josephnba Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Sąsiedni temat uzmysłowił mi że ely potrzebuje wsparcia @Borys co o tym myślisz? Wg mnie sposób powinien być taki sam jak zawsze czyli zbiórka chętnych, głosowanie itd Można zgłaszać kandydatów, ale nie może być to ktoś z krótkim stażem i nie może to być też osoba mająca duża liczbę wybryków czy punktów ostrzeżeń z wiadomych wzgledow. Więzienia nie pilnują skazani a modem nie może być ktoś kto notorycznie robi burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 5 minut temu, josephnba napisał: punktów ostrzeżeń z wiadomych wzgledow. Więzienia nie pilnują skazani a modem nie może być ktoś kto notorycznie robi burdel Nowoczesny system policyjny i więzienny stworzył przestępca, któremu się znudziło ukrywanie przed władzą. Polecam mniej czasu na forum, więcej w książkach https://en.wikipedia.org/wiki/Eugène_François_Vidocq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłaszam Rappara. - ma odpowiedni staż - wielokrotnie miał do czynienia z moderowaniem - doświadczenie - wielokrotnie zgłaszał wątpliwości co do moderowania, czyli ma plan na przyszłość - chyba ma trochę czasu - jako lekarz jest wrażliwy na cierpienie ludzkie - inteligentny - jako moderator, będzie sam się powstrzymywał od obrażania innych, więc od razu moderatorzy będą mieć mniej roboty Oczywiście nie wiem czy sam chce wykonywać tę niewdzięczną pracę, musi się wypowiedzieć,ale wg mnie to dobry kandydat, który wie dobrze jak robić moderacje, wielokrotnie się o tym wypowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Właśnie rappar zgłoś się, będziesz mógł zbanować Ely3 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Właśnie rappar zgłoś się, będziesz mógł zbanować Ely3 :] Chyba nie będzie mógł. A jak będzie to chyba będzie oznaczało koniec tego forum. Przeciwwaga jest ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłaszam kandydaturę @josephnba Stara szkoła. Twarda ręka. Tom Thibodeau tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Dziękuję ale nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 26 minut temu, josephnba napisał: Dziękuję ale nie ma takiej opcji Ogromnie jestem zawiedziony i nie ukrywam żalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ogromnie mi przykro że cię zawiodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 W dniu 8.05.2019 o 10:05, Przemek_Orliński napisał: Zgłaszam kandydaturę @josephnba Stara szkoła. Twarda ręka. Tom Thibodeau tego forum. jest to ciekawa kandydatura, aczkolwiek nie moze byc niestety wzieta pod uwage, gdyz nie spelnia warunkow postawionych przez zalozyciela tematu: W dniu 6.05.2019 o 21:34, josephnba napisał: [...] nie może to być też osoba mająca duża liczbę wybryków czy punktów ostrzeżeń z wiadomych wzgledow. Więzienia nie pilnują skazani a modem nie może być ktoś kto notorycznie robi burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ja bym zgłosił julkastepa. Dużo wolnego czasu, staż, nie jest fanem elyego (równowaga) i woli grubaska niż kuternogę. Nie wiem czy ma dużo ostrzeżeń i wybryków a syf robi każdy kto dużo pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Julek spoko Przynajmniej zajmie się czymś pożytecznym @badboys2 się nadaje Edytowane 11 Maja 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 W dniu 7.05.2019 o 16:37, Tecu napisał: jako lekarz jest wrażliwy na cierpienie ludzkie Hahaha, a politycy są wrażliwi na potrzeby państwa i społeczeństwa :)))) Ps. Uwaga ogólna bez związku z userem którego dotyczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi