SlaKB Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 No to teraz Scott jako 3 opcja i Kwame jako DPOTY i detronizujemy Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jako komisz, nie pisalbym publicznie takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ja nie będę tego simowal, poza tym zlozylem im najlepsze finansowo oferty + mam wyzszy win rating niż Mavs i Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Spoko Swoja droga Suns niezle przespali, ze nie zastrzegli zadnych birdow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Z drugiej strony mają kupę hajsu żeby odświeżyć trochę skład. Jeszcze co do Scotta i Browna - oczywiście moze byc tak ze nie podpiszą wcale albo podpiszą z kimś innym, założyłem tylko optymistyczny scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Albo znow podpisze 4 zawidników, na caly etap jacys wyjatkowo pazerni sa w tym FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Pewnie julek bał się potęgi Pistons i simowal dopóki Brown nie podpisał z Sonics. No trudno, czas wdrożyć plan B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Pewnie julek bał się potęgi Pistons i simowal dopóki Brown nie podpisał z Sonics. No trudno, czas wdrożyć plan B póki co to się boję, żeby nie rozjebać sejwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Redd do Knicks w promocyjnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Kwame jednak wie, które miasto jest lepsze i te 200 tyś+ nic mu nie robi Edytowane 14 Marca 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Stracil wlasnie szansę na mistrza, trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Czy oferta GSW za Latrell Spreewel jest prawidłowa? Bo z tego co widzę ich Salary jest na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nie dopisałem że miałem go wcześniej na MLE. Niech komisze podejmą decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Strach się bać Zostawiłem telefon służbowy w robocie i do teraz usuwam skutki tego błędu na różnych forach jeśli jeszcze gdzieś są moje wpisy z wczoraj to nie byłem ja, tylko zgrywusy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dzisiaj wieczorem wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dzisiaj wieczorem wyniki Wyniki ustawione ! k****, do Blazers to chyba trafia w tym sezonie Trybanski ze Skibniewskim bo reszta już wyjęta z FA :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Wyniki ustawione ! k****, do Blazers to chyba trafia w tym sezonie Trybanski ze Skibniewskim bo reszta już wyjęta z FA :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nikt nie chce grac z tym cancerem Jordanem Ale spoko - na Magic przez 4 rundy nie skusil sie wielki Steve Blake i nie mam rezerwowego PG (chyba ze Felton zaskoczy na campach) Edytowane 24 Marca 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi