krzysztof291201 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 78Witam. Swingmany kupuję w oficjalnym sklepie Nike, ale tym razem postanowiłem również przejrzeć serwisy aukcyjne w poszukiwaniu swingmanów w dobrej cenie. Chciałbym jednak poprosić o stwierdzenie czy mam do czynienia z oryginalnymi produktami Nike czy podróbkami. Moją uwagę zwróciły 3 rzeczy: 1. Koszulki nie są zaklasyfikowane jako Nike, ale jako POZOSTAŁE/INNE. 2. Czas realizacji niektórych zamówień wynosi ok. 30 dni. 3. Nie każda aukcja zawiera rzeczywiste zdjęcia produktu. Sprzedający to rome-51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jeżeli coś idzie 30 dni, bo przesyłka jest z Chin to na 99,9% podróbki. Pierwsze zdjęcie jest bardzo charakterystyczne dla stron sprzedających podrabiane koszulki (biała ściana i manekin na drewnianym palu). Tak że nie ma co brać, gdyż nie jest to legitny towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi