Raven2156 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) W sieci roi się od świetnych kompilacji świetnych zagrań danego zawodnika, drużyny czy chociażby skumulowanego całego sezonu. Tego typu filmiki w połączeniu z dynamiczną muzyką są w wielu przypadkach źródłem inspiracji i motywacji dla fanów stąd warto wrzucić tu najciekawsze z nich tak by każdy miał do nich swobodny dostęp. To może ja zacznę... Na pierwszy ogień mało oryginalnie ale za to z jaką klasą! Przed państwem - Sidney Crosby! Edytowane 3 Lipca 2019 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Z mojej strony jedyny i niepowtarzalny The Magic Man.Najlepiej ogląda się jego nieprawdopodobne zagrania z głosem komentatorów Chciałbym wierzyć,że będzie nam jeszcze dane oglądać zawodnika z tak unikalnymi umiejętnościami w NHL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Moze troche nie ten temat ale podcast o NHL od Michała Ruszela pewnie jest płatny bo to na nhlwpl ale goscinnie przychodzi do Przerwy na żądanie extra. Znalazłem kilka jego archiwalnych wypowiedzi w tym podcaście, jest pewnie wiecej ale juz nie szukałem głęboko: Moze sie komuś przyda a i w trakcie sezonu lub przed rozpoczęciem nowego też pewnie coś wrzucą na PnŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 to ja dorzuce moja ulubiona brameczke ever do tego szacownego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Najnowsza reklama CCM w której wystąpił Ovechkin. Szczerze powiedziawszy w roli „aktora” sprawdził się zaskakująco dobrze! https://youtu.be/J69CvDj2H4Q Edytowane 28 Września 2019 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Ten mroczny klimat do niego pasuje. Edytowane 28 Września 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 What a goal!!! Travis Konecny - "koniecznie" trzeba zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Uwielbiam bramkę z 3 miejsca Witam miłośników hokeja, fajnie że wreszcie powstało odrębne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Cudowna interwencja . Pierwszy shutout w karierze młodego bramkarza Flyers. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Takiego Kappo Kakko chcemy oglądać. Debiutacki gol w NHL. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 To coś innego po masie fajnych hajlatów od was, krótkometrażówka jak wygląda lat u braci O'Reilly to jeszcze na chwile zanim młodszy z nich wzniesie puchar Stanleya i otrzyma Conn Smyth Trophy oraz zostanie jednym z moich ulubionych hokeistów!!!! Byłem kilka dni przed swoim ślubem, stres mnie dopierdalał i nic tak nie pozwalało mi o nim zapomnieć jak stres i nerwówka, którą dawała mi ekipa z St Louis i to jak wygrali horror z Bruins to było coś niesamowitego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 sweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: sweet Ta dziewczynak to był ich lucky charm tamtych playoffs, no i wygrali puchar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Bramka sezonu tak wcześnie? Zobaczymy, ale już teraz można powiedzieć, że mocna kandydatura. A tu trochę sztuk walki na lodzie: Edytowane 17 Października 2019 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Kapitalna interwencja bramkarza Tampy w ostatniej sekundzie meczu na wagę zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 2 sekundy do końca dogrywki. A co tam. Strzelę sobie bramkę sezonu. Czy tak pomyślał Matthew Tkachuk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał: 2 sekundy do końca dogrywki. A co tam. Strzelę sobie bramkę sezonu. Czy tak pomyślał Matthew Tkachuk? pare razy musialem odtworzyc, by dostrzec 'spryt' tkachuka! b. ladna brameczka!; pierwsza mysl - no czo ty, pekka, takiego 'babola'?! ; moj starszy brat nie lubi hokeja, bo, jak mawia, 'nie widzi krazka!'. widze, ze i mnie takie 'niedowidzenie' coraz czesciej dopada ... Edytowane 1 Listopada 2019 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi