Me Myself and I Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Obejrzałem highlighty, co świątek kasatkinę zlała to olaboga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 7 minut temu, P_M napisał: Obejrzałem highlighty, co świątek kasatkinę zlała to olaboga... Kasatkina po meczu stwierdziła że to był jej najlepszy tenis że wszystkich meczów vs iga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 33 minuty temu, P_M napisał: To turniej już się skończył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 6 minut temu, Sebastian napisał: To turniej już się skończył ? Nie, ale grafika fajna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 5 godzin temu, fluber napisał: Kasatkina po meczu stwierdziła że to był jej najlepszy tenis że wszystkich meczów vs iga Ze wszystkich w tym roku bo wcześniej w 4 meczach w 2022 Kasatkina ugrała w sumie 14 gemów. To może i najlepszy. Z kolei w 2021 Rosjanka ma jeden win z Igą w 3 setach. Ale to na przeklętym zielsku w Eastbourne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Niezla bieda, jestem akurat tutaj w Dallas, widze ze bilety po $20 i stadion pusty. To nie jest miejsce do tenisa. Samemu mi sie nawet nie chcialo jechac 50min do tego fort worth czy co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 23 minuty temu, memento1984 napisał: Niezla bieda, jestem akurat tutaj w Dallas, widze ze bilety po $20 i stadion pusty. To nie jest miejsce do tenisa. Samemu mi sie nawet nie chcialo jechac 50min do tego fort worth czy co tam Czytalem ze bilety byly od 6 dolców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 21 godzin temu, memento1984 napisał: Niezla bieda, jestem akurat tutaj w Dallas, widze ze bilety po $20 i stadion pusty. To nie jest miejsce do tenisa. Samemu mi sie nawet nie chcialo jechac 50min do tego fort worth czy co tam Jedź nie pier...l Może drugiej takiej okazji mieć nie będziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 33 minuty temu, dannygd napisał: Jedź nie pier...l Może drugiej takiej okazji mieć nie będziesz... jak sie zorientowalem ze jestem tak blisko to bylo akurat w koncowce pierwszego seta Swiatek. Uber by kosztowal ze 8x co bilet na samo wejscie na turniej "masters" : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Wczoraj Iga spacyfikowała Garcię, fajny mecz. Caroline musiała grać ultraofensywnie, ale oprócz jednego przelamania na początku na nic się to zdało. Iga jest o poprawienie pierwszego i drugiego serwisu od bycia dominatorką na długie lata. Btw. Ten mecz czy finał z Krejcikovą w Ostrawie pokazuje, że hasła o słabszym poziomie touru to można między bajki włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Another day in the office - Gauff zdemolowana 6:3 6:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 5 godzin temu, P_M napisał: Another day in the office - Gauff zdemolowana 6:3 6:0 Gauff - czwarta tenisistka w rankingu, a w tym roku ma z Igą bilans 0-4. Ale nawet nie to jeszcze świadczy o przewadze Polki. Dramatycznie dla Gauff wygląda bilans gemów. 14-48. Czyli średnio Amerykanka w 8 setach ugrała z Igą 1,8 gema. A przecież to nie jest tenisistka z przełomu pierwszej i drugiej setki rankingu tylko nr 4 i finalistka RG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ale piekny meczyk wczoraj Rublev vs Medvedev. Klasa po prostu, polecam bardzo jak ktos chce obejrzec dobry tenis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/katarzyna-kotula-prezes-pzt-to-seksualny-predator-krzywdzil-mnie-gdy-bylam-dzieckiem/qj0rnet?utm_source=t.co_viasg_wiadomosci&utm_medium=social&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2&s=09 Posłanka z mojego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Seksualny predator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Koniec urlopu albo meczy towarzyskich dla tenisistów. Startuje w Australii pierwszy GS. Iga rok temu była w SF i tyle ma punktów do obrony w rankingu. Losowanie tegoroczne nie za szczęśliwe, choć ciekawe. Już w 1R rewanż z Niemką Niemeier. Może niektórzy pamiętają jak w 1/16 ostatniego US Open miała Polka z tą rywalką trudny mecz. 3 set już do zera, ale dwa pierwsze sety mega ciężkie. W 2R któraś z pary Osorio-Udvardy. W 3R nie ma co zgadywać, ale wg rankingu wychodzi na Czeszkę Bouzkovą. Gdyby wszystko szło zgodnie z planem/rozstawieniem to już w 4R spotkanie z ubiegloroczną pogromczynią Igi w AO z półfinału czyli D.Collins. Ciekawy 1 tydzień zapowiada się, oby nie był (tfu, tfu) krótki. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 (edytowane) Iga i Hubert w 2R. Hurkacz dość gładko, Świątek miała dużo ciezszą przeprawę. Mimo że Niemka ten rok rozpoczęła od 4 porażek, to jednak okazała się niewygodną przeciwniczką. Niewiele zabrakło a byłby trzeci set. Jednak gdy przyszły decydujące momenty obu setów (gemy nr 10 na przełamanie w 1secie , i w 2 secie gdy Polka była pod ścianą) Iga wyjaśniła dlaczego jest nr 1 w rankingu WTA nieprzerwanie od 42 tygodni. Teraz w 2R Kolumbijka Osorio, a ewentualnie w 3R na pewno już nie z rozstawioną Bouzkową, bo ta już za burtą. Teoretycznie dobrze, a praktyce okaże się. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Mam kurs @100 na Coucaoud. Obecnie niecałe @7. Ciekawe jak to się skończy Gdzieniegdzie już nawet @1.20 Djoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi