ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Twoja ortografia i interpunkcja chciałyby być na poziomie gimnazjum. Tu trafiłeś. Nie zalapalem się na coś takiego jsk Gimnazjum. Mogę napisać wprost. Nigdy nie skończyłem Gimnazjum sukcesem. Jestem gorszy od lekarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tu trafiłeś. Nie zalapalem się na coś takiego jsk Gimnazjum. Mogę napisać wprost. Nigdy nie skończyłem Gimnazjum sukcesem. Jestem gorszy od lekarza? Nie, ale mógłbyś przestać wkurwiać ludzi pisaniem na poziomie analfabety, bo Ci już z pół forum zwróciło uwagę na to. Nie wiem, czy wiesz, ale poprawność formy jest pewną oznaką szacunku dla odbiorcy. Ponadto Ciebie naprawdę się nie da czytać, kiedy wchodzisz w swój tryb enter i spacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tez zostałem wczoraj obrażony wiec nie wiem Ronnie czy mnie właśnie nie pocisnoles By Matek ale to był wir dyskusji o kakers to rozumiem Nie no miałem na myśli ludzi pokroju DaFlouu w ostatnim zdaniu, ale wcześniej z wyzywaniem ludzi od idiotów piłem do wczorajszego posta matka oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) moja antypatia do ely3 wybiega poza ramy forum, nie dziwię się, ze tutaj jest szanowany bo tutaj świeci kulturką niech zabierze się do tego jak powinien a nikt nie będzie miał pretensji, poza RappaRem oczywiście a co ma sie twoja antypatia do jego pracy jako moderatora? i co ma sie prywatnie ely w stosunkach z Tobą do pracy jako moderator? Wyjaśnij mi to proszę Bo to ze elyemy jeden kloc z tego forum na kazdym kroku ciśnie a ely go pieknie olewa to jest poziom jakiego oczekuję Albo to ze ty po nim jedziesz a on mimo to nigdy niezgodnie z regulaminem Cie nie ukarał to jest właśnie poziom jakiego oczekuję W byłej pracy miałem konflikt z toksycznym szefem, nic naplułem mu w twarz, choć powinienem. Odszedłem i prywatnie później mu wygarnąłęm i powiedziałem co o nim myślę Jako pracownik zachowałem wszelkie normy wymagane na linii szef- podwładny Jako osoba prywatna powiedziałem mu że jest zakompleksioną gnidą która jedyną przyjemność w pracy czerpie z upokarzania innych Czujesz różnicę? Pisanie "mam gdzieś jak się z tym czujesz" albo jesteś debilem to nie jest poziom jakiego oczekuję Matek bez urazy, bo jako user jesteś wg mnie top5 tego forum Jako moderator ostatnie pół roku ssałeś Edytowane 1 Lutego 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 moja antypatia do ely3 wybiega poza ramy forum, nie dziwię się, ze tutaj jest szanowany bo tutaj świeci kulturką niech zabierze się do tego jak powinien a nikt nie będzie miał pretensji, poza RappaRem oczywiście To co w koncu ely3(mod) robi nie tak jak powinien? (ok raz kasowal czesc dyskusji w ktorej wypadl glupio , raczej niepecjalnie straszna rzecz imho) Macie jazde straszna z Rapparem a jako powody takiego a nie innego stosunku podajecie: a) jakas dzialalnosc poza-forumowa jakies wyimaginowane rzeczy, ktore dzialy sie pod jego nieobecnosc Pisze to z perspektywy osoby nie dazacej specjalnym uczuciem ely'ego3(usera). * ofc ely3 nie wyzywa nikogo wprost od idiotow (jak matek), ale potrafi robic podobnego poziomu pasywno-agresywne wstawki - tylko chyba nikt nie oczekuje od moda bycia robotem, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jezu mi chodziło o to aby sprawę modów rozwiązał tak jak to się powinno zrobić a co do pytań dlaczego mam taki stosunek, odpowiem klasykiem to nie jest niechęć, ja go po prostu nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 to nie jest niechęć, ja go po prostu nie lubię To tym bardziej powinno Cie cieszyc, ze robi za darmo jako mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Dla mnie tak powinien właśnie wyglądać i zachowywać się moderator, a nie jak Matek wyzywający od debili i wydający się w pyskówki z ludźmi na poziomie gimnazjum jak DaFloou.Stary, krótko - nie mierz innych swoją miarą, bo tak siebie nie naprawisz.Pozdrówki. To tym bardziej powinno Cie cieszyc, ze robi za darmo jako mod Mistrz! Edytowane 1 Lutego 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) matek, dzięki, good job czytając co się dzieje w tym wątku w sumie nie dziwię Ci się że rezygnujesz Edytowane 1 Lutego 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To tym bardziej powinno Cie cieszyc, ze robi za darmo jako mod ja akueat jestem zdania, ze modzi powinni być choć trochę wynagradzani, bo użeranie sie z nami za darmoche, to jednak lekki darwinizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dlatego dokładając do tego stałe koszty Borysa opłat za domenę i gotowość serweru uważam ze bardzo classy jest chociaż korzystania z dobrodziejstw sklepu internetowego naszego forum. Nikt nikogo nie zmusza do niczego oczywiście ale kupno przez niego książki o baskecie piłki butów czy plecaka raz na 5 lat nikogo nie zrobi bankrutem a jest to fair. Tyle różnych głupot się kupuje a pod ręka taka opcja „ uregulowania” dobrowolnej opłaty na rzecz Forum. Tym bardziej ze można podpytać o zniżkę lub radę. Dwustronne koszulki treningowe spalding attack polecam bo ekipa z Torunia gra w nich z 2 lata już Widze więcej towaru ostatnio i pare przecen sklepkoszykarski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ot cały poziom forum. Moderator podziękował za współpracę, pożegnał się, zrezygnował, a tu zaczęła się pyskówka, nabijanie licznika bezsensownymi postami, po prostu nic tylko płakać nad takim poziomem. I to wszystko ciągle od tych samych ludzi, którzy lubią innym wytykać, ale sami nie świecą przykładem porządnego pisania lub merytorycznym poziomem wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Matek robił mega robotę, cóż gorsze dni ma każdy, może ostatnio trafiały sie nieco cześciej ale to nie zmienia mega wkładu Matka w forum. Jeśli pozostali modzi potrzebują liczebnego i czasowego wsparcia to jestem do dyspozycji. Edytowane 1 Lutego 2019 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dobra kandydatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Matek - dziękuję również. Świetna robota. Powodzenia. BTW. Czy Wy ludzie nie potraficie nawet uszanować takiego posta i przestać pi*****ić swoje farmazony w komentarzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzięki Matek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzisas to jest naprawdę ciekawe. Nie cierpi mnie człowiek, którego na oczy nie widziałem i to właśnie za sprawy pozaforumowe Szkoda ,że Matek zrezygnował ale rozumiem poniekąd jego decyzje.. Ja tam mam szacunek za to co robił. I za to ,że kiedyś w rozmowie zaproponował mi bym mu pomógł w moderowaniu choć też go na oczy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przeczytałem wątek. Niektórzy forumowicze to solidne patusy. Ciekawe czy w prawdziwym życiu też, czy tylko tutaj? Cześć Matek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzieki Matek za wszystko i za ogarnianie tego bajzlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzisas to jest naprawdę ciekawe. Nie cierpi mnie człowiek, którego na oczy nie widziałem i to właśnie za sprawy pozaforumowe no, przecież to świadczy tylko o Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi