tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Moderatorzy, naprawde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Skandal, przecież to samo życie młota. Skoro taka profesjonalistką go doceniła. W dziale inne pojawi się wątek MG13 XXX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Moderatorzy, naprawde? Ale ,że konkretnie o co pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 o usuniecie dyskusji o życiu Marcina w temacie o życiu Marcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 o usuniecie dyskusji o życiu Marcina w temacie o życiu Marcina Ale wiesz,że ona nie została usunięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ale wiesz,że ona nie została usunięta? zostala przeniesiona na perfyferia e-nba, podobnie jak zycie Mlota : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Ale wiesz,że ona nie została usunięta? wszystko co trafia do działu inne traci 98% zasiegów, ciekawe czemu tematy np odnośnie zlotów są przenoszone w drugą strone-do działu NBA. Przecież tam w innych normalnie takie tematy funkcjonują i mają sie dobrze. Co nie? Edytowane 28 Marca 2019 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 wszystko co trafia do działu inne traci 98% zasiegów, ciekawe czemu tematy np odnośnie zlotów są przenoszone w drugą strone-do działu NBA. Przecież tam w innych normalnie takie tematy funkcjonują i mają sie dobrze. Co nie?. Romans z Lisa Ann i ustalenia czy ma „wiadro” czy nie ma to aż tak ważny temat ze musi być w dziale NBA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Kto chce to znajdzie. Miejsce to detal. Temat miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 . Romans z Lisa Ann i ustalenia czy ma „wiadro” czy nie ma to aż tak ważny temat ze musi być w dziale NBA ? Tak, takie smaczki podkreslaja zajebistosc koncowki kariery w wykonaniu Gortata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nowy wywiad z Rzeczpospolitej. https://www.rp.pl/Koszykowka/303269932-Marcin-Gortat-14-milionow-dolarow-na-droge.html Marcin chwali się, że jeszcze parę dni temu miał ofertę z Bostonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 "Dla debili internetowych mam przesłanie i proszę zacytować dosłownie: niech dalej podziwiają rozgrywki sprzed monitora, a jak się będą chcieli dowiedzieć czegoś więcej, to niech zapytają, chętnie opowiem." Nie wiem czy był większy buc w polskim sporcie. Nie da się gościa lubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 "Dla debili internetowych mam przesłanie i proszę zacytować dosłownie: niech dalej podziwiają rozgrywki sprzed monitora (...)" Elo dla stulejarzy od Gortiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Trzeba zacząć od tego, że wszystkie propozycje, które dostaję, sprowadzają się do tego, że miałbym być uzupełnieniem składu, a taka rola mnie nie interesuje. humor mu widzę dopisuje, to cieszy. Choć, jakbym zarobił tyle kasy co on, to pewnie też by mnie nie opuszczał. a tu z kolei sam sobie przeczy: Widziałem siebie w tej drużynie, co nie znaczy, że miałem klapki na oczach oczywiście czytał też dyskusję na naszym forum, o czym jasno świadczy fragment: Wiem, co dostarczam do stołu wiadomo: jajka z majonezem Edytowane 28 Marca 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Najlepszy fragment o przebiegu i grze w kadrze, jak nie gra w niej od trzech czterech lat xD I ze on czuje ze robiłby double-double co noc jakby dostawał 20 minut na mecz no bo zrobił przeciwko Suns i Magic przecież ... lol Marcin zawsze sprawiał wrazenie gościa o zbyt wielkim ego i zbytnio gloryfikującego swoje poświęcenie. Tak wiem k..a ze bycie graczem NBA to mega poświęcenie ale czy on naprawdę musi o tym wspominać dosłownie w KAZDYM wywiadzie w sposób sugerujący ze tylko on z całego NBA się tak poświęca? Teraz na koniec kariery jeszcze bardziej to widać, coś mu odbiło ewidentnie i jest w siebie strasznie zapatrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 ale czy on naprawdę musi o tym wspominać dosłownie w KAZDYM wywiadzie w sposób sugerujący ze tylko on z całego NBA się tak poświęca? Teraz na koniec kariery jeszcze bardziej to widać, coś mu odbiło ewidentnie i jest w siebie strasznie zapatrzony. nie, to tylko Twoja interpretacja, akurat nic takiego nie mówi że 'tylko on', chyba że coś przeoczyłem albo nie czytałem wywiadu gdzie to powiedział, to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Do Gokarta straciłem szacunek jak pewnego zimowego dnia gdy bylem( nie powiem gdzie) na urlopie, i spotkalem tam naszego jedynaka, i krzycze z oddala: "Polisz hamer!! Polisz hamer!!" na co zareagowal bo sie odwrocil, wiec usmiechniety podbiegłem i zapytalem czy moge prosić o autograf i pare dolarow na proteze sztucznej pochwy dla sasiadki bo zbierała akurat. To Gokart nie dość, ze nawyzywał Mnie od jebanego biedaka ,Polaka cebulaka to sobie zażyczył 10 dolarow za ten podpis, i jeszcze kazał mi stanać za niego w kolejce po lody krecone, ze niby sie idzie odlac, a tak na prawde nigdy juz nie wrocil dlatego j**ac Gokarta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 nie, to tylko Twoja interpretacja, akurat nic takiego nie mówi że 'tylko on', chyba że coś przeoczyłem albo nie czytałem wywiadu gdzie to powiedział, to przepraszam. Wiele razy powtarzal przecież ze pracuje na siłowni dwa trzy razy więcej niż inni gracze... i to miałem akurat na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Przesadzacie. Trochę pokory Gortat jednak zaprezentował w wywiadzie, gdy porównano go do starszych zawodników: Cartera czy Nowitzkiego. A w tym, że ma jechać na drugie wybrzeże, żeby grać po 7 minut na mecz to ma sporo racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 on do nba juz nie woci,bo nikt go tam nie chce. problem w tym,ze nie chca go nie dlatego,ze jest 'stary' [a oni inwestuja w 'przyszlosc'],tylko dlatego,ze jest c***owy. period! a gadka n/t double-double,coz...papier wszystko przyjmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi