Skocz do zawartości

Sezon 2019/20 Liga II West

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II West w sezonie 2019/20

Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]:

COACH R/genzo - Genzo Wakabayashi
szkoda-czasu - szkoda-czasu
Qooniu - Qooniu's Team?
t_omko - PHI SLAMA JAMA
t3jlor - Cerveza Team
kolek23 - Kolek's Rednecks
KapitanPlaneta [komisz] - Planetarianie
Leszczur - AwansPsimSwedem
Racza - Mocny Team
rk18tw - BarcaTeam
MKA/Marcin - MKAllstars
GRB - GRB
Benon - BasketBoli
asq_ - Big Bada Boom
bigfucker - nothingbuthegtungera

W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizszych 6 miejsc spada na poziom III.

Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow.

Komisarzem ligi jest KapitanPlaneta bo byl komisarzem w zeszlym sezonie i zgodzil sie pelnic ta funkcje ponownie 😉

Planowany termin draftu - 22 października (wtorek) o 20:00

Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/46199

Edytowane przez wiLQ

Cześć! Skład ligi prezentuję się następująco (pogrubioną czcionką osoby, które już są w lidze na Yahoo):

COACH R/genzo - Genzo Wakabayashi
szkoda-czasu - szkoda-czasu
Qooniu - Love's broken hand
t_omko - PHI SLAMA JAMA
t3jlor - Cerveza Team
kolek23 - Kolek's Rednecks
KapitanPlaneta - Planetarianie
Leszczur - AwansPsimSwedem
Racza - Mocny Team
rk18tw - BarcaTeam
MKA/Marcin - MKAllstars
GRB - GRB
Benon - BasketBoli
asq_ - Big Bada Boom
bigfucker - nothingbuthegtungera

Będę powyższą listę uzupełniał na bieżąco o nazwy drużyn.

Wszystkie szczegóły organizacyjne podałem w prywatnej wiadomości. @Qooniu nie można Ci wysyłać PW, więc jak to naprawisz daj znać, dodam Cię wtedy do komunikatora.

Podglądać to co dzieje się w lidze można pod tym adresem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/46199

Termin draftu: 22 października (wtorek) o 20:00

Edytowane przez KapitanPlaneta

cześć

zapisałem się i uzupełniłem ankietę. U mnie jest taka sytuacja, że nie ma mnie w dniach 7-18 października w PL i nie wiem jak będzie z netem na wyjeździe. Będę w Jordanii i jeszcze nie mam pojęcia jak tam z netem.

Więc jeśli wyjdzie wtedy draft to preferuję zmianę ligi na pierwszym miejscu, a jeśli w innej lidze podobna sytuacja będzie to zostaję tutaj i ew. będę wtedy kombinował co zrobić żeby dać radę być na drafcie.

W dniu 23.09.2019 o 08:16, szkoda-czasu napisał(a):

cześć

zapisałem się i uzupełniłem ankietę. U mnie jest taka sytuacja, że nie ma mnie w dniach 7-18 października w PL i nie wiem jak będzie z netem na wyjeździe. Będę w Jordanii i jeszcze nie mam pojęcia jak tam z netem.

Więc jeśli wyjdzie wtedy draft to preferuję zmianę ligi na pierwszym miejscu, a jeśli w innej lidze podobna sytuacja będzie to zostaję tutaj i ew. będę wtedy kombinował co zrobić żeby dać radę być na drafcie.

Rozwiń  

Ale jako fan koszykówki powinieneś wiedzieć że Michaela w Jordanii nie spotkasz i że nie jest to kraj rządzony przez Nike 😉

Mój team to - AwansPsimSwędem. 

Idzie bardzo sprawnie, jeszcze 3 osoby i na Yahoo będzie komplet. Ankieta też wygląda obiecująco, mamy 3 daty z kompletem głosów i 3 z wynikiem 10/11, więc jest z czego wybierać i nie powinno to potrwać długo.

W dniu 23.09.2019 o 14:49, kolek23 napisał(a):

Ja bym prosił o ustawienie godziny draftu trochę wcześniej :) Mieszkam w innej strefie czasowej, wolałbym nie zaczynać później niż 20 czasu polskiego, a najlepiej to koło 19 ;) 

Team - Kolek's Rednecks

Rozwiń  

Tak jak pisałem godzina jest do dogadania, także ja ze swojej strony nie widzę problemu żeby zacząć o 20 lub nawet wcześniej jeśli bardzo nalegasz. Jeśli ktoś się sprzeciwia to proszę dać znać.

W dniu 29.09.2019 o 21:45, wiLQ napisał(a):

Uuuuu, ten termin to macie na styk, wiec jak wolno bedziecie draftowac juz rusza pierwsze mecze...
Hmmmm, tak wlasciwie to moze warto ustalic czy beda sie Wam liczyc wystepy z 22.X?

Rozwiń  

A czemu nie miałyby? Jeśli Yahoo ma jakieś ograniczenia o których nie wiem, to trzeba zmienić termin draftu. 

Cytat

Important: Head-to-Head leagues which draft on Tuesday, Oct 22 or later will miss fantasy week 1, which runs Tuesday, Oct 22 - Sunday, Oct 27. These leagues will start scoring in the next full fantasy week after their draft.

The first day of regular season games is Tuesday, Oct 22.

Rozwiń  

NIe piszą nic o ROTO, nie siejcie paniki.

Trochę musiałem odświeżyć sobie pamięć, ale sprawdziłem i w sezonie 16/17 robiliśmy draft na sznurowadle w dzień otwarcia. Też zrobiło się małe zamieszanie z tym deadlinem od Yahoo, po drafcie wpisywaliśmy nawet na forum składy jakie chcemy wystawić. Skończyło się na strachu i wszystko policzyło normalnie.

Edytowane przez KapitanPlaneta

• 3 tygodnie później...
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.