Skocz do zawartości

[08/09] FBL 1

Stromile

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalny skład ekstraklasy w sezonie 2008/09:

FBL #1

ID Ligi: 5141

(hasła każdy dostanie na GG/pocztą)

Tradycyjnie zaczynamy od ustalenia terminu draftu, który jak co roku zostanie przeprowadzony na aplecie Yahoo. Tutaj przypominam o rutynowym teście appletowym.

Pewnie najłatwiej będzie cosik zoorganizować w przedziale piątek wieczór - niedziela wieczór.

Obecny termin draftu:Niedziela 5. X, g. 21:30

Mar napisał(a):

Musza to byc faktycznie dni piatek/sobota? :? Powiem wprost. Nie usmiecha mi sie troche siedzenie w domu, po calym tygodniu pracy..

Mar, 1.5h to tak dużo? I to jeszcze w tak doborowym towarzystwie :P

Piątek/ weekend to najbezpieczniejsza pora. W tygodniu niektórzy, tak jak ja, późno kończą i zwyczajnie nie mogą się wyrobić. Bądź wyrozumiały i łaskawy :)

Mr.Phillosophy napisał(a):

Piatek wieczor to nie najlepsza pora na draft ligi. Draft moze trwa 1,5 h, ale caly wieczor pod to trzeba podporzadkowac. Moze niedzielny wieczor? Np 19 X 21:00?

Dal bys rade, Stromile?

19 X nie dam rady, bo będę jeszcze w delegacji.

To jest JEDEN wieczór (pomijając już fakt, że to świetna zabawa), który ustawia CAŁY sezon...

Dajcie spokój :). Nie trzeba być na drafcie, żeby wygrać ligę :mrgreen:.

Na dzień dzisiejszy wszystkie podawane przez was terminy mi pasują. Osobiście wolałbym jednak, żeby nie była to sobota, bo tym razem jednak chciałbym poczuć emocje towarzyszące draftowi ;), a w sobotę to różnie bywa (czyli czasem wyskoczy coś nieplanowanego). Widzę, że część osób przychyla się do niedzieli. Ja byłbym jak najbardziej za. Więc jeśli odpadają 12 i 19 października, to mamy jeszcze 5 i 26. Godzina najlepiej między 20 a 21.30, żeby nie iść spać o północy.

Nie chce byc upierdliwy, ale ciezko mi sie podpasowac pod piatek/sobote wieczor. Mam teraz ostry zapieprz w pracy od rana do wieczora i jedynie o czym marze to wyrwanie sie z domu, a tu przychodzi weekend gdzie mialbym w nim siedziec. Jak juz to predzej w tej piatek niz w sobote zrobic draft.

Poza tym moze niedziela 5 pazdziernik? Nikt nie zakwestionowal tego terminu.

W tygodniu co stoi na przeszkodzie? Nawet o 22? Draft trwa 1h z minutami, wiec nocy sie nie zarwie.

czy u Was w lidze jak wejdziecie w standings to jest Head-to-Head?

założyłem ligę dla probasketu, points only i wszystko tak jak rok temu i tak mam w standings i nie wiem ocb...

Jeszcze jedna ważna sprawa - żeby uniknąć sytuacji z poprzedniego roku, kiedy to (czekając na spóźnialskich do ostatnich godzin) odwlekałem ustawianie kolejności w drafcie (i w efekcie jej nie ustawiłem :D), w tym roku Draft Order ustawiam w dzień poprzedzający dzień draftu, czyli w sobotę wieczorem, 4 X po 21:00.

Zapiszcie się (tu wymienię imiennie 8) - Duduś i Żółw) przed tym terminem proszę :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.