Borys Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 tak i po 4 latavh oklepywania na lawce i dawania w morde Pop wyszlifuje diament, ktory na 50% zostanie u nas. To nie sa czasy Duncana, gdzie gracze przywiazywali sie do klubu od 1 dnia. Choc moze ten sam Duncan przejmie niedlugo stery i nadejdzie stara-nowa jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) 1984 - 7th 1987 - 1st 1989 - 3rd 1997 - 1st Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 O której ten cyrk dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 27 minut temu, Roggi napisał: O której ten cyrk dzisiaj? Za 7:30 godziny czyli 2:30 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Draft mocno "mglisty" więc z tą 11 też kogoś fajnego pewnie wyciągniemy, ale śniła mi się tłusta "2" jako rekompensata za Leonarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Dwójka. https://pl.dreamstime.com/zdjęcie-stock-szczęśliwe-grube-kobiety-jest-ubranym-swimwear-image99299054#_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Kogo Waszym zdaniem weźmiemy z #11 i #41? Może mały wewnętrzyny draft i zobaczymy czy ktoś trafi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Devin Vassel & Zeke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ciężko wróżyć na ten moment. O #41 się jeszcze nie pokuszę, bo aż tak nie analizowałem pod kątem Spurs. Na ten moment powiem Patrick Williams, bo myślę, że Vassell może nie dotrwać (gdyby jednak dotrwał to on). Ale to tak luźno na teraz. Moje typy mogą się jeszcze lekko pozmieniać @Roggi Dobrze kojarzę, że kiedyś wspominałeś w tym temacie o NHL (Detroit?) czy to nie Ty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Mi się wydaje, że to może być Achiuwa. Pop może szukać kogoś pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Trochę undersized na C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Cytat Dobrze kojarzę, że kiedyś wspominałeś w tym temacie o NHL (Detroit?) czy to nie Ty?? Dobrze kojarzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Ktoś cos słyszał o rumorze z nets? LMA za LaVerta Prince Allena? https://www.google.pl/amp/s/www.inquisitr.com/6264138/spurs-lamarcus-aldridge-nets-2020-offseason-trade/amp/ o jeszcze pick #19 Dziwny ten artykuł gdzie niejako uzupełnieniem tej wymiany jest.... white.... autor nie zna realnej wartości DW czy pali głupa? A tu głupsza wersja DDR a w bonusie jeszcze Dindin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 LMA za laverta prince allena? Jaka se robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 3 godziny temu, mac napisał: LMA za laverta prince allena? Jaka se robisz? To nie ja. I tam jest White. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Grafika dotyczy guardów i jest w niej mały błąd (powinno być 2nd w szarżach i 1st w shots contested), but still. Uważam, że White jest niedoceniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Taka cisza w temacie, a chyba jest co świętować ? Na Spurstalk lekkie dejavu: 2013/2019 - mega żałoba z powodu pechowego finału / mistrzostwa 'nephewa' (taką ma tam ksywkę). By zaraz po roku: 2014/2020 - euforia z powodu mistrzostwa / wtopu nephewa Mój ulubiony diss Kawhiego to chyba: Przypomniał mi się jeszcze cytat z zeszłego roku: Cytat This is probably going to be my first time playing with an elite player of his level," Leonard said during the interview. "You know, around the same age as me, same talent. I'm excited." Niby dodał, że ten sam wiek, ale nadal to brzmiało bardzo słabo, biorąc pod uwagę Tim Duncana i to, że ma Jego FMVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 https://news4sanantonio.com/sports/poeltl-says-he-feels-comfortable-with-spurs-but-final-decision-up-to-san-antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Derozan źle się czuje w Spurs , czy kiedyś spurs uda się ściągnąć kogoś szczęśliwego i zdrowego ? Edytowane 21 Października 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi