ai3 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Co jest pizdeczki? Slyszalem ze slabo z basketem ? Co to 4on4 nie zagramy i spocimy jajek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 no ja ciagle licze ze sie uda jest niby 7 z findkiem. boldas co tam wymyslil ze nie gra? c*** nawet 3x3 na dworze mozemy bo cieplo, co to za zlot bez gierki pfffff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Biore buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Nie wzialem butow Szamotuly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Dzieki Panowie za tolerowanie mojej obecnosci przez pare godzin ;-> O ktorej skonczyl sie draft? Ktos w ogole dotrwal do konca? Czy w sezonie mozna bedzie sledzic lige na Yahoo z zewnatrz? Edytowane 20 Października 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Draft skonczyl sie ok 1:20. Ci co przewaznie wytrzymuja do konca dotrwali i tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 No tempo pierwszych rund to było rekordowo powolne. Ja planowałem nieco zmienić taktykę na 2 za 2/3 stacka, ale ceny top6 znowu poszły tak do góry, że to musiałoby być 2 za 90% stacka, więc sobie odpuściłem. Chciałem szarpnąć JJJ i/lub Adebayo, na JJJ pożałowałem hajsu, przy Adebayo myślałem, że mam najwyższy budżet i biorę go od kopa, ale nagle Roger się wziął nie wiadomo skąd (draftował z balkonu czy z kibla?), nie wiadomo skąd mając jeszcze szekle. Ale zostali mi Favors i Bryant za darmo, także nie ma co płakać Moranta w ogóle nie planowałem, ale że się ostał za drobne, to wziąłem. Jeśli będzie mordował jedynie straty, a nie straty+FG, to może być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Zion 37 Lonzo 11 Embiid 7x Fox ? Trae 37 jestem zadowlony choc jakbym nie kimnal to bym mial jeszcze 6 i 7 za tanioszke, mozg byl by rozje***y no nic podoba mi sie moja moc w ast , stl, i fg jak Lonzo bedzie spokojnie robil 2,5 strat i Embiid sie opanuje to beede mocno zadolowony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Za rok nie piję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Marzec, czy ty czasem nie masz Goberta, Capeli i Mitchella Robinsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Mam. Mam też 6 graczy w składzie podobnie jak shavlik i chcielibysmy się dowiedzieć co z tym fantem robimy skoro już tak wyszło, bo tak rano dyskutowaliśmy i średnio mam się podoba żeby startować do fa z tymi co mają komplet. Lorak fajo dwie sprawy. 1. To Ty mi poduszkę zajebales jak juz chrapalalem tak ze mi prawie kark przekreciles? 2. Ty rzygales? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 3 minuty temu, marzec napisał: Mam. Mam też 6 graczy w składzie podobnie jak shavlik i chcielibysmy się dowiedzieć co z tym fantem robimy skoro już tak wyszło, bo tak rano dyskutowaliśmy i średnio mam się podoba żeby startować do fa z tymi co mają komplet. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 26 minut temu, marzec napisał: Za rok nie piję. Przecież tylko browary łoiłeś. Ja już z dziećmi w zoo. Lekko nie jest. Stary już jestem I Lorak mnie mocno zmęczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 2 minuty temu, Lu- napisał: Przecież tylko browary łoiłeś. Taaaa "tylko" 8 i kilka kieliszków wódki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 5 minut temu, marzec napisał: Taaaa "tylko" 8 i kilka kieliszków wódki. No to faktycznie popłynąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 26 minut temu, marzec napisał: o Ty mi poduszkę zajebales jak juz chrapalalem tak ze mi prawie kark przekreciles? nie pamietam, ale możliwe. wybacz! i tak, zigalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 4 minuty temu, lorak napisał: nie pamietam, ale możliwe. wybacz! i tak, zigalem. Czyli ja Ciebie też zmęczyłem. Żonie mówiłem, że już jestem stary i gość z Rzeszowa mnie przepis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 no, nie było lekko ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) super ze doncic ma tylko pg ja jebie. mam wiec na ten moment pg pg c c c/pf c/pf. chyba mam małe braki w skladzie ;] Edytowane 20 Października 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Joel Embiid Phi - PF,C Trae Young Atl - PG Lonzo Ball NO - PG De'Aaron Fox Sac - PG Zion Williamson NO - PF (INJ) Kemba Walker Bos - PG Luka Doncic Dal - PG Rudy Gobert Uta - C Domantas Sabonis Ind - PF,C Clint Capela Hou - PF,C Mitchell Robinson NY - C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi