Sebastian Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zobaczcie koniecznie. Kosmos, po prostu kosmos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 https://www.flashscore.pl/wiadomosci/iga-swiatek-zakonczy-a-sezon-osiagne-a-w-nim-historyczne-wyniki/SQ8eIhUb/ Robi wrażenie. Wyrasta na GOAT kobiecego tenisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 37 minut temu, RappaR napisał: https://www.flashscore.pl/wiadomosci/iga-swiatek-zakonczy-a-sezon-osiagne-a-w-nim-historyczne-wyniki/SQ8eIhUb/ Robi wrażenie. Wyrasta na GOAT kobiecego tenisa Potrzebuje tylko jeszcze kilku dobrych sezonów. Tak z 10ciu. I już będzie się liczyć w rozmowach o najlepszej tenisistce wszechczasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 godziny temu, RappaR napisał: https://www.flashscore.pl/wiadomosci/iga-swiatek-zakonczy-a-sezon-osiagne-a-w-nim-historyczne-wyniki/SQ8eIhUb/ Robi wrażenie. Wyrasta na GOAT kobiecego tenisa Ja jebe Rappciu, ja wiem, że wybrałeś teraz Igę w ATFie, ale k****, w ATF GOAT POLAK zagłosowałeś w kategorii sportu i umieściłeś Igę na 6-tym miejscu, wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Która to już kupa Hurkacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 38 minut temu, Reikai napisał: Która to już kupa Hurkacza? To jest kupa na takim poziomie do którego Ty nigdy nie doskoczysz. O ile można mieć pretensje do Hurkacza o sporo spotkań w tym sezonie, to na pewno nie o mecz z Sinnerem, który jest w super formie, gra na swojej ziemi i i tak był bliski porażki. A to, że potem nerwy puściły to się zdarza najlepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Sebastian napisał: To jest kupa na takim poziomie do którego Ty nigdy nie doskoczysz. O ile można mieć pretensje do Hurkacza o sporo spotkań w tym sezonie, to na pewno nie o mecz z Sinnerem, który jest w super formie, gra na swojej ziemi i i tak był bliski porażki. A to, że potem nerwy puściły to się zdarza najlepszym. Pewnie, nie kręcisz filmów to nie mów że jakiś jest c***owy, ulubiony argument xD Sinner jest zajebisty, co nie zmienia faktu że ilość mentalnych collapsow u Hurkacza już dawno przekroczyło skale. Z piłki meczowej do szybkiego 6:1 w chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Jak nie ogladacie to włączać, finał Świątek Sabalenka, so far mega wysoki poziom, Sabalenka napiera pomimo, że Świątek póki co prowadzi 3:2 to trudno jej sie zdobywa punkty przy swoim serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Grają jak przystało na nr 1 i nr 2. Pierwszy set dla Igi i fajne rozpoczęcie drugiego, ale z Sabalenką to nic pewnego jeszcze. Już tu w Stuttgarcie z Badosą przegrała pierwszego seta i była 1:3 w drugim, a później wyciągnęła ten mecz. Byle Iga się nie zdekoncentrowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Sabalenka strasznie siłowo krótkie wymiany są jej ale każda dluższa dla Igi. 2 gemy jeszcze xD I win, nie wiem jakie są staty ale Sabalenka musiała mieć strasznie dużo niewymuszonych błedów dzisaj, ona zawsze jest taka słaba? Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Nie ma to jak wrócić po urazie wygrywając turniej, w finale pokonując światową dwójkę i główną pretendentkę do detronizacji w rankingu. Przewaga w rankingu constans, do garażu za to przybywa kolejne Porsche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 39 minut temu, agresywnychomik napisał: I win, nie wiem jakie są staty ale Sabalenka musiała mieć strasznie dużo niewymuszonych błedów dzisaj, ona zawsze jest taka słaba? łatwo się mówi, jak gra się przeciwko Świątek i Sabalenka musi grać wtedy na maksymalnym ryzyku, żeby przy poruszaniu się Swiątek być w stanie wygrywać wymiany. Sabalenka zagrała naprawdę dobry mecz, po prostu Świątek prawie w ogóle nie popełniała błędów, z kolei wykorzystywała prawie każdą nadarzającą się okazję przy błędach/niedokładnościach Białorusinki. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 20 minut temu, P_M napisał: łatwo się mówi, jak gra się przeciwko Świątek i Sabalenka musi grać wtedy na maksymalnym ryzyku, żeby przy poruszaniu się Swiątek być w stanie wygrywać wymiany. Sabalenka zagrała naprawdę dobry mecz, po prostu Świątek prawie w ogóle nie popełniała błędów, z kolei wykorzystywała prawie każdą nadarzającą się okazję przy błędach/niedokładnościach Białorusinki. Eeee? Z 11 wymian w samym drugim secie mogło być dluższe ale Sabalenka nie trafiala w kort tak z 50 cm off, ja rozumiem o ryzyku ale nie trafianie w kort i takie niedokładności od 2 rakiety świata ? Może faktycznie to słaba era. Dzieki za staty 35 niewymuszonych ... Iga miała 3 razy mniej. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 16 minut temu, agresywnychomik napisał: Eeee? Z 11 wymian w samym drugim secie mogło być dluższe ale Sabalenka nie trafiala w kort tak z 50 cm off, ja rozumiem o ryzyku ale nie trafianie w kort i takie niedokładności od 2 rakiety świata ? Może faktycznie to słaba era. Dzieki za staty 35 niewymuszonych ... Iga miała 3 razy mniej. Well, natrzaskała też 30 winnerow, gdzie Iga jest najlepiej poruszającą się zawodniczką w tourze. Trochę to brzmi jakbyś pierwszy raz oglądał tenisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, P_M napisał: Well, natrzaskała też 30 winnerow, gdzie Iga jest najlepiej poruszającą się zawodniczką w tourze. Trochę to brzmi jakbyś pierwszy raz oglądał tenisa. Przyznam że Sabalenke widziałem pierwszy raz i faktycznie nie wywarła na mnie pozytywbego wrażenia. Te winnery to były maks 3-4 odbicia w posiadniu ona nie wygrała prawie nic co było dłuższe. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 3 godziny temu, agresywnychomik napisał: Sabalenka strasznie siłowo krótkie wymiany są jej ale każda dluższa dla Igi. 2 gemy jeszcze xD I win, nie wiem jakie są staty ale Sabalenka musiała mieć strasznie dużo niewymuszonych błedów dzisaj, ona zawsze jest taka słaba? no ona jest mistrzynia klopsow, tak ogladajac ja od czasu do czasu, zaden "following". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 ale widać że pęka psychicznie, a te smecze przy Idze to żenada i jeszcze to przepraszanie tyłem na odwal. to samo jak chciała pucharem rozbijać auto, niby śmieszki a wyszło tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Me Myself and I napisał: ale widać że pęka psychicznie, a te smecze przy Idze to żenada i jeszcze to przepraszanie tyłem na odwal. to samo jak chciała pucharem rozbijać auto, niby śmieszki a wyszło tragicznie Żenadą to jest biegnięcie do siatko w kierunku smeczującego zawodnika w celu "przestraszenia go" Każdy kto choć trochę zna się na tenisie albo w niego grał wie, że nie ma żadnych ale to absolutnie żadnych szans na odebranie smecza przy siatce. Świątek jest sama sobie winna i to że dostała to też jej wina. Sabalenka nie musi szukać kierunku może uderzyć mocno przed siebie i tak właśnie zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Dzisiejsza rywalka Świątek nazywa się "Grabher" hue hue hue, zabawne jak angielscy komentatorzy szybko czytają jej nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Coris - Hurkacz dobry mecz do ogladania, obaj mega przystojni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi