Lucas Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Za zgodą @Borys postanowiłem jednak założyć osobny temat. Ogólnie wyjście jest organizowane przez dwie grupki na FB (Awangarda Koszykarska i NBA w Polsce), prawdopodobnie będzie to Cooliozum, ale no żeby zrobić rezerwację potrzebuję listy pewnych osób, które chcą przyjść na mecz. Jeśli będzie to tylko garstka to pewnie nie będzie im się chciało mieć pubu otwartego w nocy z niedzielę na poniedziałek do 4 rano, a przy większym gronie zainteresowanych jest szansa na dwa mecze w pubie. Na mecz wezmę Chromecasta i podepnę League Passa, więc Wojtek Michałowicz nam nie groźny Rozkład to 21:30 Denver Blazers, 1:00 Philly Raptors Ostatnio na hasło koszykawka miałem tam jakąś zniżkę i fortuny wychodziły under 7 zł, ale nie wiem czy to będzie aktualne także teraz. Wiem, że na pewno @ely3 jest z Pń, jeśli ktoś jeszcze i jest zainteresowany to piszcie, bo chciałbym dziś zrobić listę takich pewnych osób. Jak ktoś chce, a nie jest pewny to proszę o zaznaczenie, bo to ułatwi kwestie organizacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Wielkiego zainteresowania nie widzę, więc pewnie jutro można w ogóle usunąć temat No ale jeśli ktoś jednak ma ochotę przyjść to Cooliozum 21:30, na pewno będziemy tam oglądali Denver z Blazers, czy uda się zostać na drugi mecz wyjdzie spontanicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Ja zaraz będę bo juz jestem w bimbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dzięki Lucas za organizację tego mini spotkania. Bylo12-15 osób. Na dwa stoliki się zebrało. Wprawdzie chyba tylko Ty byles za Nuggets ale dyskusja merytoryczna żadnych wyzwisk. No może na fatalnego Lillarda i Murray trochę poleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nie ma sensu zakładać nowego tematu raczej, ale jakby ktos był zainteresowany to w pubie co wtedy byliśmy w grudniu quiz o NBA https://www.facebook.com/events/2403050696615249/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi