Mirwir Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Noel to nie ten zawodnik, co odrzucił 70/4 od Dallas? Cuban to miał szczęście wtedy. https://www.sbnation.com/2017/8/26/16209330/nerlens-noel-agent-happy-walters-mark-cuban-mavericks-free-agency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 9 minut temu, Mirwir napisał: Noel to nie ten zawodnik, co odrzucił 70/4 od Dallas? Cuban to miał szczęście wtedy. https://www.sbnation.com/2017/8/26/16209330/nerlens-noel-agent-happy-walters-mark-cuban-mavericks-free-agency Dokładnie to wtedy zrobił. Dzban. Ale go lubię u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripylDabyl Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mówiąc dokładniej to nie było 70/4 tylko 78/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Cięzki poranek dla kibiców Thunder. Niby mają morze wyborów ale to są wybory Heat ,które mają butlera i Clippers więc to nie będą wybory TOP20 choć kto wie Na ich miejscu spakowałbym te wybory powiedzmy 4 z nich i uderzał do Wizards po Beala Thunder naprawdę mają pecha. 2 lata duetu PG-Westbrook i tylko 2 razy pierwsza runda. Westbrook coraz mocniej traci atletyzm więc za chwilę będą płacić ogromny podatek a zespół będzie poza PO Naprawdę dziwne ,że nie wcisneli w wymianę z jednej strony Lou z drugiej np Granta by za rok mieć więcej wolnej gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 @Eld Będziemy płakać... Serio? Nie wiem co napisać. Ogromna strata (zaskoczeni, co?) i żadne picki, Gallo i SGA tego nie wynagrodzą. Russ jak liczy na mistrzostwo to niech też zażąda wymiany, bo tu go nie zdobędzie. Najprawdopodobniej popadniemy w przeciętność podobną do Heat. Dzięki za wszystko George, powodzenia w dalszej karierze i rozbijcie z Leonardem ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Otworzyłem oczy, sprawdzam co jest grane i jedno tylko przychodzi mi z pomocą. Tekst LAFa po odejściu CP3. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! KU*WA MAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Cholernie szkoda tych OKC z perspektywy lat. Trzech kozackich graczy plus Ibaka, za chwilę nie zostanie tutaj nic. Westbrooka trzeba opchnać za picki, zejść w płacach i budowac wszystko od nowa. A George to niezla bestia, mocno falszywa z tego wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Nikt Westbrooka ani nie weźmie ani nigdzie on nie pójdzie. Będzie trzepał te swoje TD i z jego.perspektywy będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Przerwijmy na chwilę celebrację i uczcijmy minutą ciszy Shai Gilgeousa-Alexandra, który miał przed sobą świetlną przyszłość, a tak będzie się musiał męczyć z Westbrożym [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Plusem jest ,że długoterminowo kto wie co będzie z Clippers w 2025 czy 2026... To mogą być cenne wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Wyborów worek. Fajnie. No nic Paul. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i mistrzostwa. Naturalnym jest, że będę mocno trzymał kciuki za Clippersów przeciwko Lakersom. A Jerry West to legenda. PS: trochę już wiem, jak się czuł January po wymianie DLO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Teraz po pojawieniu SGA można mówić o bandwagownie a nie o drezynie. Młody bardzo interesujący zawodnik. Te picki są ciekawe, może Presti coś z nich wyciągnie, bo generalnie z draftu lepiej mu idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Teraz, Mirwir napisał: Teraz po pojawieniu SGA można mówić o bandwagownie a nie o drezynie. Młody bardzo interesujący zawodnik. Te picki są ciekawe, może Presti coś z nich wyciągnie, bo generalnie z draftu lepiej mu idzie. Wiem, że mnie próbujesz pocieszyć ale naprawdę nie trzeba. Ten trade jest zrozumiały ze wszystkich stron. OKC zarobiła worek picków, SGA i przede wszystkim oszczędzi na podatku. Naprawdę wolę to zaorać teraz niż czwarty raz z rzędu dostac w papę w I rundzie PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Chyba w obliczu przyjscia SGA, OKC ma mus by pozbyć się Dennisa. Edytowane 6 Lipca 2019 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 17 minut temu, ely3 napisał: Plusem jest ,że długoterminowo kto wie co będzie z Clippers w 2025 czy 2026... To mogą być cenne wybory Trzeba zacząć skautować 12-latków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 9 minut temu, fluber napisał: Trzeba zacząć skautować 12-latków:) śmiejesz się, ale tak się robi już od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 29 minut temu, Eld napisał: Wiem, że mnie próbujesz pocieszyć ale naprawdę nie trzeba. Ten trade jest zrozumiały ze wszystkich stron. OKC zarobiła worek picków, SGA i przede wszystkim oszczędzi na podatku. Naprawdę wolę to zaorać teraz niż czwarty raz z rzędu dostac w papę w I rundzie PO. W pewien sposób jest to zaoranie. Westbrook pewnie będzie zdobywał tripple-double. Przy mocy zachodu może będą w 8 może nie. Totalne zaoranie by było gdyby zrobili swap Westbrook-Wall, ale kto wie może na to przyjdzie jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 1 minutę temu, Mirwir napisał: W pewien sposób jest to zaoranie. Westbrook pewnie będzie zdobywał tripple-double. Przy mocy zachodu może będą w 8 może nie. Totalne zaoranie by było gdyby zrobili swap Westbrook-Wall, ale kto wie może na to przyjdzie jeszcze czas. Ty weź Ty już nic nie pisz. Walla nam życzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Przykro mi że mi nie jest przykro Edytowane 6 Lipca 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi