matek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Na początku chciałem podziękować Ely'emy, Kubbasowi i DNC za współpracę, z której byłem zawsze zadowolony. Wielkie podziękowania dla Borysa za zaufanie, którym mnie obdarzył przez tyle lat, również za to, że dał mi funkcję supermoderatora, który miał bardzo duże uprawnienia. W sumie już zbierałem się do tego od jakiegoś czasu, o czym niektórzy wiedzieli. Nie zastanawiałem się, co mógłbym napisać i czy w ogóle coś pisać o rezygnacji, czy lepiej po cichu załatwić sprawę z Borysem, ale jego długa nieobecność sprawia, że jednak to ogłoszę i wygaszam swoją działalność. Stopień zidiocenia niektórych nowych userów, obniżenie poziomu dyskusji wielu starych użytkowników, zadowolenie bylejakością i jej bronienie, ataki za coś, co mnie nie dotyczyło, ciągłe pretensje z różnych powodów i nawet oczekiwanie, że będę rozwiązywał kwasy między pojedynczymi użytkownikami dziejące się na PW sprawiają, że nie daje mi to już żadnej przyjemności, a którą miałem przez wiele lat, bo było to docenianie. Nie mam zamiaru się z niczego z mojej roboty jako moderator tłumaczyć, ani za nic przepraszać, bo nigdy tego nie robiłem. Był to dla mnie miły czas i chcę podziękować każdemu, kto wspierał moje decyzje i ogólne działania. Wybaczcie, ale nie będę już wymieniał. Na koniec chciałbym poprosić Borysa o dodanie wtyczki twittera, która bardzo usprawniłaby korzystanie z forum. Mam nadzieję, że od dziś forum będzie lepszym miejscem do życia. Edytowane 1 Lutego 2019 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 [Ogłoszenia KUPNO/SPRZEDAŻ/WYMIANA] Wymienię jedną rezygnację Matka z moderowania na jedno pozbawienie uprawnień moderatorskich Ely3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Wypaliles się i dobrze że rezygnujesz Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 ja tam żałuje i bedę Cię matek zawsze miło wspominał, pomimo wielu ekscesów między nami zawsze Cie szanowałem jednak to nie posty były problemem ale lekceważące a często po prostu chamskie odzywki, nie wiem po co to, wiadomo, ze ja nie jestem najlepszą osobą do umoralniania, ale nie za bardzo to kumałem wielka szkoda, ale może tak musi być - wszystkiego dobrego ps. teraz się dopiero zacznie burdello dobrze, ze Borys bedzie na zlocie to mu się może uda powiedzieć, ze moda nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Jak to? To nie uzbieram punktow na perma-bana? (dziekuje za kasowanie spamow, bo to chyba Ty glownie robiles) Edytowane 1 Lutego 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Jako szary użytkownik forum, dziękuję za moderację i doceniam ciężką niewdzieczną pracę. Że też komuś się chce. I mam nadzieję, że jeszcze komuś się będzie chciało Dziękuję. Edytowane 1 Lutego 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Matek Twoja decyzja jest ostateczna?Zrobiłeś wiele dobrego dla teog forum, wszyscy Ci którzy jęczą na Ciebie chyba nie pamietają jak to wyglądało przed Twoim moderowaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) nikt nie ma pretensji za to co matek robił dobrze, ale mod powinien łagodzić spory, a nie je zaogniać Edytowane 1 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 DNC j pamietam ile i co matek zrobił, sam go typowałem na moda, bo imponował i wciąż imponuje zdrowym rozsądkiem Ale kazdy ma kiedyś dość i zaczyna źle wykonywać swoje obowiązki, stres w pracy rodzina, zdrowie itp Matek i tak chyba najdłużejtrzymał wysoki poziom, ale oststnie kilka akcji to juz definitywne odpały, ajk własnie post elda czy sytuacja (nie była jdnostronna, wiem) z dafooo czy jk to sie pisze Forum przyda sie odświeżenie składu sędziowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 składu, który wybierze ely3 to ja dziękuje za takie odświeżenie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 dafloou dostal bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ale lbs czemu miało by być złe? Myślisz ze Ely ma w szafie takich złotych chłopców co będą na jego skinienie kasować twoje posty bo gdzieś się nie zgadzacie? Mód ustali kryteria i zweryfikuje a osoba ta na pewno będzie miała swoje spojrzenie na nasze forum i tu jakieś historyczne zatargi nie będą chyba działać. Nie wyobrażam sobie żeby to było możliwe aby to był przytupas Ely3 bo każdy kto dojdzie jest niezależny. Chyba ze masz brata bliźniaka Ely ale nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 brata Ely3? tak, ptak na moda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Raczej nie istnieje taki ktoś kogo Ely mógłby namascic na Moda a się obawiasz o koneksje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 dafloou dostal bana? nie dostał Raczej nie istnieje taki ktoś kogo Ely mógłby namascic na Moda a się obawiasz o koneksje zobaczymy co to najpierw za wyboru będą, powinno być głosowanie jak było kiedyś, ale ktoś je anulował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ważne żeby supermod był. Może z tym być trudno a Ty wybrzydzasz nie znając kandydata. Po polskiemu tak powiem robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Lbs, możesz nie lubić Ely’ego ale fakty są takie, ze to najbardziej stonowany moderator tutaj. Matek wdawał się w pyskówki i był chamski ostatnio, a taka osoba nawet jak mu się jakiś użytkownik nie podoba powinna pokazać klasę, a nie wyzywać od idiotów. Nie widzialem nigdy żeby Ely używał słów niecenzuralnych w stosunku do kogos, mimo ze często go niektóre osoby prowokują. Dla mnie tak powinien właśnie wyglądać i zachowywać się moderator, a nie jak Matek wyzywający od debili i wydający się w pyskówki z ludźmi na poziomie gimnazjum jak DaFloou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Tez zostałem wczoraj obrażony wiec nie wiem Ronnie czy mnie właśnie nie pocisnoles By Matek ale to był wir dyskusji o kakers to rozumiem Edytowane 1 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tez zostałem wczoraj obrażony wiec nie wiem Ronnie czy mnie właśnie nie pocisnoles Twoja ortografia i interpunkcja chciałyby być na poziomie gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 moja antypatia do ely3 wybiega poza ramy forum, nie dziwię się, ze tutaj jest szanowany bo tutaj świeci kulturką niech zabierze się do tego jak powinien a nikt nie będzie miał pretensji, poza RappaRem oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi