie? Ja po latach rezygnuję z dalszej gry i prowadzenia ligi, mam nadzieję, że nie zniechęcicie się i będziecie grać dalej. Mogę odnowić ligę i przekazać komisarzowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ja chętnie zagram. Dzieci już większe, będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Ja tez chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi