MarcinSc Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów!Nie było mnie tu kilka lat... jeśli są tu dinozaury z przed 10 lat, czy jeszcze okresu forum jako .xcom mogą mnie pamiętać jako BuniekSc. Do rzeczy. Pierwszy raz w swoim życiu mogę połączyć 2 pasję - NBA i cocktail - jeśli ktoś z Katowic i okolic zastanawia się nad obejrzeniem wydarzenia związanego z weekendem gwiazd w lokalu w którym obecnie pracuję nakręciliśmy właściciela na nocki - 3 dni z rzędu po to aby móc cieszyć się corocznym świętem. Food&Ball w Katowicach przy ulicy Kościuszki 229 (Galeria Libero) ostatnie piętro Transmisja wydarzeń na 15 telewizorach - jesteśmy do Waszej dyspozycji do rana Poniżej link do wydarzenia na Facebooku https://web.facebook.com/events/2195668683830723/ Jeśli dodałem temat w złym miejscu przepraszam, proszę administratora o przeniesienie. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam wszystkich forumowiczów! Nie było mnie tu kilka lat... jeśli są tu dinozaury z przed 10 lat, czy jeszcze okresu forum jako .xcom mogą mnie pamiętać jako BuniekSc. Do rzeczy. Pierwszy raz w swoim życiu mogę połączyć 2 pasję - NBA i cocktail - jeśli ktoś z Katowic i okolic zastanawia się nad obejrzeniem wydarzenia związanego z weekendem gwiazd w lokalu w którym obecnie pracuję nakręciliśmy właściciela na nocki - 3 dni z rzędu po to aby móc cieszyć się corocznym świętem. Food&Ball w Katowicach przy ulicy Kościuszki 229 (Galeria Libero) ostatnie piętro Transmisja wydarzeń na 15 telewizorach - jesteśmy do Waszej dyspozycji do rana Poniżej link do wydarzenia na Facebooku https://web.facebook.com/events/2195668683830723/ Jeśli dodałem temat w złym miejscu przepraszam, proszę administratora o przeniesienie. Dziękuje! kurcze 10 lat na forum i 3 posty to się nazywa przedkładać jakość nad ilość słowem czy to jest jedyny temat o asw? jeśli tak to najlepiej pokazuje jak nba stanęła na głowie, coś co kiedyś uchroniło ją przed upadkiem teraz jest "przykrym" obowiązkiem, jakąś imprezą w stylu tych wszystkich eventów co to są spędem dla celebrytów, czyli jakieś fotki rauty i można wracać do domu, większośc fanów tylko czeka aż wróci "normalne" granie Oczywiście bez obrazy dla autora wątku, pomysł na spotkanie i tak zacny PS Mitchell w jedynej potyczce gdzie mógł "pałować" rzuty do woli, wziął sobie na wstrzymanie, i jak tu chłopaka nie lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 kurcze 10 lat na forum i 3 posty to się nazywa przedkładać jakość nad ilość słowem czy to jest jedyny temat o asw? jeśli tak to najlepiej pokazuje jak nba stanęła na głowie, coś co kiedyś uchroniło ją przed upadkiem teraz jest "przykrym" obowiązkiem, jakąś imprezą w stylu tych wszystkich eventów co to są spędem dla celebrytów, czyli jakieś fotki rauty i można wracać do domu, większośc fanów tylko czeka aż wróci "normalne" granie Oczywiście bez obrazy dla autora wątku, pomysł na spotkanie i tak zacny PS Mitchell w jedynej potyczce gdzie mógł "pałować" rzuty do woli, wziął sobie na wstrzymanie, i jak tu chłopaka nie lubić Wariato. Było jeszcze coś w dziale inne ale chyba zdechło zanim się narodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Cholera, za późno post zobaczyłem. Spróbuję moze jeszcze jutro zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Konkurs dunków mocno przesadzony, przebieranki, skakanie nad głowami, samolotami, zmiany koszulki, to już było, dziękujemy, nie chcemy. Mam wrażenie, że nowicjusze, młodziaki więcej uwagi przykładają do głupich min, celebrowania niż konkretnego wykonania wsadu. Jedynie trójki miały w tym roku jakiś ciekawy przebieg. Kolega dobrze określił to jako "przykry obowiązek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Cholera, za późno post zobaczyłem. Spróbuję moze jeszcze jutro zajrzeć. Kungfu, January? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi