fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Argentyna na razie easy win:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 13 minut temu, rw30 napisał: z ciekawości: skąd info? nie że nie wierzę, całkiem by się to zgadzało z tym co na oko widać z bliskiego Karnowskiemu źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 godzinę temu, Lu- napisał: Karnowski jest najzwyczajniej w świecie chory. Nie przepuści McDonalda, a gdy tam wejdzie wciąga sześć burgerów. Piszę zupełnie poważnie. E tam , był przez chwilę w Anwilu taki gracz z przeszłością w NBA- Alton Ford, jadł 8 bić macow, do tego cheeseburgery i frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: E tam , był przez chwilę w Anwilu taki gracz z przeszłością w NBA- Alton Ford, jadł 8 bić macow, do tego cheeseburgery i frytki i colę light ;] A co powiesz o tym misiu, który jako jeden z wielu miał odmienić Knicksów ;] Edytowane 6 Września 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Czemu nie ma Tomka Gielo? Kontuzja? W eliminacjach chyba dosc sporo pogrywal E: kontuzja gdyby ktos sie zastanawial Edytowane 6 Września 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Czesi chyba uratują giannisa przed odpadnięciem. btw, jak Grecją dziś przegra ale wygra z Czechami to będą liczyc sie małe punkty z wszystkich spotkan czy tylko z bezpośrednich pojedynków miedzy Czechy-brazylia-Grecja?? @fluber wiesz może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Ale Czesi czeszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nasi południowi sąsiedzi grają naprawdę przyjemny basket.Fajnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Czy najlepszy gracz ligi będzie dziś w tv w meczu z trzecim garniturem USA? Czy tylko stream? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 5 minut temu, josephnba napisał: Czy najlepszy gracz ligi będzie dziś w tv w meczu z trzecim garniturem USA? Czy tylko stream? Nie obrazaj celtow ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 39 minut temu, josephnba napisał: Czy najlepszy gracz ligi będzie dziś w tv w meczu z trzecim garniturem USA? Czy tylko stream? 14:30 TVP sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Cieżko mi zrozumieć po co tam Giannis pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Teraz, mac napisał: Cieżko mi zrozumieć po co tam Giannis pojechał. żeby nie być pizdą jak Gortat czy Lampe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 13 minut temu, mac napisał: Cieżko mi zrozumieć po co tam Giannis pojechał. Bo to jedna z najważniejszych koszykarskich imprez, a on jest graczem który jeszcze w swoim życiu drużynowo nic nie wygrał. A tutaj szanse na medal ma. No i europejczycy raczej nie odmawiają występów w kadrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Brat antka straszne drewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 36 minut temu, Koelner napisał: żeby nie być pizdą jak Gortat czy Lampe 15 minut temu, enba1 napisał: Bo to jedna z najważniejszych koszykarskich imprez, a on jest graczem który jeszcze w swoim życiu drużynowo nic nie wygrał. A tutaj szanse na medal ma. No i europejczycy raczej nie odmawiają występów w kadrze. No głupio napisałem trochę pod wpływem emocji. Bo jednak dla mnie Jego decyzja ogromnie na plus (tak jak i zawsze ceniłem Manu czy Pau, że traktują reprę na równi z NBA) . Mega ciekawy mecz Grecji z Czechami powinien być, którzy dziś przejechal się po Brazylii ( świetna gra Sato). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Sato bardzo mnie pozytywnie nastraja przed rsem, jakby nie było to prawdopodobnie podstawowy rozgrywajek byków Co do meczu Po pierwszych minutach meczu i dominacji Antka byłem nastawiony na dobry mecz, USA nie ma nikogo żeby go powstrzymać, tak sobie myślałem a później wszedł Smart! Biegał w kółko jak pies wokół suki, dużo też w sumie robił difens USA bo Grecy dziś byli niedysponowany zza łuku dzięki czemu cała uwaga mogła skupiać się na giannisie Widać było frustrację w jego grze, tym bardziej że gra Greków przypominała mi sytuację lewego i naszych orłów w czasach Smudy Generalnie to szkoda było mojego czasu na ten mecz, bo w sumie niewiele się działo Jutro Argentyna, coś czuję przez pory w skórze że będzie bardzo ciężko zawalczyć. Trochę jednak różnica klas między Polską a chłopakami od Gino jest zbyt duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Z dyscyplin sportowych, które lubię, to tylko w hokeju na lodzie Argentyna jest gorsza od Polski. Żużla nie liczę, bo tylko w kilku państwach się jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 7 minut temu, ptak napisał: Z dyscyplin sportowych, które lubię, to tylko w hokeju na lodzie Argentyna jest gorsza od Polski. Żużla nie liczę, bo tylko w kilku państwach się jeździ. Skoki narciarakie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Napisałem, te które lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi