rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 tak no wiem, ale myslalem ze jest 1 rzut wtedy? przynajmniej w NBA tak jest, nie wiem jak w FIBA koszarek in face hejterom na e-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 2 minuty temu, rw30 napisał: tak no wiem, ale myslalem ze jest 1 rzut wtedy? przynajmniej w NBA tak jest, nie wiem jak w FIBA koszarek in face hejterom na e-nba Znowu w koncowce mamy farta i wynik sie trzyma, te wolne to kosmos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Balcerowski jako jedyny dodatni +/- XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 4 punkty, tyle co pierdnac, czyli przy c***owej grze w 3q wygralismy ja 2 punktami przyjmuje zaklady ze to wygramy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, january napisał: Sędziowie nas trzymają w grze Jak waca i hrycaniuk spudlowali wolne to kazali powtorzyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Koszarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, rw30 napisał: 4 punkty, tyle co pierdnac, czyli przy c***owej grze w 3q wygralismy ja 2 punktami przyjmuje zaklady ze to wygramy : ) Koszarek nam to wygra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 koszarek getting hot jeszcze go bedziemy na okeciu witac kwiatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ooooooo k****.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 sedzia pojebal teraz, dal wolne ruskim, bede dzwonil zaraz do FIBY zeby sie opanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, rw30 napisał: koszarek getting hot jeszcze go bedziemy na okeciu witac kwiatami O w morde, koszarek zwariowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 koszarek shaking baking and alley ooping ja bym dal technika temu ruskiemu co wyladowal na podlodze za flopowanie & 3 free throws for james harden lukasz koszarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Waca jak kawhi z 76ers:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Zawsze uważałem, że problemem u Koszarka jest psychika. Jak gra agresywnie i odważnie, to jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Koszarek wow, jak wino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 in yo face ze slonecznej hiszpanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 nie zdazylem napisac, ze mamy remis teraz mujsimy wyjsc na prowadzenie. teraz juz do konca to utrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Waca jak kawhi z 76ers:) tez mi sie skojarzylo, nawet na powtorce widac jak pilka juz wypada i nagle zawraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Teraz, mac napisał: Koszarek wow, jak wino Trójka, asysty. Jak profesor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi