air_mj Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Myślałem że powalczę przynajmniej o podium a tu prawie cały skład kontuzjowany i mogę już myśleć o przyszłorocznym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Szukam dobrego PG, oddam jednego z podkoszowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Bierz Lonzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 17 godzin temu, air_mj napisał: Widzę ze chcesz się włączyć do walki o mistrzostwo, ha ? Jak Love się ogarnie nie macie szans panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Oddam jednego z moich PG za jakiegoś pewnego wysokiego na teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Jako ze zwycięstwo już mam w raczej w kieszeni, a będę miał we wrześniu ciezki zgryz kogo wywalić ze składu, chętnie bym zrobił jakaś wymianę 2 za 1. Wszyscy procz Giannis, Trae, Ingram, Adebayo, Tatum są do ruszenia Można wiec fajna dwójkę zgarnąć z puli Love, Holiday, Booker, Holmes, Bridges, Garland, Levert, Theis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Przesyłam aktualną tabelę: Rzeczywiście wygląda, że już masz bezpieczną przewagę, ale gramy do końca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Yo gramy dalej ? @air_mj chce obronić mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 W dniu 19.11.2020 o 17:33, RonnieArtestics napisał: Yo gramy dalej ? @air_mj chce obronić mistrza Ja po latach grania dojrzałem do decyzji o zakończeniu kariery fantasy. Dziękuję Wam za wiele lat wspólnej rywalizacji. Mam nadzieję, że będziecie kontynuować ligę. Oczywiście oddam zespół w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi