Stromile Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Oficjalny skład ekstraklasy w sezonie 2008/09: FBL #1 Spabloo - GG: 1707207 - spabloo@[]wp.pl [/*:m:1uoxg1uv] Stromile - GG: 2846203 - stromile@[]poczta.fm[/*:m:1uoxg1uv] Air_MJ - GG: 1849264 - air_mj@[]op.pl [/*:m:1uoxg1uv] Żółw - GG: 3045523 - dkniolek@[]wp.pl[/*:m:1uoxg1uv] Xeus - GG: 4787485 - lucas_gudz@[]o2.pl[/*:m:1uoxg1uv] Mar - GG: 1461566 - marynash@[]wp.pl [/*:m:1uoxg1uv] Vitaly - GG: 4804877 - sopeldom@[]wp.pl[/*:m:1uoxg1uv] Duduś - GG:4284403 - kacperek.junior@[]wp.pl[/*:m:1uoxg1uv] Mr.Phillosophy - GG: 1886155 - billbox@[]poczta.onet.pl [/*:m:1uoxg1uv] Orwell - GG: brak - arm11@[]poczta.fm [/*:m:1uoxg1uv] ID Ligi: 5141 (hasła każdy dostanie na GG/pocztą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Tradycyjnie zaczynamy od ustalenia terminu draftu, który jak co roku zostanie przeprowadzony na aplecie Yahoo. Tutaj przypominam o rutynowym teście appletowym. Pewnie najłatwiej będzie cosik zoorganizować w przedziale piątek wieczór - niedziela wieczór. Obecny termin draftu:Niedziela 5. X, g. 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja osobiscie wolalbym albo cos na tygodniu poniedzialek - czwartek, albo niedziela. Godzina obojetna. Piatek/Sobota to tak srednio. Na ta chwile poza tym odpada tylko 6 pazdziernik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeus Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 We wtorki, piątki i niedziele mogę draftować od godziny 21:30 wzwyż. Każdy inny termin na chwilę obecną mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja proponuję w niedziele 12 października, bo 11 idę na wesele :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitaly Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 A ja się dostosuję byle to było faktycznie od godziny 21.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja proponuję w niedziele 12 października, bo 11 idę na wesele :twisted: Ja w niedzielę rano wylatuję na tygodniową delegację Piątek 10.X, g. 22:00 anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Musza to byc faktycznie dni piatek/sobota? :? Powiem wprost. Nie usmiecha mi sie troche siedzenie w domu, po calym tygodniu pracy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Musza to byc faktycznie dni piatek/sobota? :? Powiem wprost. Nie usmiecha mi sie troche siedzenie w domu, po calym tygodniu pracy.. Mar, 1.5h to tak dużo? I to jeszcze w tak doborowym towarzystwie Piątek/ weekend to najbezpieczniejsza pora. W tygodniu niektórzy, tak jak ja, późno kończą i zwyczajnie nie mogą się wyrobić. Bądź wyrozumiały i łaskawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ok Piątek 10.X, g. 22:00 bardziej mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Phillosophy Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Piatek wieczor to nie najlepsza pora na draft ligi. Draft moze trwa 1,5 h, ale caly wieczor pod to trzeba podporzadkowac. Moze niedzielny wieczor? Np 19 X 21:00? Dal bys rade, Stromile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Piatek wieczor to nie najlepsza pora na draft ligi. Draft moze trwa 1,5 h, ale caly wieczor pod to trzeba podporzadkowac. Moze niedzielny wieczor? Np 19 X 21:00? Dal bys rade, Stromile? 19 X nie dam rady, bo będę jeszcze w delegacji. To jest JEDEN wieczór (pomijając już fakt, że to świetna zabawa), który ustawia CAŁY sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dajcie spokój . Nie trzeba być na drafcie, żeby wygrać ligę :mrgreen:. Na dzień dzisiejszy wszystkie podawane przez was terminy mi pasują. Osobiście wolałbym jednak, żeby nie była to sobota, bo tym razem jednak chciałbym poczuć emocje towarzyszące draftowi , a w sobotę to różnie bywa (czyli czasem wyskoczy coś nieplanowanego). Widzę, że część osób przychyla się do niedzieli. Ja byłbym jak najbardziej za. Więc jeśli odpadają 12 i 19 października, to mamy jeszcze 5 i 26. Godzina najlepiej między 20 a 21.30, żeby nie iść spać o północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Nie chce byc upierdliwy, ale ciezko mi sie podpasowac pod piatek/sobote wieczor. Mam teraz ostry zapieprz w pracy od rana do wieczora i jedynie o czym marze to wyrwanie sie z domu, a tu przychodzi weekend gdzie mialbym w nim siedziec. Jak juz to predzej w tej piatek niz w sobote zrobic draft. Poza tym moze niedziela 5 pazdziernik? Nikt nie zakwestionowal tego terminu. W tygodniu co stoi na przeszkodzie? Nawet o 22? Draft trwa 1h z minutami, wiec nocy sie nie zarwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 czy u Was w lidze jak wejdziecie w standings to jest Head-to-Head? założyłem ligę dla probasketu, points only i wszystko tak jak rok temu i tak mam w standings i nie wiem ocb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 czy u Was w lidze jak wejdziecie w standings to jest Head-to-Head? założyłem ligę dla probasketu, points only i wszystko tak jak rok temu i tak mam w standings i nie wiem ocb... To jakieś nowe statystyki, nie przejmowałbym się tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 To co? 5 pazdziernika draft? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Nikt nie oponował, więc zmieniam datę na: Niedziela 5. X, g. 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jeszcze jedna ważna sprawa - żeby uniknąć sytuacji z poprzedniego roku, kiedy to (czekając na spóźnialskich do ostatnich godzin) odwlekałem ustawianie kolejności w drafcie (i w efekcie jej nie ustawiłem ), w tym roku Draft Order ustawiam w dzień poprzedzający dzień draftu, czyli w sobotę wieczorem, 4 X po 21:00. Zapiszcie się (tu wymienię imiennie 8) - Duduś i Żółw) przed tym terminem proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Czyli im by przypadlo automatycznie 9 i 10 miejsce w zaleznosci, ktory by sie pierwszy zalogowal przed draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi