josephnba Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 49 PTS LaVinea a co z resztą? Carter i White na poziomie ale pozostały roster to jakaś porażka! Dlaczego Denznel nie grał nawet minuty po takim meczu jak z Heat? Markannen powinien zostać przesunięty do ławkę lub nawet do windy city Bulls, żeby nabrał trochę pewności siebie bo żal patrzeć na tego chłopaka. Boylen go zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Markkanen to chyba najgorszy PF wśród startujących. 35% z gry, 27% za trzy. Zagrał w tym sezonie dwa dobre mecze - na otwarcie i z Pistons. A tak to wygląda jak zawodnik z G-League. Jeśli to Boylen jest problemem to co on tam jeszcze robi? Chyba, że Markkanen to taki trochę opóźniony bust (hehe). Szkoda by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 jesczcze was piękny Luke uratuje i będzie dziękować mu, że zechciał zagrać w tak marnym zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 8 minut temu, polishllama69 napisał: jesczcze was piękny Luke uratuje i będzie dziękować mu, że zechciał zagrać w tak marnym zespole W sumie jest równie bezużyteczny co Lauri więc mi wsio ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, josephnba napisał: Carter i White na poziomie ale pozostały roster to jakaś porażka A co nie podoba ci się w Satoranskym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Godzinę temu, ely3 napisał: A co nie podoba ci się w Satoranskym? W sumie racja, zapomniałem o nim. Ale moze dlatego że zagral po prostu poprawnie, bez wtop ale i bez rewelacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 2 godziny temu, ely3 napisał: A co nie podoba ci się w Satoranskym? fakty i brak finezji Chociaż już wcześniej pisałem, że go mocno w górę ciągnie Wendell, ale to bez znaczenia, rollować na kosz też trzeba umieć .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 4 godziny temu, eF. napisał: Markkanen to chyba najgorszy PF wśród startujących. 35% z gry, 27% za trzy. Zagrał w tym sezonie dwa dobre mecze - na otwarcie i z Pistons. A tak to wygląda jak zawodnik z G-League. Jeśli to Boylen jest problemem to co on tam jeszcze robi? Chyba, że Markkanen to taki trochę opóźniony bust (hehe). Szkoda by było... No nareszcie dostrzegasz, że coś jest nie tak. Co do samego Fina to problem polega na tym, że komuś się w głowie pojebało i postanowił zrobić z niego Niko lub innego Ryana. Najpierw Hoiberg następnie Boylen skutecznie zabijają w nim to z czym wszedł do ligi, a przecież chłopak pokazał kawał kosza w 1 sezonie. Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego Lauri atakując kosz nadal nie potrafi swobodnie kończyć akcji jedną dłonią, tylko często przybiera jakieś nienaturalne pozycje? 5 godzin temu, josephnba napisał: Dlaczego Denznel nie grał nawet minuty po takim meczu jak z Heat? Bo Boylen tak powiedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Ciężko cokolwiek napisać po takim meczu, bo dokładnie nie wiadomo z kim Chicago przegrało i czy był to mecz w ramach nba czy g-league? Nieustannie Boylen potrafi zaskakiwać, chowa Lauriego na grube minuty by potem wrzucić go w momencie gdy mecz jest przegrany, tylko po co? Jednak jego największą sztuczką trenerską była akcja w 3 kwarcie, Byki robią run 10-0 i doprowadzają do remisu, Kerr bierze czas a Boylen wymienia 4 z 5 graczy, bo widać za dobrze im szło. Efekt taki, że GSW ponownie odjechało. Lubię tego gościa, prawdziwy wuefista pełną gębą... ...i BŁAZEN! W dniu 20.11.2019 o 23:11, josephnba napisał: @BullsFaN trochę pierdolisz o tym carterze na siłę To kto tam pierdoli? Kolejny duet zrobił mu rozpierdol pod koszem, tym razem g-league duo Spellman & Chriss, z litości nie wspomnę nawet jak pokraczny był w ofensywie. No ale ważne, że może w następnym meczu zbierze kilka piłek, o które nikt nie walczy i dołoży kilka łatwych punktów TAK? OK! Jest zajebisty!!! Edytowane 28 Listopada 2019 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) W piątce w której tylko on potrafi grać w defensywie oczekujesz że będzie contestował każdy layup, Dunka i rzut? Nie ma na świecie gracza, który z powodzeniem będzie tyrał w D za cały skład! On jako jedyny stawił się praktycznie w każdym meczu. Czego od niego oczekujesz? 25ppg? To nie ten typ gracza, on swoje robi na pickach po zbiorkach itp. Nie oglądałem meczu, dlaczego chandler grał tak krótko? Nowy uraz? Edytowane 28 Listopada 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) 2 godziny temu, josephnba napisał: W piątce w której tylko on potrafi grać w defensywie oczekujesz że będzie contestował każdy layup, Dunka i rzut? Nie ma na świecie gracza, który z powodzeniem będzie tyrał w D za cały skład! On jako jedyny stawił się praktycznie w każdym meczu. Czego od niego oczekujesz? 25ppg? To nie ten typ gracza, on swoje robi na pickach po zbiorkach itp. Nie oglądałem meczu, dlaczego chandler grał tak krótko? Nowy uraz? Popraw mnie, ale przecież on miał być kimś więcej przede wszystkim w ofensywie, nie z dupy stawiano mu porównanie do Ala. Wiem, że w aktualnej c***ni na siłę można szukać pozytywów i w takim wypadku WCJ jest ok, ale naprawdę nie oczekiwałeś od niego więcej? Spoko, potrafi zebrać czy dobić kilka piłek i to wszystko, a w defensywie w swojej bezmyślności często przypomina Dunna. Oczywiście, że Hutch zaliczył kolejny uraz. Edytowane 28 Listopada 2019 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czy ktoś mi wytłumaczy schemat wg jakiego Boylen bierze czasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Czy mi się tylko wydaję czy Lauri zmienił sposób rzucania. Wyglądało to dziś o wiele lepiej. No i jakiś taki agresywniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 wiecie co, dajcie mi tego fina i bierzcie naszego turka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 No i po Play offach A poważnie to nie mam pojęcia czy w najbliższym czasie warto oglądać Bulls Szkoda nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) No i pięknie 1-16 , takiego syfu to dawno nie było. Edytowane 11 Stycznia 2020 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 No i teraz zobaczysz ile znaczy Wendell dla Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 2 godziny temu, josephnba napisał: No i teraz zobaczysz ile znaczy Wendell dla Bulls nom, najlepszy gracz zespołu a fani widzę, że się łudzą z wejściem do PO jeszzce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi