bolduck penetrator Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 17 i 24 sierpnia jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 24 ok, 17 zdecydowanie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 k****, to moze w ta sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 moze byc 24 sierpien. jutro tez pasuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 W czym problem z tym 7.09 ? k**** draft w sierpniu nie ma sensu im pozniej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 W sierpniu ma sens bo bym wam najebal do pyska trójek na tartanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 4 godziny temu, ai3 napisał: W czym problem z tym 7.09 ? k**** draft w sierpniu nie ma sensu im pozniej tym lepiej bo 2,5 osobom ten dzień nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) 7 września brzmi lepiej niż którykolwiek dzień sierpnia... Komu 07.09.19 nie pasuje (oprócz Rogera)? Edytowane 26 Lipca 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) 7 wrzesnia tez wam najebie trojek na tartanie ;] Edytowane 27 Lipca 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) 11 godzin temu, Lu- napisał: 7 września brzmi lepiej niż którykolwiek dzień sierpnia... Komu 07.09.19 nie pasuje (oprócz Rogera)? Buła na grupie napisał, że raczej wrzesień mu odpada. poza tym Rob w ankiecie nie zaznaczył tego dnia. Edytowane 27 Lipca 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) to ktory termin jest najlepszy bo mi sie tego nie chce doszukiwac pewnie znowu wyjdzie jesienią i bede musial wam najebac trojek na sali ;] Edytowane 27 Lipca 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Tomuś, oddychaj głęboko i nie podniecaj się niezdrowo. Trójkę to możesz co najwyżej stracić w walce z pokoszowym dzikiem Ze wszystkich sensownych terminów 7 września pasował największej liczbie osób. Może Rob, Buła i Roger dadzą radę się uelastycznić. c***owo draftować w sierpniu, ale bardziej c***owo po rozpoczęciu RS. Edytowane 27 Lipca 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja uwazam odwrotnie, w sierpniu wydraftujesz masz 2 miesiace przerwy i zero podjarki po 3 dniach sezonu nadal nie wiesz kto jest w jakiej formie a gierka idzie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 dobra Panowie powrocmy do tematu bo mi juz dyzur 6.09 wjebali bo nawet zapomnialem ze cos sie dzieje a patrzylem na kalendarz z przekoanniem ze nic ten 7.09 bym sie zjawil kwestia - co tu sie dzieje i odjaniepawla jeszcze niejaki cwebb ktory nie uzywa forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Bartuś, pewnie masz bana na messengera. Ustalony termin to 19 października. Jeśli komuś nie pasuje, niech daje znać szybciuteńko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 nie mam FB ; mam messengera ; dzieki za info , moja zona ma egzam 18.10 jak jej teraz to powiedzialem ze jade na draft jak wroci z egzaminu to wiecie dobrze jaka byla jej reakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jako ze zazwyczaj szukam miejscowki , to dajcie znac jak ustalenia , potwierdzcie i napiszcie prosby uwazam ze basket na salce obowiazkowo reszta do dogadania hummus z Ogorkiem ? Next level biatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Na razie negocjujemu 19 października. Nie wiadomo jak z Chytrym, nie wiadomo co ze starcem marcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Roger napisał: Nie wiadomo jak z Chytrym, nie wiadomo co ze starcem marcem. No ja juz kupilem bilet na 7 wrzesnia, bo taka opcja wygrywala w ankiecie. 19 pazdziernika moge sie wdzwonic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 U mnie tylko out 1 tydzień października reszta pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi