Skocz do zawartości

Marcin Gortat - życie i twórczość

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

Co ma tu $ nie wiem. Niewątpliwie może drażnić tą jego sztuczną amerykańskość. 

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

To nie było stricte o samym Gortacie co o grupie tych mądrych autorytetów z Xa

Gortat rozumiem że może drażnić bo ma wkurzające czasem podejście ale sam wywiad jest lepszy niż pisane tu było jakoby się zbłaźnił. 

Wręcz teraz po obejrzeniu jestem zdziwiony co pisaliście o tym. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Co ma tu $ nie wiem. Niewątpliwie może drażnić tą jego sztuczną amerykańskość. 

Te wszystkie odklejone shtury Wieniawy, szatany czy nawet lisy nie rozumieją świata zwykłych ludzi bo go nie znają więc ich mądrości które tylko w ich mniemaniu są mądre, w realu wychodzą na infantylne, denne i puste moralizowanie 

Tylko że w mediach chcą pokazywać tych znanych a jak będzie kontrowersyjnie to lepiej. Rozmawiamy o ludziach mediów. Ich wartość nie jest bo są wartościowe treści tylko bo są znani i mają zasięgi. Chcesz rozmowy z mądrą osobą porozmawiaj z Rodzicami. 

Tych znanych akurat rzeczywistości nie znasz. 

Taka przykładowa Doda nie jest taki głuptas jak ludzie myślą. 

Czasem fake bo się opłaca. A my guzik wiemy. 

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Gość wręcz nawet ma świadomość że miał problemy z nauką i „ciężko kojarzył”. Sam o sobie 

Ma więcej samoświadomości o swoich brakach niż tu my na forum o sobie. 

Widziałeś cały wywiad na spokojnie? 

No ogólnie już internet grzmi jaki to Gortat głupi 

Bo przecież tabliczki mnożenia używa na codzień a bez wiedzy kiedy był chrzest Polski nie ma się co ruszać z domu bo może cię samochód potrącić

To znaczy o inteligencji człowieka, sam jestem co parę dni sprawdzany gdzie bym nie poszedl ile to 2x2+2 a nawet nie raz zdarzyło mi się w sklepie że byłem zapytany o datę wybuchu 2 wojny światowej albo o koronacje Chrobrego w 1025 roku

1 godzinę temu, ignazz napisał(a):

Ja ponowię tylko pytanie ile osób na spokojnie obejrzało cały wywiad? 

Ja obejrzałem 3/4 i tak żenującego wywiadu nie widziałem dawno, ale na obronę Gortata powiem tylko, że to prowadzący byli dużo bardziej żałośni od niego. Sposób w jaki oni prowadzą tę rozmowę jest mega dziwny, przeskakiwanie z tematu na temat, ignorancja na wielu płaszczyznach, itd itp. 

Ale tak dziś niestety ma to wyglądać. Im więcej zaatakujesz tym więcej kontentu pod tik toka zrobisz i sprzedasz swój program. Tam nikt się gościem od dawna nie przejmuje. I biorąc pod uwagę to mg13 wyszedł jako tako przy zastawionych pułapkach. A jak się otworzył w sprawie zmarłego ojca to aż mnie zdziwił bo tu był zawsze konsekwentny mlociarsko. 

Formuła 2 na 1 też nie pomaga gdzie symultanicznie musisz reagować na atak z dwóch stron gdzie czasem reakcje rozmówców celowo są skrajne i nie wiesz w którą stronę to idzie. 

3/4 to nie całość. Szukam dalej. 

https://przegladsportowy.onet.pl/ofsajd/marcin-gortat-przed-smiercia-ojca-pogodzil-sie-z-bratem-ten-wszystko-opowiedzial/gerhwdt

2 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

A c*** cię to obchodzi ale pytać się możesz 

Lubię rozmawiać o czymś czego ktoś nie widział. Ale intuicja podpowiada mi że lepiej jak obie strony widziały dany wywiad w całości na temat którego się wypowiadają. 

8 godzin temu, PorzinGOD napisał(a):

Co tam wywiad z resortowymi dziećmi i ich kolegami nołnejmami. Tu jest prawdziwa sól ziemi NBA. Takich insajderskich newsów nie sadzi nawet Shams czy Woj w swoim prime. 

Rozumiecie: CHŁOP SIĘ POSZEDŁ WYSRAĆ PRZED MECZEM, DWÓJKĘ WALIŁ, A PÓŹNIEJ TRÓJKĘ.  

znowu jak wiele razy sie smialem z Gortata i uwazam go za dzbana

to obiektywnie nie wiem co tu takiego niesamowitego palnal?

dla porownania

W dniu 8.06.2025 o 17:13, MarcusCamby napisał(a):

I pomijając to całe polityczne bagno, ja nie wiem jak Gortatowi mogło przejść przez usta, że on wciągnął do Playoffs John Walla i Bradleya Beala. Gość miał w lidze impact jakiegoś Krisa Humpriesa, a robi się z siebie superstara. Bajki nie wiem dla kogo. 

dla 95% słuchaczy nie mających zielonego pojęcia o NBA :) 

8 godzin temu, Kubbas napisał(a):

dla porownania

Panie, co Pan tu wklejasz? Jest różnica pomiędzy zabawną anegdotką opowiedzianą z gracją, humorem i polotem przez Kerra, a odpowiedzią na pytanie o "najdziwniejsze rytuały przedmeczowe w NBA", gdzie młotek mówi o tym, że Hedo robił kosmos przed meczem, bo zjadł - uwaga - dwa kawałki pizzy (amerykańskiej takiej dojebanej) i się zesrał, a w tym czasie Dłajt tańczył na parkiecie. 

A najlepsze, że on może gadać, co chce, a jego wiarygodności i tak nikt nie sprawdzi, bo nie ma jak. Lata gdzieś jeszcze po sieci anegdotka, że jakiś jego kolega (nie mówi kto) z drużyny (nie mówi jakiej) dzwonił do jakiejś dupy z L.A (nie mówi do jakiej), a tam nagle jej telefon odbiera jurny Doc Rivers.

Mitomania godna Kononowicza. 

2 godziny temu, PorzinGOD napisał(a):

Panie, co Pan tu wklejasz? Jest różnica pomiędzy zabawną anegdotką opowiedzianą z gracją, humorem i polotem przez Kerra, a odpowiedzią na pytanie o "najdziwniejsze rytuały przedmeczowe w NBA", gdzie młotek mówi o tym, że Hedo robił kosmos przed meczem, bo zjadł - uwaga - dwa kawałki pizzy (amerykańskiej takiej dojebanej) i się zesrał, a w tym czasie Dłajt tańczył na parkiecie. 

A najlepsze, że on może gadać, co chce, a jego wiarygodności i tak nikt nie sprawdzi, bo nie ma jak. Lata gdzieś jeszcze po sieci anegdotka, że jakiś jego kolega (nie mówi kto) z drużyny (nie mówi jakiej) dzwonił do jakiejś dupy z L.A (nie mówi do jakiej), a tam nagle jej telefon odbiera jurny Doc Rivers.

Mitomania godna Kononowicza. 

c***owo to opowiedział to się zgodzę 

No mitomani jest wiele u Marcinka co sam wyżej pisałem 

Ale to przypierdalanie się o wywiad u Wojewódzkiego mocno na siłę 

Bo jak było z czego to sam się śmiałem pierwszy wystarczy przewinąć temat

4 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Ale to przypierdalanie się o wywiad u Wojewódzkiego mocno na siłę 

no nie wiem, chyba jesteś w lekkim odosobnieniu

przecież gość jest najbardziej hejtowanym Polakiem po wyborach, skala jest naprawdę spora, powstają już nawet programy specjalne

czy też profile zrzeszające grono sympatyków jego retorycznych skillsów

nawet piękna Marianna znalazła swoje miejsce w tym wagonie

mam nadzieję, że Marcinowi podoba się to wejście do polityki i poparcie społeczne, oby  nie zwalniał tempa

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

2 minuty temu, Kubbas napisał(a):

ja zazwyczaj nie ide za stadem

podkreslam ze mowie dalej o wywiadzie u wojewodzkiego

w nic innego sie nie zaglebialem

kanalu zero nie mam zamiaru ogladac, juz dawno udowodnili ze nie sa obiektywni

tyle pisania na około, a wystarczy powiedzieć, że zgadzasz się z tym co mówił Gorti w tych kwestiach społeczno-politycznych, na tym forum, to żadna wpadka, nie takie rzeczy przechodziły