RappaR Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 29 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): W sumie szacun dla Gortata, że nadal trzyma się z ziomkami z Bałut (z których pewnie większość zarabia w okolicach średniej krajowej, mieszka w bloku i jeździ 10 letnimi autami). Ciekawe jak to u innych milionerów wygląda. Gortat to nie milioner, a sportowiec, to jednak spora różnica. Chyba dużo celebrytów ze sportowców czy raperów się tak trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 7 minut temu, RappaR napisał(a): Gortat to nie milioner, a sportowiec, to jednak spora różnica. Chyba dużo celebrytów ze sportowców czy raperów się tak trzyma A to jest jakaś różnica czy ktoś się dorobił na sporcie czy np. na handlu, finansach albo mleczarstwie w kontekście utrzymywania znajomości z kolegami z podwórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Ogromna. Jako osoba publiczna może robić coś pod publiczkę. Ba. Może mieć nieszczere intencje bo po sporcie mu zostały wspomnienia. I szukając dalej popularności szuka kanałów dystrybucji info co to nie robi. Kreuje wizerunek ze miliony go nie zepsuły pod dalsza karierę. Mleczarz jak zarobił na mleku to raczej dalej zarabiać będzie podobnie i poza jakaś niebywała koncepcjareklamy tego mleka nie zyskuje na tym robiac przeciek do mediów. Inna sytuacja. Po prostu w jednym z tych przypadków prawdopodobieństwo ze jest to pic może być wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 (edytowane) W dniu 3.09.2024 o 09:27, danny napisał(a): Jak na Marcina to spoko inicjatywa ale kolega się połamał i niesmak pozostał. Swoją drogą w jakim szpitalu tak szybko achillesa operują? Powtórka z rozrywki. https://twitter.com/ELTheSpecialOne/status/1835397624620355880?t=kNlQ-JnDF-ta4DZjYgmbFQ&s=19 Edytowane 15 Września 2024 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Jak tak dalej pojdzie to Marcin Gortat rozpierdoli cały Narodowy fundusz zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 czy da się Janusza za Tuska wymienić? większej różnicy nie będzie, ale przynajmniej szczerze i z jajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Gortat ma rację co do Koszarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy da się Janusza za Tuska wymienić? większej różnicy nie będzie, ale przynajmniej szczerze i z jajem Tak źle życzysz koszykówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Marcin Janusz nadal w formie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Cytat Następnie 40-latek powiedział kilka słów o "Gortat screen". - Kreujesz partnerowi drogę do kosza, częściowo rezygnując ze swoich popisów. Nie każdy w NBA chce to robić - powiedział. Później zademonstrował na czym polegało to zagranie, podkreślając, że "nie było tam przypadku". - Wprowadziłem te zasłony w Nowym Jorku, dokładnie pamiętam, gdzie i kiedy to było. Tylko dlatego, że mój wysoki zawodnik (Julius Randle - red.) kompletnie mnie zlewał, co po części było dla mnie policzkiem. [...] Zauważyłem moment, w którym zaświeciło mi w głowie i pomyślałem: "K***a, to będzie działało" - wspomniał. Randle grał w NYC od sezonu 2019-20 kiedy Gortat był już poza NBA. Ale "dokładnie pamięta"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 13 minut temu, danny napisał(a): Randle grał w NYC od sezonu 2019-20 kiedy Gortat był już poza NBA. Ale "dokładnie pamięta"... z tekstu wynika ze ten Julius Randle to dopisek redaktora, może on się jebnal a znowu się obrywa mariuszkowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): z tekstu wynika ze ten Julius Randle to dopisek redaktora, może on się jebnal a znowu się obrywa mariuszkowi? Być może. Nie mogę tera obejrzeć żeby potwierdzić czy faktycznie tak powiedział w tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 5 godzin temu, danny napisał(a): Nie mogę tera obejrzeć żeby potwierdzić czy faktycznie tak powiedział w tym filmie. powiedział, no ale co z tego? ja też nie pamiętam dokładnie z kim kiedy pracowałem w jakiej firmie jakbyśmy się spotkali z ex colleagues a co dopiero kto w innych firmach pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 45 minut temu Udostępnij Opublikowano 45 minut temu Godzinę temu, Kubbas napisał(a): damn,, w tym uniwersum może być grubo, daj znać jak mocno bez spoilerów w skali od 1 do 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi