SlaKB Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 A ja niespodziewanie w piątek zapilem i nie mam wcale ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) A ja niespodziewanie w piątek zapilem i nie mam wcale ławki ale masz jeszcze jakąkolwiek kasę na waiverów Luksus Edytowane 24 Marca 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Za to ja mam 5 na PG Edytowane 24 Marca 2019 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dzisiaj campy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Mogę prosić o zmianę pozycji Ersana na Sf przed Campami? Edytowane 25 Marca 2019 przez Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 proszę o zmianę pozycji dla Borisa Diawa (jazz) z PF na SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Panowie, wpisujcie takie rzeczy w odpowiednim temacie http://www.e-nba.pl/topic/868-lista-życzeń-do-komiszów/page-40#entry625971 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Campy Przed: http://simbasket.pl/csv/przedcampami_2029.csv Po: http://simbasket.pl/csv/pocampach_2029.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 jeny jeny jakie emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kevin Martin <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Raja Bell na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Iverek za to przeimprezowal wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 W Wizards coś ruszyło czy c***nia jak zwykle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pacers - jak cię mogę. Kings - ......zaorać to dziadostwo proszę. Nic już z tej drużyny nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) W Wizards coś ruszyło czy c***nia jak zwykle? Nikt nie wystrzelił mega, ale wszyscy raczej równy progres. Payton +12 . Imho borderline PO team (brakuje opcji ofensywnych) Edytowane 25 Marca 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Wszyscy in plus ale trochę zawód u Ak47. +10 overall przy stracie potencjału -8 trochę słabo. Z drugiej strony zcementował mega mocną obronę i wszystkie staty około defensywne, więc nie ma co narzekać. Dirk +10 co przy jego kiepskim potencjale jest miłym zaskoczeniem, ba nawet Price zrobił wynik na plusie. Crawford +24 w tym out i drive po +6. Magloire dobił do setki w blokach ale poza tym pat. Gortat +15 w blokach i +10 w stl ale nie poprawił się zbytnio w post. +34 piechotą nie chodzi ale spodziewałem się ciut więcej. Największa gwiazda campu u mnie - Maciaaaaaj Lampeeeeee.+7 w in, +7 w post, +9 w drive, coś tam w zbiórkach. Moze nawet załapie się do rotacji. Edytowane 26 Marca 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Kiedy będa odświeżone składy na stronie www ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 W związku z niesamowitym rozwojem Linasa Kleizy rozważę handel tym petem Jordanem, dawać mi młode prospekty i picki a Jordan może zmienić Organizacje. Od teraz to Kleiza jest kapitanem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi