LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) końcowa syrena i ryki tych dwóch typów z tvp, przypomina z audio takie karaoke dla meneli Edytowane 6 Września 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Wow. Ile drużyn się kwalifikuje na olimpiadę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 2 minuty temu, karpik napisał: Czekam na matchup Hrycaniuk - Jokic Ja wolałbym jednak grać z kimś innym, 90-47 zaczęła Serbia 2 rundę. Niech Bóg ma Amerykanów w swojej opiece. Teraz, Tecu napisał: Wow. Ile drużyn się kwalifikuje na olimpiadę? 2 najlepsze z Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Wydarli to. Super. Ciekawe co u Gortata. Edytowane 6 Września 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 wlasnie, na kogo wpadamy w cwiercfinale? Serbia wlasnie czy tak tylko dissujecie?.... pewnie jakbysmy wyszli z 1 miejsca to nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, rw30 napisał: wlasnie, na kogo wpadamy w cwiercfinale? Serbia wlasnie czy tak tylko dissujecie?.... pewnie jakbysmy wyszli z 1 miejsca to nie ? Serbia lub Hiszpania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, rw30 napisał: wlasnie, na kogo wpadamy w cwiercfinale? Serbia wlasnie czy tak tylko dissujecie?.... pewnie jakbysmy wyszli z 1 miejsca to nie ? Trafiamy na grupę z Serbią, Hiszpanią i Włochami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jak wygramy z Argentyną to nie trafimy na serbie, tylko na kogos słabszego. Hiszpania się męczyła z puertorico wiec kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: Jak wygramy z Argentyną to nie trafimy na serbie, tylko na kogos słabszego. Hiszpania się męczyła z puertorico wiec kto wie Hiszpania musi najpierw wygrać z Włochami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupens Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Czyli co kibicujemy Wenezueli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, fluber napisał: Trafiamy na grupę z Serbią, Hiszpanią i Włochami. bez roznicy, rozwalimy wszystkich. Hrycaniuk z Kuligiem prosto po meczu poszli na silke ponoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 7 minut temu, Jendras napisał: Powiem Wam kurde chłopaki, że trochę to wzruszające jest. pamiętam 97 , a tu jeszcze większy sukces. ja pi****le w końcu, w końcu mam nadzieje ze ten mój życiowy sport wyciągnie się z dołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, krupens napisał: Czyli co kibicujemy Wenezueli ? Nie bo jak Wenezuela wygra z Argentyną i Rosją a my wtopimy wysoko z Argentyną to jeszcze możemy odpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, Koelner napisał: pamiętam 97 , a tu jeszcze większy sukces. ja pi****le w końcu, w końcu mam nadzieje ze ten mój życiowy sport wyciągnie się z dołów nie, nie wyciagnie sie. Ale mniejsza o to, sukces jest wiec cieszymy sie chfilo Teraz, RonnieArtestics napisał: Nie bo jak Wenezuela wygra z Argentyną panie weź pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, Koelner napisał: pamiętam 97 , a tu jeszcze większy sukces. ja pi****le w końcu, w końcu mam nadzieje ze ten mój życiowy sport wyciągnie się z dołów na to bym nie liczył, ale te dwa miesiące basket będzie w tym kraju istotny, a to już całkiem sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Argentyna tez się męczyła z Rosją wiec za ciosem trzeba ich rozjebac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Argentyna tez się męczyła z Rosją wiec za ciosem trzeba ich rozjebac! Oj nie, Argentyna nie męczyła się z Rosją, miała mecz pod kontrolą:) A jak Kulagin i ten motocoś tam nas cisnęli to trochę się boję co nam zrobi Campazzo:) Możemy już nie wygrać żadnego meczu do końca turnieju, a i tak jest to największy sukces w historii polskiej koszykówki:) 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: na to bym nie liczył, ale te dwa miesiące basket będzie w tym kraju istotny, a to już całkiem sporo Zwłaszcza, że mamy chyba najstarszą kadrę na mistrzostwach, tylko 3 graczy urodzonych w latach 90-tych( Ponitka, Sokołowski, Olejniczak) i jeden z rocznika 2000 (Balcerowski), pozostałych 8 to wiek 30+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Oj nie, Argentyna nie męczyła się z Rosją, miała mecz pod kontrolą:) A jak Kulagin i ten motocoś tam nas cisnęli to trochę się boję co nam zrobi Campazzo:) Możemy już nie wygrać żadnego meczu do końca turnieju, a i tak jest to największy sukces w historii polskiej koszykówki:) Zwłaszcza, że mamy chyba najstarszą kadrę na mistrzostwach, tylko 3 graczy urodzonych w latach 90-tych( Ponitka, Sokołowski, Olejniczak) i jeden z rocznika 2000 (Balcerowski), pozostałych 8 to wiek 30+ Nie no największe sukcesy to chyba medale mistrzostw Europy w epoce jaskiniowej jednak Nawet jak wtopimy z art to chętnie obejrzę jokica robiącego nam z dupy jesień średniowiecza mam nadzieje ze balcerowskiego wpuszcza chociaż na 5 min na niego, niech łapie baty, przyda się gortata chyba dupsko musi bolec, szkoda, bo z nim i lampe moze serio tą Hiszpanie bysmy pykneli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Chyba jak MŚ zostanie ktos z Europy, to wychodza 3, co nie? A ze mistrzem zostanie Serbia, to jestesmy od oklepanie Argentyny i Wlochow/Hiszpanow od IO. Wiadomka, dalej to SF, ale IO to juz by bylo cos dla kosza. Przed MŚ ludzilismy sie o 1/4, wiec juz jestesmy sporo blizej. Z reszta sam udzial w turnieju kwalifikacyjnym spowoduje, ze o koszu bedzie glosno. Wiadomo, ze ta kadra nie ma wielkiej przyszlosci ze wzgledu na wiek, ale moze paru mlodzianow zacznie klepac na osiedlach. Czarnych u nas coraz wiecej, moze ktoras nasza rodaczka dobrze rozlozy nogi i nastepny MJ bedzie mial polski paszport :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: gortata chyba dupsko musi bolec, szkoda, bo z nim i lampe moze serio tą Hiszpanie bysmy pykneli? 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Nawet jak wtopimy z art to chętnie obejrzę jokica robiącego nam z dupy jesień średniowiecza mam nadzieje ze balcerowskiego wpuszcza chociaż na 5 min na niego, niech łapie baty, przyda się Czekają nas jeszcze 4 mecze z drużynami z TOP 8 Mistrzostw Świata, więc będzie na co popatrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi