El chapo Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Nwaba i Faried out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 rezygnuję z Hollis-Jefferson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Aminy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Można u nas handlować kasą? Bo pomieszało mi się już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Z tego co wiem to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Evi - Hary Giles in, Poeltl out @Tecu - Jakob Poeltl in, Giles out dzięki Tecu! ps.: to nasz 1wszy ?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 38 minut temu, evitacre napisał: Evi - Hary Giles in, Poeltl out @Tecu - Jakob Poeltl in, Giles out dzięki Tecu! ps.: to nasz 1wszy ?:-) Potwierdzam. Chyba pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Spuszczam Vonleha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 zrzucam Dunna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Zrzucam Gortata, Olynyka, Ellingtona, Matthewsa i Zellera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Trading block: R. Kurucs J. Poeltl Szukam picków z przyszłego roku lub 2 za 1 lub kontuzjowanego gracza. Przy okazji - do kiedy zejście z salary i kiedy rusza liga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 A kiedy rusza rynek FA/waivers oficjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Godzinę temu, Mikowal83 napisał: A kiedy rusza rynek FA/waivers oficjalnie? we wtorek. Z salary zeszli wszyscy oprocz @Sylvinho., ktory ma 259 salary na ten moment. Zejscc trzeba do dzis do konca dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Zrzucam Fourniera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Hej, kasa na waivery jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 4 minuty temu, Tocheck napisał: Hej, kasa na waivery jest ok? jest ok. przechodzi z poprzedniego sezonu wg zasad. od nowego sezonu prezchodzi do max 150$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Mam pytanie techniczne. Mam Duranta i po rozpoczęciu ligi, wrzucam go na inj. Wydawałoby mi się, że to stworzyłoby mi jedno wolne miejsce do pobrania z waiverów, ale system każe mi zrzucić gracza. Czy to jest normalne, czy zmieni się, czy muszę coś zrobić specjalnego? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Tecu napisał: Mam pytanie techniczne. Mam Duranta i po rozpoczęciu ligi, wrzucam go na inj. Wydawałoby mi się, że to stworzyłoby mi jedno wolne miejsce do pobrania z waiverów, ale system każe mi zrzucić gracza. Czy to jest normalne, czy zmieni się, czy muszę coś zrobić specjalnego? Z góry dziękuję za odpowiedź. Spróbuj zrobić wolne miejsce w składzie, zamiast mieć wolnego miejsca na bench i mieć go na IL bo z Klayem na IL i luką na G mogłem claim waiver bez wyrzucania zrobić. Edytowane 1 Października 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Spróbuj zrobić wolne miejsce w składzie, zamiast mieć wolnego miejsca na bench i mieć go na IL bo z Klayem na IL i luką na G mogłem claim waiver bez wyrzucania zrobić. Z komórki nie działało, ale z komputera już działa i jest miejsce. Czary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Przypomni ktos jak to jest z liczeniem salary gdy wrzucamy kogos na IL i sciagniemy FAsa albo waivera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi