Robinson Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Ja gram oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Co byście powiedzieli na: - budżet na draft nadal 200$, - lecimy 5 rund, czyli na drafcie licytujemy 60 zawodników, - pozostałych zawodników licytujemy na waiverach na yahoo. Bez znaczenia of korz jest, czy zespół x będzie miał po wylicytowaniu ww. 60 zawodników, w składzie 10, czy też żadnego gracza. Taktyka. Idea tego jest taka, byśmy nie przeciągali tego draftu w nieskończoność, bo te ostatnie rundy to jest już mordęga. Edytowane 1 Października 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jeśli 5 rund i przyjeżdża Marzec, to istnieją szanse, że skończę draft trzeźwy... ...choć IMO pięć rund to dużo za mało. Można by ostatnie dwie, no może trzy przeznaczyć na waivery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Może być więcej byleby tylko nie przeciągać tego w nieskończoność. Kwestia obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Jak dla mnie im dłuższy draft tym więcej zabawy. W ostatnich rundach można wyciągnąć prawdziwe perełki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 A w basket gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 ty nie umiesz grac w basket laciu ;] gramy k**** wiadomo. jestem za 34 rundami w drafcie moze to trwac do 17 w niedziele ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 4 godziny temu, Robinson napisał: Jak dla mnie im dłuższy draft tym więcej zabawy. W ostatnich rundach można wyciągnąć prawdziwe perełki. Marzec 2k16 i Kenneth Faried mogą się z Tobą nie zgodzić, Rob ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Mam opcje premium lot chopin jestem o 10 w Wawa albo opcje budzet TLK 13.45 w Centralnym o ktorej start mniej wiecej ? na ziemi nie lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Shavlik przypomnij jaka ulica tego burdelu. Ja jestem o 14 na zachodnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jeśli ktoś chce wpaść w piątek, to można przekimac u mnie w nowym mieszkaniu. Jedyny problem jest taki, że mam za sobą 4/5 remontu i nie ma jeszcze łóżek (pewnie do draftu to się nie zmieni), więc trzeba by wziąć jakąś karimatę i śpiwór. Ale są łazienki i metro blisko. Gadałem z Marcem, może będzie już w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 O to moze ja tez Cie zgwalcew gardlo Lu w piatek ?! Jak tania dziwke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Bartuś, takie atrakcje jakie masz z kolegami ze szpitala mnie nie nęcą. Edytowane 8 Października 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Juz na trzezwo, ile jest osob , ja Rob, lu, pe, bold, cw, jdkr, lorak, hitlerjugend, marc, bula iltg , hiszpan z portugalii na skyprzeze to 12 to hiszpan nie placi i po 69 i ja te 69 na cos przeznacze ew. 5010205558 111118020350 0037 Pozdrawiam Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Sale niech ten jełop zalatwi, napiszcie mu bo jak ja napisałem parę dni temu to nic nie wiedział i pytał kiedy draft :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Czy Ślunsk się jakoś organizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Co z tą halą na basket pedały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 58 minut temu, buła napisał: Co z tą halą na basket pedały? No zalatw na 1.5 h kolo 14-15 jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zion za 1/3 stacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Za pół :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi