Cris155s Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 jak ktos w glosach nie napisal moze sie podzielic z innymi dlaczego wybral dla danego gracza akurat opcje za/przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Szykuje się spora niespodzianka u Baynesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 ja widze, ze jako jedyny chyba zaglosowalem na rudego geja, ze zostanie uwazam, ze w cieplutkim la 15 baniek to niezly deal dla niego, nie wiem kto mialby mu dac wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Spoko, ja też mu dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 hahhaha paduem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Nie ma co się stresować. Wirtualne Spurs musiałoby stanąć na ch żeby zrobić miejsce dla CP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Paul i Durant na bank wyoptuja. Tylko w innym celu. Najpierw poddajemy głosowaniu opcje, a dopiero potem oferty. Nie możesz założyć, że max od LAC załatwia sprawę. A co jeśli odpuściłbym Stepha i chciał Cp3 w Golden? Lub jeśli w Cavs Rappar znalazłby sposób na upchniecie Chrisa z Lebronem? A masz Ty tam czym go skusić January? Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) do kiedy to glosujemy i czy mozemy zmienic glosy w trakcie? bo wsomie tez pomyslem, ze Chirs odrzuci ale jesli przeniesimy zabawe w nasze realia to juz nie koniecznie, bo sklady sie troche pozmienialy Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 do kiedy to glosujemy i czy mozemy zmienic glosy w trakcie? bo wsomie tez pomyslem, ze Chirs odrzuci ale jesli przeniesimy zabawe w nasze realia to juz nie koniecznie, bo sklady sie troche pozmienialy Ale co ma nie odrzucić? To jest głosowanie na opt out. A to zrobi na 100000000%. Po co ma za 2018 rok zgarnąć 25 milionów skoro może 35? Dopiero później będą konkretne oferty i wybór Clippers vs inne ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Laf daj maxa cp3, Blakowi i Reddickowi i na 90% trio u Ciebie zostanie ;-) Lakers i cp3 na tym etapie? January szkoda slotu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Szykuje się spora niespodzianka u Baynesa Jestem lekko zaskoczony, bo myślę, że w realu się wyoptuje i dostanie coś koło 10 mln, bo C nie ma dużo w to offseason, ale ok - jestem gotowy na przyjęcie Baynesa z jego dość przyjemnym kontraktem @LAF - wydaje mi się, że wszystkie Twoje propozycje są po to, aby zatrzymać CP3 i Griffina za wszelką cenę ja też chcę zatrzymać Hilla i Haywarda, ale bez przesady - są jasne, normalne reguły, a Ty wymyślasz jakieś "ułatwienia", które w zasadzie zatrzymają CP3 i Griffina, a tak naprawdę skomplikują wszystkim zasady... poza tym nie wiem, czy wiesz, ale jak się wpakujesz z nimi w długie kontrakty, to w zasadzie blokujesz sobie sporo możliwości, a sufit to raczej 2.runda PO i nic więcej - just sayin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 LAF - na pocieszenie spójrz ile i jakie drużyny będą mogły w ogóle złożyć maxa Paulowi. Ja się zastanawiam, ale czy mam szansę, że ,, Paul'' mnie wybierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W najgorszym przypadku ktoś powinien rzucić Baynesowi full MLE, a to i tak będzie dla Niego 2 mln więcej. Dla mnie opt out. Gay to trudniejsza sprawa. W rzeczywistości mię ma tylu, aż tak bezczelnie tankujacych ekip. W RL może dostać nawet 20mln za sezon przy dwuletnim kontrakcie. U Nas szykuje się kompletnie inna rozgrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 a mam pytanie: czy opinia drużyny, która posiada tego gracza z PO się liczy? Bo ja np. nie oceniałem pod względem dobra drużyny, tylko tak jak, wydaje mi się, zawodnik by zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dodatkowo główny realny rywal na Cp3 czyli moje spurs weszli w dragica Wiec raczej odpada główne zagrożenie. W naszej zabawie nie wejde w wyścig po Cp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Laf musi dac 4 letniego maxa minimum. Z prostej przyczyny. To my glosujemy. Jak wiekszosc zdecyduje ze kasa rzadzi to biora LAC bez mrugniecia. A tak to bedzie straszna niepewnosc jak zacznie kombinowac. Podobnie mam z Ibaka. Musze tak zrobic z oferta zeby sie nie przejechac ale na pewno wygrac glosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Myśle ze może tez opisać koncept drużyny i starać się o wzmocnienia. Wtedy dyskusja czy musi to być Max jest warta rozpatrzenia. Ale ze to zabawa to odchodzi bynajmniej troska ze to nie są realne pieniądze. Ja nie ukrywam ze w większości przypadków będę głosował za pozostaniem zawodników w macierzystym klubie. Jeżeli tylko oferta będzie adekwatna a nie zaniżona aby zmieścić się w salary. Są gracze którzy czekają na podwyżki stad min oddałem millsa i dedmona bo nie sadze aby spurs wyrównali wysokie oferty. W głosowaniu mualem kłopot z gayem. Kontuzja i super kontrakt w rok to jakieś konkretne pieniądze ale z drugiej strony szansa na ostatni spory kontrakt. Dodatkowo odniosłem wrażenie ze rudy nie chce być w Kings jyz. Brakuje mi panowie waszych wpisów o planach związanych z waszymi agentami. Warto przy liście po dodać swój komentarz ze chciałbym przedłużyć lub zrzucić lub dać lepsza nowa ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W głosowaniu mualem kłopot z gayem. Kontuzja i super kontrakt w rok to jakieś konkretne pieniądze ale z drugiej strony szansa na ostatni spory kontrakt. Dodatkowo odniosłem wrażenie ze rudy nie chce być w Kings jyz. Brakuje mi panowie waszych wpisów o planach związanych z waszymi agentami. Warto przy liście po dodać swój komentarz ze chciałbym przedłużyć lub zrzucić lub dać lepsza nowa ofertę. Ja uważam, że Gay mógłby wziąć coś typu 32/2 z PO po pierwszym roku i przede wszystkim sam chce się wyoptować i wybrać. Moje plany dotyczące Haywarda i Baynesa? Haywarda oczywiście chcę zatrzymać, a Baynesa, jeśli kasy starczy i za rozsądną cenę, bo to tylko back-up na 10-15 min i nie zamierzam płacić dużo za C jak Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja dałem Baynesa na opt-in, bo centrzy (zwłaszcza Ci "klasyczni") są coraz mniej potrzebni w lidze, a czasem nawet i ograniczają drużynę. Baynes chyba nie ma takiej renomy żeby ryzykować 6,5 miliona. BTW ile w końcu ten kontrakt D Lee wynosi? 1,6 czy 2,3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja wszędzie widzę 1,6 ale wchodzi nowe salary Wiec nie uwzględnia to może zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi