RappaR Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Pierwszego czerwca spotykamy się w Zabrzu, jak ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nie da sie tego zlotu/spotkania ogarnac w innym terminie? Moze bym sie nawet pokusil, ale nastepny weekend wracam w rodzinne strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Rzut beretem jak dla mnie. Jakaś lista zapisanych jest czy top secret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 8 godzin temu, Eld napisał: Rzut beretem jak dla mnie. Jakaś lista zapisanych jest czy top secret? Na fb się zgadywaliśmy - Kungfubestia, Qouniu, Kily i ja. Możliwa jeszcze obecność bytomskiej patologii, ale nie jest pewna. 10 godzin temu, polskignom napisał: Nie da sie tego zlotu/spotkania ogarnac w innym terminie? Moze bym sie nawet pokusil, ale nastepny weekend wracam w rodzinne strony... Niestety Jedyny termin jaki pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi