Bartollini Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 czekam na wasze propozycje :)i przemyslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Co tam draft ... mamy JO w szeregach Raptors. 8) Oddaliśmy Forda, Nesterovica i 17 pick w drafcie. Myślę, że wiele zyskujemy na tym tradzie. Pozycja rozgrywającego solidnie obstawiona osobą Calderona, pozostaje tylko jakiś rezerwowy grajek. JO na centra i mamy silny front pod koszem. Krążą plotki o rozmowach z Pistons i Heat. Hamilton i Marion na celowniku :twisted: Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torontos Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 JO w Raps to baaardzo pozytywna nowina. Tym bardziej że obserwując ostatnimi czasy to co się dzieje dookoła zespołu miałem wrażenie że coraz bliżej do jakiegoś rozpadu niż do kroku na przód. A tu taka miła niespodzianka Szczególnie dobrą wiadomością jest oddanie Forda która raz że robi miejsce dla Calderona a dwa już nie trzeba się obawiać że każde jego wejście pod kosz może zakończyć jego karierę a tym samym osłabić zespół. Ciekawe czy Colangelo jeszcze nas czymś zaskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartollini Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 kurde zacząłem temat heh i mnie niebyło myślałem, że się sam roziwnie ale tak się nie stało a tu pomału off sie kończy dobże że mamy Jo bo to zawze ajkieś wzmocnienie i czystka salary za 2 lata i możliwość zatrzymania Bosha i ściągnięcia br\ardziej wartściowego gościa niż JO myślę że w 2011 będzie wolny D Howard i Bosh go namówi na gre u nas:) a pozatym to myślałem o Carteze, że przyjdzie w tym sezonie, nadal jest do wzięcia ale nie wiem kogo moglibyśmy zaoferować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi