SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zawodnicy, którzy przystąpią do draftu: http://simbasket.pl/csv/Draft2028.csv http://simbasket.pl/csv/Draft2028.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Suns przyfarcili .....i pewnie poleci CPU pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 ....i akurat CPU mu Paula wybral, goscia nie ma z pol roku na forum, wiec powinien dostac jakiegos Gortata co najwyzej za kare. W zasadzie mozna powoli konczyc juz draft, bo moze jeszcze ze 3-4 zawodnikow wartych uwagi zostalo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jakby byli chętni do gry to by takich sytuacji nie było, a że ich nie ma no to niestety nic nie poradzę na to. Poza tym jak się tankuje no to niestety nie ma pewności, że dostanie się pierwszy pick. A jak nie masz kogo wybrac bo wszyscy slabi to ja chetnie1 wezmę ten pick od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Wieczorem moze wybore, bo w sumie to, nie widze tam zawodnika na numer 2 draftu, szczegolnie na pozycje ktora potrzebuje. Albo zostawie wybor CPU, skoro tak trafnie wybiera..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Yao i Bynum razem? Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Yao i Bynum razem? Ciekawe To lacznie jedno zdrowe kolano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 To lacznie jedno zdrowe kolano! Czyli za rok Brandon Roy wpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 No a jak! Pojdziemy ostro w Inside, albo jeden pojdzie na wymiane, ew. zawsze znow mozemy pojsc w tank, az do skutku, do na 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Gortat mialbyc mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Białe Twin Towers w Mavs <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Na razie Roger ma w składzie samych białych, chyba powinien dostać jakąś karę za rasizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Muszę się jakoś wyróżniać na tle ligi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dla tych drużyn co nie mają właściciela (Hornets np), moglibyście od razu CPU pick dawać....ja wiem że "czekanie w tej grze, ma swój urok" ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Dzisiaj się nie wyrobię z wyborem w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mialem mocną zagwostkę między dwoma zawodnikami, miejmy nadzieję że dobrze wybrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Ice23 Z nr. 1 wybierał komputer, a nie ja. Nie miałem z tym nic wspólnego Edytowane 5 Lutego 2019 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Zyje tu ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Mazik77 jest nieaktywny od 1 lutego. Ma ktoś może do niego kontakt, by nie wstrzymywać gry na kolejne 48h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Hmm jako ze dopiero zaczynam to może mam błędne rozumowanie, ale czy liczą pickow w drafcie wybranych przez CPU nie jest niepokojąco duża ? Z kim tu handlować jak co 3 user nie bierze udziału nawet w drafcie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi