wiLQ Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Czas otworzyc watek 6 edycji ligi mistrzow! Dla przypomnienia dziala ona z grubsza na tej zasadzie: http://www.e-nba.pl/topic/4387-sezon-201516-liga-mistrzów/page-16#entry420032 zas w kartach historii poprzednie sezony sa zapisane tu: http://www.e-nba.pl/topic/3370-sezon-201415-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/4387-sezon-201516-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/4980-sezon-201617-liga-mistrzów/ http://www.e-nba.pl/topic/5653-sezon-201718-liga-mistrzow/ http://e-nba.pl/topic/6167-sezon-201819-liga-mistrzow/ W tym sezonie potwierdzili rywalizacje zeszloroczni mistrzowie lig Roto... Liga III Pacific oraz Sznur budżetówka 1 = t3jlor/Igor - Cerveza Team Sznur budżetówka 2B i Sznur snake 3A = mac - HYPE_TRAIN LM = wiLQ - You f—-ing need me Liga II West = air_mj - MJ-TEAM Liga III Atlantic = szkoda-czasu/Radek - Mistrz LM 19/20 Liga III South = kolek23 - Y U No Score? Liga III North = hasek/Artur - Alkograss Nałogowo Liga IV Texas = striker - FeedaloodumBeedleDot Sznur snake 3C = bulek - Sopockie Trefliki Sznur snake 3B = pekes/Piotr - Entourage Sznur snake 2 = asq_ - Big Bada Boom Sznur budżetówka 2A = madafaka8 - madafaka8's Team FB Best = sooobi/bartek - bartek's Team ROTO BO Fantasy - theANSWER - theRandoms ENBA Keeper#1 = dannygd - Wolves Odrzucili zaproszenie: Dig z I, Slawekmroz z IIEast, hermman89 z Old Star. Qcin_69 byl w tej lidze, ale przez gapiostwo nie dolaczyl na Yahoo. Draft sie odbyl 14.X. od godziny 21:15 do ok 23:45. Link do ligi na Yahoo to https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/22597 Edytowane 15 Października 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nie to żebym się wciskał do LM, ale dajesz @wiLQ zapki w ligach keeperowych/dynasty itd. w różnych miejscach, a nie dajesz tu na e-nba już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Juz sie poprawilem Jakos mi wylecialo, ze te keepery tez maja drafty. Edytowane 14 Września 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafaka8 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Hej, dzięki za zaproszenie. Jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafaka8 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 jeszcze pytanie? czy termin draftu który wisi w lidze na yahoo jest wiążący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) 7 godzin temu, madafaka8 napisał: Hej, dzięki za zaproszenie. Jestem. Witaj! Fajnie, ze dolaczyles i to przez posrednika ;-> 23 minuty temu, madafaka8 napisał: jeszcze pytanie? czy termin draftu który wisi w lidze na yahoo jest wiążący? Nie, niedlugo wrzuce ankiete w tej sprawie tylko czekam na zamkniecie skladu ligi [do idealu 2 osob brakuje]. Edytowane 19 Września 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafaka8 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ok, dzięki. Tez się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kiedy potencjany draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 5 godzin temu, sooobi napisał: Kiedy potencjany draft? Poszla ankieta na doodle, wypelniajcie czym predzej to sie tego dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Ja bym prosił o ustawienie godziny draftu na trochę wcześniejszą Mieszkam w innej strefie czasowej, wolałbym nie zaczynać później niż 20 czasu polskiego, a najlepiej to koło 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ja natomiast preferuję godzinę 22.00 polskiego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 W dniu 23.09.2019 o 16:48, kolek23 napisał: Ja bym prosił o ustawienie godziny draftu na trochę wcześniejszą Mieszkam w innej strefie czasowej, wolałbym nie zaczynać później niż 20 czasu polskiego, a najlepiej to koło 19 24 minuty temu, air_mj napisał: Ja natomiast preferuję godzinę 22.00 polskiego czasu. Czyli kompromisem draftujemy od 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 14 minut temu, wiLQ napisał: Czyli kompromisem draftujemy od 21? To byłoby salomonowe rozwiązanie. mam nadzieję, że nie skończy się na draftowaniu z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafaka8 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Głupie pytanie, nie widzę ankiety a nie mam pewności czy ja wypełniłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 48 minut temu, madafaka8 napisał: Głupie pytanie, nie widzę ankiety a nie mam pewności czy ja wypełniłem.... W watku "termin draftu" na Yahoo jest link do doodle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Oficjalny termin draftu ligi mistrzow to 14.X. godzina 21:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 21 godzin temu, wiLQ napisał: Oficjalny termin draftu ligi mistrzow to 14.X. godzina 21:30. W dniu 23.09.2019 o 16:48, kolek23 napisał: Ja bym prosił o ustawienie godziny draftu na trochę wcześniejszą Mieszkam w innej strefie czasowej, wolałbym nie zaczynać później niż 20 czasu polskiego, a najlepiej to koło 19 No dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Heh, pytaj soobiego czy moze byc wczesniej. Jako komisz w pierwszej kolejnosci sie martwie by wszycy byli na drafcie [chociaz na wazniejszych rundach], a w drugiej nad dopasowaniem godziny pod konkretne warunki. Skoro pasuje Ci start o 20 to tak czy inaczej planowales byc o 22:30, a realia sa takie, ze latwiej dluzej zostac niz olac cokolwiek jest do zrobienia wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jeden GM przegapil 2 licytacje przez spoznienie, ale jest juz komplet, wiec jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 ... i po drafcie! Dzieki Panowie! Wyniki do obejrzenia sa tutaj - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/22597/draftresults?drafttab=picks&sort=cost&order_by=desc Obszerna relacja bedzie jutro, ale tak na szybko to oczywiscie, ze planowalem tak rozlozyc kase na pozycje... 1$ wydane na PG wcale nie oznacza, ze cos poszlo nie tak i musze z kims trejdowac ;-> P.S. Moje projekcje beda w przyszly poniedzialek-wtorek, a wg Yahoo wygladaja tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi