100lare Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Obrzucanie mięsem, wyzwiska, wyśmiewanie lamusów- kto tego nie kocha? Temat o przewidywaniu majstra jest, może przyjmie się o tej gorszej stronie kochanej ligi. Krótko i na temat. Let's go ! Tier 1 czyli bliżej nam do Chin niż do NBA Charlotte Hornets- Nie wiem czy w Karolinie jest jakiś wariat co wykupi karnet na podziwianie popisów Marvina Williamsa, czy nowego lidera, doświadczonego w bojach posezonowych, Skeriego Teriego Roziera, ale naprawdę współczuję. Majkel zmieniający wszystko w złoto ? Dobre żarty Washington Wizards- Tak, wiem. Jest Bradley Beal. WoW. Mam nadzieję że pójdzie stamtąd jeszcze w tym sezonie. Puszczenie go za jakieś picki to chyba jedyna nadzieja na poprawę sytuacji w stolicy. Na plus że to pewnie ostatni sezon IT, za rok jednak widzę go w CBA. New York Knicks - Czy drużyna która wzmacnia się wieloma nowymi graczami za grubą kasiorę może być do dupy? Tak, zwłaszcza że zatrudnia samych skrzydłowych i nazywa się KNICKS. Przykre, że w czerwcu były jeszcze mokre sny o potędze, a zostało się z tym co zawsze. RJ BARRET WE TRUST ? Good luck Tier 2- Mamy potencjał ale i tak ch.j z tego będzie Oklahoma City Thunder- CP3, Galliniari, SGA- brzmi raczej pozytywnie ALE. No właśnie już wiecie o czym napisze. Szklany Paul i Włoch, to razem ok 50 spotkań w niepełnym składzie. Mimo wszystko po tylu latach patrzenia jak jeden typ dominuje całą grę, miłą odmianą dla OKC może być Team Basketball. Phoenix Suns- Mam dziwne wrażenie że, słoneczka nas na początku zaskoczą. Pozytywnie. W końcu jakiś kreator obok "nie podwajaj mnie na treningu" Bookera czyli Rubio, Sarić który doda spejsingu, no i nasz prawie rodak Franek z ławki. Z czasem jednak zaczną grać gorzej i gorzej i skończą z 35 zwycięstwami. Minnesotta Timberwolves- Andrew Wiggins, 30 baniek na rok. Kurtyna. Chicago Bulls- Życzę tej drużynie PO, ale Zach LaVine jak lider PO team? Brzmi abstrakcyjnie. Będe śledził ale i tak c*** z tego będzie Tier 3 Możecie się śmiać ale przyszłość będzie nasza Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, Atlanta Hawks- Pelicans to ogromny zwycięzca tego Off-season. Ingram, Ball, Zion- diamenty do oszlifowania( no Ball może niezbyt) Jrue jako mentalny lider, plus Favors na masowanko. Na wschodzie dałbym im miejsce w PO, na zachodzie? Nie sądze. Miasto Elvisa ma JJJ a i Morant nie będzie taki zły jak go January maluje Jastrzębię - jest Trae czyli nowy Curry jest Huerter czyli nowy Klay, Collins to nowy Dray? Jaranko ekipą z Georgii Dodawajcie swoję przewidywania na plankton ligi w przyszłym sezonie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 przewiduje drugi rok z rzędu maszynę losującą Fizdale jeśli chodzi o wyjściową piątkę Knicks, oraz po raz kolejny zapisanie się w historii, tym razem nie jak było to w zeszłym sezonie gdzie wyszli najmłodszą s5 ever, tym razem obstawiam wyjście s5 składającą się z samych skrzydowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ale jak będą gorsi od Bobcats lub Wizards (jeżeli Beal odejdzie) to już będzie sztuka nieosiągalna dla zwykłego zjadacza chleba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zapomniało mi się o Cavs, ale w sumie po odejściu sami wiecie kogo to taka drużyna Widmo, co mało kogo obchodzi jej los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 58 minut temu, 100lare napisał: Zapomniało mi się o Cavs, ale w sumie po odejściu sami wiecie kogo to taka drużyna Widmo, co mało kogo obchodzi jej los. Memento here in 3...2...1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Mam dylemat Knicks walczą o to miano ale chyba Cavs trzeba wskazać jako te najmniej rokującą ekipę. Niby mają dwóch młodych dobrych graczy ale tak naprawdę ich zeszłoroczny wybór to trochę pomyłka. Knicks mają plan i ja z sympatii do Orzeła w ten plan wierzę. A jeśli masz plan to nie możesz być gorszy niż ten kto planu nie ma żadnego Jak bym nie liczy Cavs!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 w takim temacie nie jest wymienione Sacramento Kings to już mogę uznać sezon za udany. chyba najgorzej mają kibice New York Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Koelner napisał: chyba najgorzej mają kibice New York No jeśli Legia się nie liczy to się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 6 minut temu, Eld napisał: No jeśli Legia się nie liczy to się zgadzam. Kibice legii sa jak kibice Lakers, więc o nich bym się nie martwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 W sezonie Memphis będzie walczyło o bottom 4 - nie dość ,że to wciąż niepoukładana ekipa to jeszcze cały czas będą szukać kupców na Iguodale i Crowdera A jeszcze na dodatek musza mieć bardzo słaby bilans by na pewno obronić swój wybór w drafcie.. Oczywiście Hornets to inny kandydat do szorowania dna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 2 godziny temu, ely3 napisał: W sezonie Memphis będzie walczyło o bottom 4 - nie dość ,że to wciąż niepoukładana ekipa to jeszcze cały czas będą szukać kupców na Iguodale i Crowdera A jeszcze na dodatek musza mieć bardzo słaby bilans by na pewno obronić swój wybór w drafcie.. Oczywiście Hornets to inny kandydat do szorowania dna. Memphis to jeśli mnie pamięć nie myli i tak pick oddzadzą i tak. Jak nie w tym roku to w przyszłym. Logika nakazuje bronić w tym a w przyszłym nie robić dobrze Ainge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: co nie zmienia faktu, że szorować dno powinni tak czy siak. przeciez to jest zespół in da making, i na te chwile to konkurować na zachodzie mogą jak równy z równym z phoenix suns? dalej wyliczanka mi się kończy. Jak mi się CP3 i Gallo połamie to chyba mam trzecią drużynę do tej konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Suns chyba bardzo niektórych zaskoczą! Chyba że przeciwnik będzie podwajał na obwodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Eld napisał: Memphis to jeśli mnie pamięć nie myli i tak pick oddzadzą i tak. Jak nie w tym roku to w przyszłym. Logika nakazuje bronić w tym a w przyszłym nie robić dobrze Ainge. 3 najtrudniejsze terminarze to Thunder - Suns i Memphis a Cavs najtrudniejszy ze Wschodu.. Nie za bardzo widzę jak Memphis ma być wyżej niż w najgorszej 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 16 minut temu, ely3 napisał: 3 najtrudniejsze terminarze to Thunder - Suns i Memphis a Cavs najtrudniejszy ze Wschodu.. Nie za bardzo widzę jak Memphis ma być wyżej niż w najgorszej 4 Podzielisz się linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Dobry temat! Suns najbardziwej rokujaca z tych najgorszych. Memphis to tak za 2 latka jak obronią pick w tym roku. Cavs tragedia i na moje oko bez planu na przysłość. Knicks to spalona ziemia. Cos jak Bulls.Zarzad mentalnie zostal 15 lat temu a swiat nba pobiegl do przodu. Bez zmian na gorze nic sie tam nie zmieni. Prawda Łotysz? Charlotte zjadło wlasny ogon. Taki mały market powinien iść drogą Pels i Hawks. Budowac sie prze draft bo nikt do nich sensowny nie przyjdzie. A tak o 2 lata za dlugo kitrali Kembe, nabijali z dupy bilans +30, draftowali białasów a teraz są ugotowani na min 5 sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Hornets chyba jakiś pomysł mają na to wszystko, 2 lata szorowania dna i kombinacje za dwa lata, przydałoby się coś zgarnąć w wymianie jakiej wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 20 minut temu, polishllama69 napisał: Hornets chyba jakiś pomysł mają na to wszystko, 2 lata szorowania dna i kombinacje za dwa lata, przydałoby się coś zgarnąć w wymianie jakiej wybory Za kogo niby te wybory? Tam I rundę jest conajwyżwj Bridges warty. Swoją drogą Hornets to świetny przykład kto tak naprawdę steruje klubem. Kupchak w Horents a Kupchak w Lakers to dwaj inni goście. Tu kaganiec, a w L był swego czasu uznawany za Ujiriego 2018/19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Eld napisał: Za kogo niby te wybory? Tam I rundę jest conajwyżwj Bridges warty. Swoją drogą Hornets to świetny przykład kto tak naprawdę steruje klubem. Kupchak w Horents a Kupchak w Lakers to dwaj inni goście. Tu kaganiec, a w L był swego czasu uznawany za Ujiriego 2018/19. mimo wszystko Zeller może mieć duże value jak na siebie wezmą jakiś szrot, Batum za Wigginsa też oznaczałby coś do kieszeni, trzeba dać pole wyobraźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi