Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Nie Durda a Burnos ogladalem to na zywo ^^ Racja, racja Tez oglądałem live. To był chyba piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 (edytowane) 12 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Nie Durda a Burnos ogladalem to na zywo ^^ Niezly teaser...jest gdzieś dluższe video, to kończy się w momencie ostatecznego wyzwania - mecz Jordanu z Uzbekistanem Edytowane 28 Lipca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Iga chyba zbyt rozluźniona juz była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Sabalenka odpada w 1/8 finału, Iga trochę nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 13 minut temu, fluber napisał(a): Sabalenka odpada w 1/8 finału, Iga trochę nadrobi Fajnie jakby Iga wygrała ten turniej, ale wygląda na zmęczoną jakby była w jakimś bardzo katorżniczym treningu siłowym. Ogólnie gra o wiele ekonomiczniej od jakiegoś czasu i zdecydowanie mniej biega do trudnych piłek. Nie wiem czy to kwestia doświadczenia i lepszego osądu sytuacji, ale wydaje się, że czasami odpuszcza piłki, które dałaby radę sięgnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Co ta Iga dzis odpierdala? Bledy juniorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Co ta Iga dzis odpierdala? Bledy juniorskie. Zasadniczo to gra to samo co od jakiegoś czasu, gdzie forma poszła wyraźnie w dół, tylko rywalka jest z top5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zjinxowalem chyba dobrze, bo teraz przelamala a juz bylo zle. Ja jebie, co ona autuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Pegula dała milion szans Idze, żeby wygrać tego 2. seta i w końcu się udało w tie'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Go Iga, kurs 4.80 zlapany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Go Iga, kurs 4.80 zlapany xD no to zajebiscie bo 2:0 z przełamaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 a koncu wylaczyla to wujowe granie przez srodek wtf ten kobiecy tenis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 i totalnie wujowy gem serwisowy w wykonaniu Igi rotfl po tak c***owym returnie Peguli, Iga wywala w aut i konczymy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 rozczarowujaca forma, sa fajne momenty ale cos nie tak z koncentracja bo nie trafia prostych pilek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Banderowczyni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Teraz, memento1984 napisał(a): rozczarowujaca forma, sa fajne momenty ale cos nie tak z koncentracja bo nie trafia prostych pilek. Ja podtrzymuje swoje zdanie, że to kwestia jakiegoś srogiego treningu siłowego. Ostatnio fatalnie wchodzi w mecze, usztywniona, dopiero jakby mięśnie się rozgrzały to w późniejszych etapach meczu widać, że czasami łapie trochę luzu, tak chociażby było w drugim secie dzisiaj z Pegulą jak returnowała w gemie na mecz dla Peguli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 A ja myślę, że po dobrym okresie znów presja 1 miejsca i głowa dają znać o sobie. W efekcie czesto chce za szybko, za nerwowo coś zrobić i podejmuje błędne decyzje, które dużo kosztują. Potem nadrabia i znów głupia decyzja, tam musi wejść psycholog i to szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 24 minuty temu, dannygd napisał(a): Potem nadrabia i znów głupia decyzja, tam musi wejść psycholog i to szybko. przecież pracuje z Darią Abramowicz od długiego czasu już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 4 godziny temu, dannygd napisał(a): A ja myślę, że po dobrym okresie znów presja 1 miejsca i głowa dają znać o sobie. W efekcie czesto chce za szybko, za nerwowo coś zrobić i podejmuje błędne decyzje, które dużo kosztują. Potem nadrabia i znów głupia decyzja, tam musi wejść psycholog i to szybko. Myślę, że wystarczy jak założy konto na tym forum i wszystko sie ułoży. Napewno nigdzie indziej nie dostanie tyłu cennych rad niż u tutejszych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 5 godzin temu, P_M napisał(a): przecież pracuje z Darią Abramowicz od długiego czasu już Tylko nad czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi