RonnieArtestics Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, obi napisał: Man, powiedz mi tylko czy chodzi o wątek z nowym przeliczaniem do draftu rookies czy coś jeszcze? Limit graczy w offseason Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 @bulek przeczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Trejd Orlando - Denver: K.Middleton + K.Anderson + pick Denver'2019 + pick Orlando 2020 za P. George + D.Powell Edytowane 1 Maja 2019 przez Gerard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Jeśli ktoś chce zejść z SC, to zapraszam. Umówmy się, każdego ze składu mogę sprzedać i na Townsa w zamian nie liczę. Chętnie bym zebrał młodych, zdolnych, ale nie zamykam się na tych, którzy w przyszłym sezonie wyjebią z trampek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Pomogę zejść z pensji: Pick 2020, Osman,Kenrich i wielu innych czekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Uwaga wymiana z Krzemo. D'Angelo Russell za Bradleya Beala i Marcusa Morrisa. EDIT: Knight out. Edytowane 3 Maja 2019 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Krzemo sie ostro zabral do rozdawnictwa... ale co ciekawe obie druzyny z ktorymi handlowal same teraz sa istotnie nad kreska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Czyli zasada zniesienia limitu SC w ofsezonie działa pięknie Jestem dalej otwarty na wymiany. Westbrook i Vucevic do wyjecia w rozsądnej cenie. Zawodników nowo pozyskanych również jestem w stanie ruszyć. Edytowane 3 Maja 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Godzinę temu, Krzemo napisał: Czyli zasada zniesienia limitu SC w ofsezonie działa pięknie To zawsze bylo, a glosowanie dotyczylo zniesienia limitu slotow... i wciaz nie wiadomo na czym stoimy pomimo iz offseason dawno rozpoczete ;-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Kiedyś nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Cousins nie ma za wysokiego salary ? no Lu ruszamy z tego samego poziomu tylko troche w innym stanie te sklady na innym poziomie rowni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 11 minut temu, ai3 napisał: Cousins nie ma za wysokiego salary ? Jak wspomnialem w watku z salary pech z rozegranymi meczami - o 1 wiecej, a pensja bylaby duzo nizsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 W dniu 5.05.2019 o 14:44, ai3 napisał: no Lu ruszamy z tego samego poziomu tylko troche w innym stanie te sklady na innym poziomie rowni ... No trochę odgruzowywania przede mną jest. Wiadomo, że wolałbym skład Clippers, ale nie mogę wybrzydzać, skoro znalazło się dla mnie ponownie miejsce w tej zacnej lidze... Tak sobie paczam na skład i wychodzi, że Marcos najwyraźniej musiał się tasować pod jakąś figurkę z dinozaurem, skoro DeRozan i Lowry to core składu. Nie wiem jeszcze na kim budować swój skład, ale jeśli ktoś widzi u mnie coś dla siebie i chce zrzucić trochę SC, to zapraszam. Przed 2022 rokiem raczej c***a ugram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 To można mieć więcej niż 13 zawodników czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Pick 13 i/lub 20 mogę odpalić komuś, kto musi zrzucać salara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Czy ktoś już na legalu tankuje, bo mam Duranta na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi