blamu2 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 53 minuty temu, ozzy110 napisał: Ja to mam już dość. Kto mi się jeszcze połamie? Może Morant? A dajcie spokój wystaw myles turnera, dzisiaj ma wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 4 godziny temu, ozzy110 napisał: Ja to mam już dość. Kto mi się jeszcze połamie? Może Morant? A dajcie spokój Zawsze jeszcze mogą wpaść na kontroli antydopingowej. Sigh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Proszono mnie, więc wrzucam projekcje na podstawie obecnych statystyk graczy (1) i na podstawie prognoz ninja (2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Araggorn możesz wrzucić jak projekcje zmieniły się po 1,5 miesiąca? Dzięki. Isaac padł i to mnie zaboli niestety Mogę nim handlować a także na sprzedaż : - Levert - Dieng - Griffin - Smart - Morris - Wright Chyba w sumie wszyscy, najtrudniej Bledsoe, Rubio, LMA, Bam, SGA. Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Daje KAT jeszcze 5 meczy. Jak do tego czasu nie wroci to szykujcie Waiver budgety a ja koncze zabawe na ten rok Edytowane 7 Stycznia 2020 przez blamu2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 5 godzin temu, blamu2 napisał: Daje KAT jeszcze 5 meczy. Jak do tego czasu nie wroci to szykujcie Waiver budgety a ja koncze zabawe na ten rok Mam nadzieję, że to żart, świetnie Ci idzie a Kat pewnie zaraz wróci. Ogólnie oszczedzały Cię kontuzje, nie masz co narzekać u mnie dla porównania Isaac, Griffin, Levert, Bledsoe, Smart. Do tego zrobiłeś fajną robotę i jesteś faworytem do wygrania ligi. Gdyby tak się stało, że KAT na waivers, to proszę komisarza o przywrócenie go do drużyny, bo wypaczałoby to naszą rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 13 godzin temu, blamu2 napisał: Daje KAT jeszcze 5 meczy. Jak do tego czasu nie wroci to szykujcie Waiver budgety a ja koncze zabawe na ten rok Daj spokój, z KAT wciagales ligę a bez niego ciągle w topie. Prędzej czy później wróci. Mi w tym roku długo farcilo z kontuzjami, na kilka tygodni wyleciał Middelton, trochę pauzowal Vanvleet. No i idiotycznie wylicytowany Oladipo no ale to od początku sezonu więc temat wkalkulowany. Teraz zaczynam się lekko sypać, Gasol, Oladipo, Vanvleet i jeszcze coś Holmes niedomaga. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Mamy pierwszą wymianę w lidze - z tej okazji otworzyłem temat do vetowania na yahoo. Przypomnę wycinek z regulaminu: Cytat W praktyce wygląda to tak, że jeśli określona liczba menadżerów (30% z wszystkich grających) postawi JAWNE veto [w formie posta na forum Yahoo] - transfer automatycznie jest anulowany przez komisarza danej ligi [albo poprzez zablokowanie wiszącej wymiany albo poprzez edytowanie składów]. Na postawienie veta będzie czas przez 48 godziny [liczone od ok. 9-10 rano następnego dnia po zaakceptowaniu] i każdy we własnym zakresie podejmuje decyzję czy wymiana jest podejrzana czy można zrozumieć gdzie obie strony w tym widzą swój potencjalny zysk. Od razu spytam, jakie motywy kierowały przy oddaniu Lebrona za Love + Dinwiddie, bo to powiem szczerze średnio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 dla mnie to jest veto, za LBJ też moge dać jakiegoś Sabonisa i byle co na dokładke. Co to jest A propos, ktoś potrzebuje rozgrywającego? Dam takiego z czołówki, oczywiście oczekuje też czegoś dobrego. Najlepiej SF albo C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 16 minut temu, iglo13 napisał: dla mnie to jest veto, za LBJ też moge dać jakiegoś Sabonisa i byle co na dokładke. Co to jest A propos, ktoś potrzebuje rozgrywającego? Dam takiego z czołówki, oczywiście oczekuje też czegoś dobrego. Najlepiej SF albo C Jezeli ktoś vetuje, to należy to napisać w temacie na forum : tu link -> https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/49515/message?msgid=e3d894a2-d039-4a75-8496-97bb6fa7050f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ode mnie poszło veto. James za Love i Dinwiddie - to nie jest fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ode mnie też idzie veto, nijak się nie broni ten deal. Lebron z losowym FAsem robi lepsze staty niż Love i Dinwiddie, a co dopiero z dobrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 jak dla mnie wymiana nierówna, ale nie podchodzi pod veto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Dla mnie wymiana super nierówna, wszystko na to wskazuje. Dodaj do tego powrót Irvinga i mniejsza rola Dinwiddie go i to jak szklany i niechętny grze w Cavs jest Love. Albo go posadzą z byle powodu, albo wytransferują i rola spadnie. Dobrze wiesz, że zyskujesz nieuczciwie bardzo dużo i dlatego tak przebierasz nogami. Dla mnie to mocno nie fair i zaburza rywalizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 4 godziny temu, Tecu napisał: Dobrze wiesz, że zyskujesz nieuczciwie bardzo dużo i dlatego tak przebierasz nogami. Dla mnie to mocno nie fair i zaburza rywalizację. troche wychodzi na to, że to ja jestem zły, że nie chce wetować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 2 godziny temu, tweetas napisał: troche wychodzi na to, że to ja jestem zły, że nie chce wetować Nie mam Ci za złe, choć nie bardzo rozumiem jak można tego nie wetować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) Na sprzedaż last minute grupa fajnych graczy: - Kennard - zaraz wraca, będzie miał minuty, grał bardzo dobrze przed kontuzją. - B. Brown - zbiórki, ast, przechwyty - C. White - raczej nie utrzyma tego co w ostatnich trzech meczach, ale może być fajne zakończenie sezonu - J. Johnson - powinien mieć fajny koniec sezonu- stl, blk na pęczki. - C. Levert - już miałem zrzucać a tu nagle wybuch formy - M. Smart - psuje FG, ale reszta całkiem dobra - N. Powell - też niedługo powinien wrócić Szukam wymiany 2,3 za jednego lepszego, za szeroki skład mam. Potrzebuję FG, pkt, reb, niezłe FT Wszystko do dogadania. Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Post pod postem pod kolejnym postem Zapowiada się ciekawa walka o awans. 8 drużyn wciąż w grze, każda może awansować, drużyna Nic nas nie łączy ma zdecydowanie najlepszą sytuację wyjściową, ale też musi się pilnować. Ja, znając życie, skończę poza podium, pewnie czegoś zabraknie, na przykład braku kontuzji Isaaca, ale też trafiłem w Wooda i aktualnie w White, Johnsona, Powella a z Levert em udało się utrzymać nerwy na wodzy, bo już chciałem go zrzucać Typuję do awansu: Nic nas nie łączy Mieszkańcy Igloo eM's team Powodzenia wszystkim i może jakieś komentarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Zobaczymy jak będzie z tym moim awansem, myślę, że wszystko byłoby pod kontrolą ale kontuzje zaczynają mnie zarzynac, od kilku tygodni gram bez trzech podkoszowych i jak to wszystko się przeciągnie to nie wiem na ile mi starczy inwencji, żeby to wszystko skleić. Tym bardziej, że ostatnio i z resztą tak kolorowo nie jest, znowu vanvleet wyleciał Z jednej strony fajnie, że póki co nikt mi się nie wyłożył na cały sezon, jokic gra wszystko jak leci no ale z drugiej notoryczne kontuzje na miesiąc, dwa też powodują że niespecjalnie wiem co robić. Wywalić szkoda, trzymac, można jednego no ale jak tak wisi 3 - 4 tygodniami to robi się problem. No ale staram się kontrolować kilka newralgicznych statow i liczyć że jakoś dokulam to do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 11:53, Tecu napisał: Ja, znając życie, skończę poza podium, pewnie czegoś zabraknie To bedziemy razem na 4 miejscu Nic nas nie łączy już mają awans w kieszeni jak na moje, o reszcie zadecyduje dyspozycja liderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi