Skocz do zawartości

Marcin GO(rt)AT - życie i twórczość

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

serio Was dziwi taka jego reakcja

jakby się dowiedział, że głosowaliście na Brauna czy Konfę, to też by z Wami nie chciał gadać, osoba Najmana nie ma tu nic do rzeczy, na uwagę Młota trzeba sobie zasłużyć, uśmiech i szczere chęci mogą nie wystarczyć, jedynie dziwi, że ludzie coś takiegp propsują               e

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

serio Was dziwi taka jego reakcja

a ktoś tu napisał że go dziwi? 

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

jedynie dziwi, że ludzie coś takiegp propsują

czemu Cię to dziwi? mógł wejść w rozmowę z pieniaczem & prowokatorem, mógł nie wchodzić, wybrał opcję b, dla mnie spoko, co w tym dziwnego że odpuścił flejmowanie na antenie?

23 godziny temu, Wyparlo napisał(a):

Nie podobało mi się też tłumaczenie viralu z Currym, który go zakręcił. Z cyklu "śmiejcie się, ale ja za ten mecz dostałem 150k dolarów". I te gadki jaki nie był zajechany, a jeszcze musiał grać na kadrze. Tutaj już pisałem wielokrotnie o Tonym Parkerze i Doncicu, którzy prawie zawszą są/byli na kadrze, a pełnili o wiele ważniejsze role w swoich zespołach w NBA. Gadał też, że przyszedł niedawno na trening koszykarskiego ŁKS-u Łódź i na następny dzień ledwo chodził po treningu z wysokimi tej drużyny. Warto tutaj przypomnieć, że LeBron jest jego rówieśnikiem 😀

Mimo kasy i kariery kompleksy nadal są widzę. Albo ego. Albo oba.

To jest bekowe strasznie takie tłumaczenie się. Tyle byłych zawodników opowiada podobne historie z dystansem i ma z tego bekę ale ofc ten zawsze musi przypomnieć jaki on byl gość:D

Czasem rzuci ciekawa anegdota ale jak mam słuchać po drodze podobnych wynurzam to nie słucham w ogole 

22 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Na c*** ty się prujesz do Marcina (Najmana oczywiście)? Chłop zadał normalne pytanie, w żadnym wypadku kulawe, a ten polski młot nieznający tabliczki mnożenia, zaczął robić z siebie debila. Gdyby Pol i ten drugi mieli trochę więcej charakteru, to powinni błyskawicznie przywrócić Gortata do ustawień fabrycznych, bo przecież śmietnik przyszedł do programu polegającego na interakcji z widzami. A co by nie mówić, Marcin był w tym konkretnym przypadku widzem i zasługiwał na odpowiedź 

Już bez przesady. Ma normalnie rozmawiać z typem który dzwoni po to żeby zrobić z niego debila?

Edytowane przez Ivergs

Gortat to debil, dzban i.....młot

ale akurat to co zrobił przy okazji telefonu Najmana to zdecydowanie najlepsza opcja jaką mógł wybrać

24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

odpuścił czy ostentacyjnie okazał pogardę?

k****, nieźle Cię miłość do Marcinka już zaślepiła xD

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

ale akurat to co zrobił przy okazji telefonu Najmana to zdecydowanie najlepsza opcja jaką mógł wybrać

tylko, że na tym etapie nie ma żądnego znaczenia co on zrobi czy powie, nie widzę scenariusza gdzie poprawia swój wizerunek, tym bardziej, że sprwia wrażenie jakby nic się wkoło nie działo, pewnie dlatego, że ta cała reszta to debile pokroju Najmana

5 minut temu, julekstep napisał(a):

k****, nieźle Cię miłość do Marcinka już zaślepiła xD

Najman jest mi totalnie obojętny, jest internetową dziwką bez honoru, Janusz był dla mnie kiedyś czymś na wzorem mini Małysza, zarywałem noce na jego mecze, stąd teraz uzurpuję sobie prawo by pokazać, że nie tego się po gościu spodziewałem, takie 10 letnie pisemne zażalenie

zresztą chciałem wcześniej zapytać

czy w tym wywiadzie gdzie tak świetnie wypadł zadano mu choć jedno ciężkie pytanie?

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tylko, że na tym etapie nie ma żądnego znaczenia co on zrobi czy powie, nie widzę scenariusza gdzie poprawia swój wizerunek, tym bardziej, że sprwia wrażenie jakby nic się wkoło nie działo, pewnie dlatego, że ta cała reszta to debile pokroju Najmana

a co ma zrobić?

wyjść na środek sceny i powiedzieć 'przyznaję że jestem zjebem i kajam się z tego powodu' ? xD

Najman jest mi totalnie obojętny

chodzi o miłość do drugiego Marcina

Janusz był dla mnie kiedyś czymś na wzorem mini Małysza, zarywałem noce na jego mecze, stąd teraz uzurpuję sobie prawo by pokazać, że nie tego się po gościu spodziewałem, takie 10 letnie pisemne zażalenie

wow....spodziewać się 'czegoś' po typie odbijającym piłkę....damn

chyba już za późno, ale łap -> może jeszcze znajdziesz zbawienie w mądrości Self-help Singha

zresztą chciałem wcześniej zapytać

czy w tym wywiadzie gdzie tak świetnie wypadł zadano mu choć jedno ciężkie pytanie?

a to nie do mnie pytanie -> mam nudne życie, ale nie na tyle nudne żeby oglądać 3h wywiad z Gortatem lol xD

Edytowane przez julekstep

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

na tym etapie nie ma żądnego znaczenia co on zrobi czy powie, nie widzę scenariusza gdzie poprawia swój wizerunek

nie ma to jak obiektywnie ocenić kogoś

i pomyśleć, że mógłby przeprosić Jokica i odwołać swoje słowa na jego temat i miałby z powrotem sympatię @LeweBiodroSmoka ale wybrał konfrontację:P 

21 minut temu, julekstep napisał(a):

wow....spodziewać się 'czegoś' po typie odbijającym piłkę....damn

wiadomo, że to skrót myślowy, choć dobre kilka lat temu gdy powiedział coś durnego o Kobasie, to się nawet w 1% nie spodziewałem, że to jedynie mały teaserek 

i już po raz kolejny

najebałeś 28 tysięcy postów cisnąć po ludziach na wszystkie sposoby, ale wciąż lubisz innych pouczać

nie myślałeś może aby samemu ten film obejrzeć?