immortal_87PL Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 GRAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 2 minuty temu, immortal_87PL napisał: GRAM! Dostales od airmj zaproszenie do ligi? do dziś powinieneś wybrać 10ciu zawodników na przyszły sezon ale pewnie air da ci dodatkowy dzień jak bedzie trzeba. Draft mamy jak coś w niedziele o 22:00 - każdy wybiera w drafcie tylko po 3 zawodników, a wiec potrwa on pewnie góra 20-25 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Ok keepers zaklepani. Wyjątkowo w tym roku wszyscy zdążyli tylko Rigel zaklepał 9 i wybrałem w jego imieniu Harrella. Szykujcie się na mini draft w niedzielę o 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dzięki za draft. Jestem za wprowadzeniem slotu(ów) INJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 4 minuty temu, Mich@lik napisał: Dzięki za draft. Jestem za wprowadzeniem slotu(ów) INJ. Ciekawy pomysł. Ktoś jeszcze popiera inicjatywę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Ja tez mysle ze bylbym za jednym slotem. Jutro jak wrócę z pracy mogę zalozyc ankiete wraz z moim pomysłem na zmianę który wam przedstawiłem na drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Ja jestem otwarty na zmiany, pora uatrakcyjnić rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Zarówno pomysł Ronniego jak i slot INJ to dobre rozwiązania wg mnie, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Co do IL, już dawno to postulowałem, jeśli chodzi o zasady ustalania kolejności draftu, to każda opcja ma wady i zalety, więc jest mi to w zasadzie obojętne (choć na ustalaniu według średniej akurat w tym roku bym stracił). Poza tym przyszło mi do głowy, że może dla uatrakcyjnienia zabawy od przyszłego roku wprowadzilibyśmy (o ile dałoby się coś takiego zrobić) możliwość handlu pickami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Tabelka na początek sezonu: Edytowane 28 Października 2019 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 29 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Panowie planuje wygrać w tym roku wiec zapraszam po hachimure i Garlanda. Za pewniaka na ten sezon oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 W dniu 31.10.2019 o 18:30, RonnieArtestics napisał: Panowie planuje wygrać w tym roku Yahoo załatało mi dziurę na SF dając tę pozycję Doncicowi, więc powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Kraso napisał: Yahoo załatało mi dziurę na SF dając tę pozycję Doncicowi, więc powodzenia No wiem, lekko nie bedzie ale love + tucker dodalem za winslowa i hachimure wiec jest kolejny pewniak w składzie, zobaczymy czy się nie połamie za dwa tygodnie Edytowane 4 Listopada 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi