Roger Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ale że Luka ma tylko pg to jakiś żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 chociaz tyle ze nie tylko nasza trojka ma problemy ze skladem, bo widze ze u loraka ani jednego SF a u pewee nikogo na SG. kiedy te fa wskocza jutro rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ja w tym roku gram bez SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Godzinę temu, marzec napisał: chociaz tyle ze nie tylko nasza trojka ma problemy ze skladem, bo widze ze u loraka ani jednego SF a u pewee nikogo na SG. kiedy te fa wskocza jutro rano? Jutro po 9. Ja akurat nie mam kłopotów ze składem, mam pokryte wszystko od pg po c, więc rynek waiverów pod kątem fitu, a nie konieczności posiadania znaczków :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 A ja znowu nie mam za bardzo kogo wyrzucic aby rotowac graczami. Różnica jest taka, że rok temu wszyscy w moim składzie byli równie dobzi a teraz wszyscy są równie przeciętni. 1 godzinę temu, marzec napisał: chociaz tyle ze nie tylko nasza trojka ma problemy ze skladem, bo widze ze u loraka ani jednego SF a u pewee nikogo na SG. kiedy te fa wskocza jutro rano? Marzec, gdybys zamiast Kemby mial Simmonsa, ktory przy okazji byl jakos 2 razy tanszy niz Kemba, to powiedzialbym, ze masz znakomity sklad do h2h. A tak ten Kemba jak piesc do nosa. Dealuj go za Simmonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Rob, ale ja nie chcę Kemby. Never. Już mam Roziera i wystarczy kaleczenia FG, w szczególności, gdy mam Hardena. Dziś już erekcja składem mi minęła. Nadal liczę na jakiś megafart i to, że w kilku matchupach Drummond nie zjebie procentów Hardena z FT, a Harden nie pokaleczy FG Drummonda. Zamiast zatem iść w poprawienie elite statsów, poszedłem w ich uśrednienie. Co wyjdzie, zobaczymy. Aha, faworyci: jak co roku Chytry i cwebb. Do tego wysoko powinni być Jendras i Bołdas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nie dealuje kemby bo nawet jak ktoś go zechce to muszę wziąć coś znacznie slabszego. Nikt mi nic nie da dobrego ot tak. Najgorszym gownem jest to samo PG dla doncica. Się tego nie spodziewałem nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jakie jest uzasadnienie dla: Harden za ponad 80 jest ok Westbrook za 40 to dużo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Kurła Shavlik, 4 zawodników, w tym 3 PG, Marzec ma przy tym kłopot bogactwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nie ma źle a byłem pewny że lorak weźmie barretta za dużo dolarów. Za cudownie Nie jest ale jak to klasyk powiedział żywcem się nie damy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Marzec, Erica Gordona ci nie dali? Jak teraz zjebac sobie FG i zbiorki z tych 5 centrow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 10 godzin temu, buła napisał: Jakie jest uzasadnienie dla: Harden za ponad 80 jest ok Westbrook za 40 to dużo ??? Kontuzje, c***owe FT, brak trójek, jeszcze gorsze FG. Z grubsza tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 32 minuty temu, Chytruz napisał: Marzec, Erica Gordona ci nie dali? Jak teraz zjebac sobie FG i zbiorki z tych 5 centrow? Erica ukradl kolega od podawania chemii. Z tymi 5 centrami to chyba nie do mnie co? Bo mam ich tyle samo co Ty jak dobrze widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 24 minuty temu, Lu- napisał: Kontuzje, c***owe FT, brak trójek, jeszcze gorsze FG. Z grubsza tyle. Jeszcze straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi