kolader Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 10 godzin temu, josephnba napisał: Jasne że holiday jest lepszy w defensywie Topowy na obwodzie i strasznie niedoceniany. Ale tak jak pisałem wolę żeby poszedł do jakiegoś teamu gdzie powalczy o tytuł, zasłużył sobie lojalnością Bulls na tym etapie na jakim są nie gwarantują walki o nic ponad 7my 8my seed Sugerowałem Holidaya bo pisałeś że chciałbyś Beala, więc uznałem że chcesz kogoś o podobnym odbiorze. Z tym, że Beal to raczej jest niedostępny a Holiday owszem. Jasne, chciałbym żeby Holiday trafił do jakiegoś mocnego zespołu, na myśl przychodzą mi właśnie Blazers ale jakoś nie wierzę w to że ruszą CJa. Prócz tego to Lakers ale znów Pels mogą otrzymać lepsze paczki, Mavericks gdzie by w pyte pasował obok Doncicia, w sumie jako ten 3 do Nets. Dalej to Denver, T-Wolves, Bucks. Gdzie bym go najchętniej zobaczył? Zdecydowanie obok Doncicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Cenie holidaya Ale do Beala wg mnie podjazdu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Smutno mi Bulls wg insiderow zakochani w lamelo Ja tej miłości nie czuję, może dlatego że trochę mnie cała rodzina drażni Tym bardziej że Wendell lub Lauri musieliby iść do Warriors za drugi pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 9 minut temu, josephnba napisał: Smutno mi Bulls wg insiderow zakochani w lamelo Ja tej miłości nie czuję, może dlatego że trochę mnie cała rodzina drażni Tym bardziej że Wendell lub Lauri musieliby iść do Warriors za drugi pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Teraz, BullsFaN napisał: Ja bym marzył o transferze tego picku za Beala i kogokolwiek, kogo by Wizards chcieli w zamian (Bez whitea ) Ale nie za lemelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 12 godzin temu, josephnba napisał: Holidaya ci szkoda i wolałbyś żeby szedł do drużyny która może powalczyć o majstra a Beala to ci już nie szkoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 45 minut temu, kolader napisał: Holidaya ci szkoda i wolałbyś żeby szedł do drużyny która może powalczyć o majstra a Beala to ci już nie szkoda? Beal to typ gracza robiącego różnicę już teraz i to jest właśnie kierunek w którym chciałbym żeby Bulls szli. Holiday to nie jest typ lidera zespołu, to idealna druga opcja Jeśli już wyprzedawać jong kor, to za Beala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wow. Bulls nie zaproponują Dunnowi qualifying offer. Wolą wydać tą kasę na Denzela i Shaqa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 10 godzin temu, ozzy110 napisał: Wow. Bulls nie zaproponują Dunnowi qualifying offer. Wolą wydać tą kasę na Denzela i Shaqa... Denzela i Mokoke, co wydaje się rozsądne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 3 godziny temu, BullsFaN napisał: Denzela i Mokoke, co wydaje się rozsądne. Denzel nie pokazał absolutnie nic od samego początku, jakieś pojedyncze wyskoki punktowe w generalnie to słabizna Dunin to top 10 defensor w lidze bez podziału na pozycje i top3 na pg! Trapią go drobne urazy ale denzela też Zmiana stafu medycznego, po niej się dużo spodziewam Liczyłem że Chris zostanie bo taki glue guy to skarb! Mokoki nawet nie skomentuję bo to jakieś gówno w portkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 16 minut temu, josephnba napisał: Denzel nie pokazał absolutnie nic od samego początku, jakieś pojedyncze wyskoki punktowe w generalnie to słabizna Dunin to top 10 defensor w lidze bez podziału na pozycje i top3 na pg! Trapią go drobne urazy ale denzela też Zmiana stafu medycznego, po niej się dużo spodziewam Liczyłem że Chris zostanie bo taki glue guy to skarb! Mokoki nawet nie skomentuję bo to jakieś gówno w portkach Zapominasz o jednym, pierwszy raz od niepamiętnych czasów mamy trenera, który wie co robi! Jeśli podjęto decyzję o pozostawieniu Valentyny to musi być jakiś powód, przynajmniej tak podpowiada logika. Co do Mokoki to chłopak ma papiery na granie w defensywie na podobnym poziomie co Dunn, a dodatkowo potrafi coś tam rzucić za 3. Kto wie jakie ruchy planuje AK, ale jeśli kazali się pakować KD to pewnie by na rozegraniu nie zrobił się tłok, bo na 100% ktoś się nowy pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Pewnie PG z draftu No i mam nadzieję Derrick #1 Rose! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Nikt nic nie wie, więc ciężko przewidzieć co Litwin planuje w drafcie. Jak dla mnie liczą się dwa nazwiska Ball i Wiseman, którzy z miejsca rozwiązaliby dużo problemów. Na ten moment ich wybór jest mało prawdopodobny, bo zapewne pójdą wcześniej niż #4, ale nie jestem zwolennikiem skoku do top3. Jeśli więc wszystko pójdzie zgodnie z przewidywaniami to uważam, że trzeba próbować rozmienić wybór. Cole Anthony, Kira Lewis, Aaron Nesmith, Tyrese Maxey, Jaden McD, Saddiq Bey lepiej wybrać dwójkę spośród wspomnianego grona niż ładować się z #4 w Deniego czy Williamsa. 2rnd tu mam 2 głównych faworytów Xavier Tillman i Robert Woodard II, w dalszej kolejności Howard i Zeke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Ja się na drafcie nie znam Ale balla po obwjrzeniu tego jego koślawego rzutu, selekcji i rodziny zdecydowanie nie chcę w Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 https://pippenainteasy.com/2020/04/02/chicago-bulls-wendell-carter-jr-openly-requests-position-change-power-forward/ dlatego handel ale z #4 to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 17.11.2020 o 18:02, josephnba napisał: Pewnie PG z draftu No i mam nadzieję Derrick #1 Rose! A są jakieś dywagacje na ten temat w ogóle?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 4 minuty temu, kcp78 napisał: A są jakieś dywagacje na ten temat w ogóle?... Na który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, josephnba napisał: Na który? Rose w Bullsach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 1 minutę temu, kcp78 napisał: Rose w Bullsach... Ten temat nie kończy się nigdy Wymowny byl niedawny wpis Derricka, odpuszczenie dunna i shaqa, presja kibiców Tu zawsze będzie coś na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 36 minut temu, josephnba napisał: Ten temat nie kończy się nigdy Wymowny byl niedawny wpis Derricka, odpuszczenie dunna i shaqa, presja kibiców Tu zawsze będzie coś na rzeczy Typowe myślenie życzeniowe. 'Wymowne' ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi