DrunX Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Jak jest możliwość dodajcie osoby im więcej ludzi w lidze tym ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziik Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Hej czy jest jakakolwiek szansa na zapisanie się jeszcze do ligi? 4 czy 5 lat grania na espn i dwa nieudane lata w dynastii na yahoo Edytowane 12 Października 2019 przez bziik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 21:43, bziik napisał: Hej czy jest jakakolwiek szansa na zapisanie się jeszcze do ligi? 4 czy 5 lat grania na espn i dwa nieudane lata w dynastii na yahoo Tak, dolaczylem Cie do IV NY jako 16stego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Cześć, jakby ktoś szukał miejsca (2-3 wolne) w prywatnej lidze (roto,9-cat,aukcja,keeper) to zapraszam po więcej info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dobry! Miałem mała pauze... Czy damy radę mnie gdzieś wrzucić? 3 lata doświadczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 10 godzin temu, siwy66 napisał: Dobry! Miałem mała pauze... Czy damy radę mnie gdzieś wrzucić? 3 lata doświadczenia Czy pasuje Ci termin draftu 21 pazdziernika, godzina 21:00? Bo moze zwolnic sie jeszcze miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 2 godziny temu, wiLQ napisał: Czy pasuje Ci termin draftu 21 pazdziernika, godzina 21:00? Bo moze zwolnic sie jeszcze miejsce... W razie gdyby koledze nie pasowało,a zwolniło sie miejsce, to jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 2 godziny temu, wiLQ napisał: Czy pasuje Ci termin draftu 21 pazdziernika, godzina 21:00? Bo moze zwolnic sie jeszcze miejsce... Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchu Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Panowie - ja też chętnie jeszcze dołącze. Gram od ok. 9 lat. Gwarantuję pełne zaangażowanie i aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi