Kily Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fani cavs bulls czy drew da rade kryc Shaqa Bynuma Perka?W życiu. To byłaby zdecydowanie rola Duncana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak myslalem Dodatkowa korzysc jest także że jakby la się chcialo podwyzszyc piatke odom gasol bynum to sas mogliby wysawic podobna! Zarzuty na forach sas do Drew sa takie że nie broni a jego bloki to rating Bonnera ale jeżeli Pop w miesiac ustawil obrone Big Doga Glenna nonD Robinsona to z DG zrobi cos wiecej niż z Bonnera Obawiam się jedynie że z Cavs jest już cicho wszystko ustawione a reszta to zaslona dymna! Dodatkowo spurs musza zrzucic jeden spot i tu problem Haistron mensia bonsiu jv czy ime? Oszczednoci najwieksze na Ime ale ci 2 piewrszi pod nieobecnosc TD pokazali pare fajnych wstawek MB wprowadza troche glupawej sily podkoszowej a MH wprowadza atletyzm na SF choc tu ma najwieksza konkurencje Mozna zrezygnowac z 3go PG ale JV ale jest to podobno mentor mlodego Hilla i jest to także (Orlando) ryzykowne w PO choc role PG pelnic moga i Roger i Manu Ja tam DG bym widzial bo znika kolejny problem Przy wymuszaniu czasem TD na obwod dalej mamy lapy do zbiorki i to wprowadza Drew! Jest lepszym odpowiednikiem Odoma i Gasola niż Kurt z Oberto razem wzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 kily oczywiscie w moim poscie zamiast cavs powinno byc c's:) podobno lakers nie odpuszczaja walki o tych 3 wolnych panow i phil powiedzial, z beda sie kontaktowali z agentami zawodnikow. teraz nabraloby sesu zwolnienie mihma, bo mamy 1 wolny spot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Joe Smith w cavs Ufff Co minimalizuje konkurencje dla Goodena (oby w Sas) a blisko heat Luther Head Warto porownac starszego lepiej broniacego Smitha i mlodszego szybszego Gooda Jak to widzicie? Podobno Drew ma uraz ktory w lato musi operowac a co jest ryzykowne już na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Gooden w spurs Wykorzystano 1,49 mio z MLE i teraz zagadka ! Tyle spurs mogli wydac i wydali wiec Drew dostanie cala kwote czy podzielone przez liczbe meczy w stosunku do calego RS czesc co zostala do rozegrania? Raczej wersja druga z ulamkiem kwoty bo inaczej za miesiac gry pokazna sumka ale niech ktos skoryguje jakby co... Teraz tylko zdrowie... No i trzeba kogos zwolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No, Joe u nas Fajno, fajno ... Napewno będzie nieźle dzielił minuty z AV i JJ'em Zobaczymy jeszcze jakie są warunki kontraktu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 No to sie fani Cavs i Spurs na pewno ciesza. Obaj panowie, Smith i Gooden sie bardzo przydadza w rotacji, do tego przy kontuzji Big Bena Smith bedzie wazna postacia przy okazji walki o "1st seed". Pop wyciagnie z Goodena co dobre, nie ma stresu panie ignazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Stres jest panie danp bo gooden nie gral jakis czas a jego zdrowie nic lepsze Co do kontraktu to prawie 1,5 mio kasuje za reszte sezonu wiec biorac pod uwage RS ma 6 miechow to jednatrzecia a kasa cala to jakby na sezon mial 4,5mio!!!! W sancto zrezygnowal z 1,8mio przy buyout'cie wiec "niby traci"!!!!! Kurna jak sobie zagra od 15tego marca to raczej jeden miesiac pracy!!! No plus PO (darmowe nie liczac kieszonkowych od ligi za kolejne rundy i splwndor coraz mniej powazany) Najwazniejsze że nie wzmocnil lakers noh dallas cavs czy celts Choc dalej glowkuje czy joe smith nie bylby lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Pisalem w innym miejscu wiec tylko powtorze Lakers ma szanse zostac najmocniejsza ekipa w historii! Odom snt plus Ariza i koniec kontraktu Fisha i Morrisona Wzamian trade z GSW Monta Ellis 11mio i S-Jax 7 mio daje kosmiczna i potezna S5 przy zbilansowanej ale slabszej lawie rezerwowych Kosztuje sporo (kontrakty Bynuma i KB przede wszystkim) ale strach się bac Bo to mozliwe przy sygnalach w GSW A i para Biedrins Odom przyzwoita pod koszem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Ignazz o czym mówisz i czy możesz konkretniej ? I w jakim czasie to ma nastąpić niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Baynum Gasol Jackson Bryant Ellis - jak takie coś zatrzymać. nie ma typowego rozgrywającego ,ale są to zawodnicy którzy potrafią odegrać do nie pilnowanego kolegi. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 dać im tylko 1 piłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jeżeli chciałbyś marzyć o zwycięstwie to chyba żadnej Każdy z nich od ręki mógłby zdobyć 25pkt.Więc tylko żeby była chemia i brak kontuzji i by było wszystko ok. Pod wodzą odmienionego [mam nadzieje] kobasa wszystko by szło w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 nie interesujesz się długo NBA, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Pod wodzą odmienionego [mam nadzieje] kobasa wszystko by szło w dobrym kierunku.Wiesz, jakoś tak sądzę, że Twoje nadzieje już się dawno ziściły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Tylko wtedy gdy zdobędzie misia,a nie gdy będzie mu się wypominać 3 mistrzostwa u boku szaka a nba interesuje się od finału 93 bulls-suns-wiesz finały z takim panem którego kobe nigdy nie przegoni [ale duży + że się stara] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Tylko wtedy gdy zdobędzie misia,a nie gdy będzie mu się wypominać 3 mistrzostwa u boku szaka a nba interesuje się od finału 93 bulls-suns-wiesz finały z takim panem którego kobe nigdy nie przegoni [ale duży + że się stara] No nie, następny z misją I to wiekowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark9 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Na szczęście nie tak wiekowy jak ty Dajmy spokuj maxec po prostu chodziło mi o to że m.ellis to jedna z przyszłych gwiazd nba,a jax to nie tylko ofensywa ale także nie doceniany obrońca i myślę że nie jestem w tym od osobniony , ale przecież każdy ma swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierap Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Na szczęście nie tak wiekowy jak ty Dajmy spokuj maxec po prostu chodziło mi o to że m.ellis to jedna z przyszłych gwiazd nba,a jax to nie tylko ofensywa ale także nie doceniany obrońca i myślę że nie jestem w tym od osobniony , ale przecież każdy ma swoje zdanie. Ellis to chyba gwiazdą w rozbijaniu się na skuterze zostanie :roll: A tak poważnie, to chętnie bym zobaczył go w innym systemie niż w GSW, coś się wydaje, że niekoniecznie pasowałby do bardziej zdyscyplinowanej koszykówki, bo nie zapominajmy że teraz gra sobie ot, jakby to robił na podwórku, trochę pobiega, poskacze, porzuca kiedy mu się podoba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No to dziwne w takim razie, że przez tyle lat nie załapałeś, że nie chodzi o wrzucenie 5 gości mających potencjał i ochotę na +20ppg do 1 drużyny. Dajmy spokuj maxec po prostu chodziło mi o to że m.ellis to jedna z przyszłych gwiazd nba,a jax to nie tylko ofensywa ale także nie doceniany obrońca i myślę że nie jestem w tym od osobniony , ale przecież każdy ma swoje zdanie.Oczywiscie, że Jax jest dobrym obrońcą, dodając do tego jego dobry rzut i (jak juz wspomnial Jędras) ponad 6 asyst czyni z niego niemal idealnego SF dla Lakers (chociaż ja i tak wolałbym Battiera). Także nigdzie złego slowa na niego nie powiedziałem. Ellis za to moze jest i utalentowany, ale my talentu mamy w.. sporo ;-) i więcej nam do szczęścia nie potrzeba. Dobry obrońca z rzutem za 3 i jako takim podaniem żeby uruchomić Bynuma wystarczy nam w zupełności, a nie Monta bez rzutu, z kosmicznym kontraktem, zapędami do rzucania i wogóle pełnienia ważnej roli na boisku Lakers. Jego obrona też nie jest na tym samym poziomie co chociażby Jaxa czy Battiera, ale to już ma mniejsze znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi