badboys2 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 LOL fpisujcie miasta, ktore ktore sie obrazajo na gortiego za to co powiedziel XD konczac gimnazjalny zargon serio? jokic moze flopuje tyle samo co inni, natomiast gdy robi to gosc jego parametrow w starciu z mniejszymi wyglada to jak wyglada i bardziej zwraca sie na to uwage. mg bardzo dobrze powiedzial, bo powiedzial prawde. jokic przypomina mi w tym wzgledzie divaca, europejczyka z tej samej szkoly, choc divac byl juz w ogole przekotem w tej kwestii. niemniej wqrwiaja mnie te przyruchy, i gestykulacje jokica przy kazdym wiekszym kontakcie. mam w glowie od razu lebrona, ktory po kazdym mocniejszym faulu zbiera sie z parkietu 5minut i zachowuje jakby dostal KO od jakiegos typa. cholernie jestem ciekaw gdzie trafi, byloby dobrze gdyby dostal szanse. na nastepnego polaka w nba poczekamy pewnie.... byc moze sie nie doczekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 @bb2 nie oglądasz Jokicia widziałeś z kilka spotkań na tym sobie wyrabiasz opinie z dupy, tych przyruchów jest już bardzo mało, najczęściej można było to zaobserwować w dwóch poprzednich sezonach, a teraz jak ma niższego rywala, to po prostu go dyma i jest po sprawie dlatego zajmij się swoim ogródkiem, masz chyba o czym pisać, a nie udawaj, że się orientujesz, bo nie wiesz nic i to widać już po pierwszym zdaniu bez obrazy, albo z obrazą, jak tam wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) przyruch to on ma ale taki upychający dosyć dobrze robiący miejsce w ataku pod dziura poprzez co dużo ma miejsca na dobitkę W obronie czasem tak się szarpie ale nie odpuszcza i traktuje to jako zaletę. Jest jeszcze taki baryłkowaty ale to jest i tak nieszablonowo skuteczne. Nie jest Muzina wiec nigdy nie będzie smooooth Edytowane 10 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 flopper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 powiedział mi, że to był problem w poprzednich sezonach? wrzucę filmik sprzed dwóch lat! #zaorane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wrzucenie filmu mającego prawie dwa lata jest świetnym dowodem na to, że Gortat nie miał racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jokiciowcy trzymają sie mocno, nawet w temacie pajacowanie sprzed 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 flop na Hardenie to nie flop tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Gortat sam święty nie jest, więc niech nie kozaczy:P https://youtu.be/7zX4J9fLfiA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Chyba już wolę czytać temat Lakersow niz te ciagle pudrowanie lukrem Jokicia. Brakuje Wam umiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Prawie się zgadzam. Wycena Joka obecnie jest „ prawie” zawyżona Wycena młodych Lakers jest „ prawie” trafiona Masz racje Chyba już wolę czytać temat Lakersow niz te ciagle pudrowanie lukrem Jokicia. Brakuje Wam umiaru. Gość nadal jest poza mainstreamem Jak nie ma dnia to trzepnie biedne TD A media i tak skupiają się nad TD Wesa z 39 rzutów 40 punktów pewnego złotego mlodziana to pewnie przebija wszystko. Oglądajcie mecze a nie koszulki kto z jakiego klubu jest Nba.com jest .... https://m.youtube.com/watch?v=-HP1Cvjmdio Ps. Ostatnia sekunda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeff Hanneman Opublikowano 10 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ten wątek to "e-nba.pl at it's best"... Założony dla Marcina Gortata, już na trzeciej stronie przeszedł w ręce psychofana Jokica, który od tamtej pory całkowicie zdominował temat. Oczywiście nikt już nic nie pisze o MG, tylko mamy klasyczną pyskówkę na trzeciorzędny temat, czy Jokic jest flopperem czy nie, a jak nie, to czy od 12 miesięcy, czy może jednak 36? BTW: gdyby Nuggets byli polskim klubem, LBS latałby po kraju z maczetą i szlachtował konkurencję, w stylu Wisła-Cracovia. Wracając do Gortata - piękna kariera. Wycisnął z niej wszystko co tylko się dało. Drugorundowy pick, który przyszedł do ligi jako backup dla megagwiazdy jaką był wtedy Howard, w swoim prime ocierał się nawet o mecz gwiazd. Przed Gortatem było nic - po Gortacie też nic nie będzie. Może zamiast masturbować się nad jedną czy drugą gwiazdką z zagranicy, która ma głęboko w anusie westchnienia polskich kibiców NBA w kapciach, warto zadumać się nad tym dlaczego na przestrzeni lat dorobiliśmy się raptem dwóch nazwisk w NBA (Gortat i Juć), i nie widać aby cokolwiek miało się w tej kwestii zmienić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Chyba już wolę czytać temat Lakersow niz te ciagle pudrowanie lukrem Jokicia. Brakuje Wam umiaru. które pudrowanie? gdzie, w których tematach ostatnio było tyle Joka? proszę napisz, albo weź daj nas na ignore liste bo tych pretensji już się czytać nie da, zastanawiałem się już wcześniej o co Wam z tym chodzi, ale Was to po prostu nie interesuje, więc skoro wolicie czytać o Kuzmach i Hartach to droga wolna - a nam pozwólcie pisać o tym co nas jara dyskusja nt. słów Janusza odbyła się już zaraz po fakcie, bb2 napisał wtedy dokładnie to samo, dokładnie tak samo go pocisnąłem, a teraz wraca z tym samym choć jak na dłoni widać, że kolega nie ogląda meczów żadnej innej drużyny poza LAL nie licząc pewnie jakiś szlagierów od czasu do czasu - i ja to rozumiem, mam tak samo i choć zdarza mi się coś tam napisać w temacie Lakers to zawsze staram się mieć jakąś podkładkę, choćby statystyki czy opinie mądrzejszych z twittera na przykład jak Was tak dziwi moja zmiana postawy co do MG, to już nie moja brocha, od pierwszego posta tutaj piszę w tym samym stylu z taką samą dozą emocji, nie będę się zmieniał tylko po to aby jeden z drugim mógł czytać tylko to co lubi fajnie, że w ogóle trzeba Wam to tłumaczyć Edytowane 10 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ten wątek to "e-nba.pl at it's best"... Założony dla Marcina Gortata, już na trzeciej stronie przeszedł w ręce psychofana Jokica, który od tamtej pory całkowicie zdominował temat. Oczywiście nikt już nic nie pisze o MG, tylko mamy klasyczną pyskówkę na trzeciorzędny temat, czy Jokic jest flopperem czy nie, a jak nie, to czy od 12 miesięcy, czy może jednak 36? BTW: gdyby Nuggets byli polskim klubem, LBS latałby po kraju z maczetą i szlachtował konkurencję, w stylu Wisła-Cracovia. Boże człowieku, jak Cię coś boli to mi napisz na priv i przestań płodzić te swoje smuty, bo się tylko raz zarazem kompromitujesz mam wyjebane na Twoje zdanie o mnie, zakoduj to sobie i odbij raz na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Temat o wielkim Polaku, a tu obrona flopującego ulańca i toxic AF. Gdzie modzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Boże człowieku, jak Cię coś boli to mi napisz na priv i przestań płodzić te swoje smuty, bo się tylko raz zarazem kompromitujesz mam wyjebane na Twoje zdanie o mnie, zakoduj to sobie i odbij raz na zawsze Ale masz też wyjebane na MG to po co tu spamujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ktoś tu jest małostkowy. I sam to przyznaje. A skoro ciągle pisze, to niektórzy się czepiają małostkowości i ją komentują, a tamten się oburza. Doczepienie się Gortata i zdegradowanie z kogoś kogo się szanuje na kogoś, kogo nie, za to że odważył się pocisnąć grubej bercie z Bałkanów to naprawdę abstrakcja, i jak widać nie tylko dla mnie. Ale spoko. Ludzie są różni. Każdy reaguje na coś innego. Ale wejście tutaj i mówienie, że ma się "Janusza" w dupie po Jokić-drama, a jednocześnie zamiast odpuścić to prowadzenie jakieś dziwnej krucjaty jest "specyficzne". Polecam jeszcze kilka postów w stylu "mam wyjebane" i "nie kompromituj się". Każdy kolejny post właśnie jest kompromitowaniem, a jednocześnie dowodem, że "nie ma się wyjebane" A mi się to wesoło czyta w niedzielny wieczór i pewnie nie tylko mi Jak Jokić będzie miał takich wyznawców to za jakieś 2 miesiące z jego fana, to ja zdegraduję Jokera do poziomu Drummonda, jeśli chodzi o sympatię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja tam Gortata nie lubię przede wszystkim za te żałosne wpisy na Twitterze. Zreszta sam z nim tam kiedyś dyskutowałem i się oburzył jak to jako Polak mogę mieć go za po prostu przeciętnego centra w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Oj mylisz się okrutnie. Obiecuje opisać trochę bardziej dlaczego Gortat zasługuje na szacunek. Dajcie mi czas. Gość to pełen profesjonalizm koszykówki i amator social media. Dobrze ze nie odwrotnie. Gość jako koszykarz lepszy niż myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Temat o wielkim Polaku, a tu obrona flopującego ulańca i toxic AF. Gdzie modzi ? tu się tworzy historia, jako autor tematu upraszam modów o niekasowanie postów bo tu leci piekny histo[/e?]ryczny oftop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi